Vaš najljubši šport
Objavljeno 08 maj 2010 - 08:23
Fitnes, tek, tenis. Razmišljam pa, da bi se lotila še rolanja.
Ima kdo kak nasvet katere naj kupim?
Usmeritev: ne bi rada ene najbolj chip, ne pa tudi profesionalne. Npr. tam srednji rang do cca. 150 eur.
Za toliko denarja dobiš že zelo dobre rolarje. Kupi si Salomon rolarje tam nekje do 100€, pazi da ti bo št. noge prav in to je to. Z rolarji še nisem slišal nikogar, da bi rekel, da se je pri izbiri opekel.
Objavljeno 09 maj 2010 - 11:54
Jaz pa sem slišala da Roces ravno ne pohvalijo preveč. Kolikor denarja toliko užitka ali kako že pravijo.Fitnes, tek, tenis. Razmišljam pa, da bi se lotila še rolanja.
Ima kdo kak nasvet katere naj kupim?
Usmeritev: ne bi rada ene najbolj chip, ne pa tudi profesionalne. Npr. tam srednji rang do cca. 150 eur.
Za toliko denarja dobiš že zelo dobre rolarje. Kupi si Salomon rolarje tam nekje do 100€, pazi da ti bo št. noge prav in to je to. Z rolarji še nisem slišal nikogar, da bi rekel, da se je pri izbiri opekel.
Malo sem posrfala in našla dva modela ki mi nekakako ustrezata, pa še všečna sta mi zelo.
Powerslide phusion 5 (menda zelo kvalitetni pa tudi ljubki so mi videti)
Powerslide phusion 5
Narejeni posebej za ženske, ja tudi lepi so.
Fila eve 8
Najbolje da grem v BTC pa da mi prodajalci pomagajo katere kupiti.
S ceno sta pa tam tam.
Objavljeno 11 maj 2010 - 10:46
Sam sem skozi dolga leta uporabljal Roces. Do kakšnih 5 let nazaj predvsem Majestic 12 model, ker se ga pač rabil. Gre za freestyle model rolerjev, primeren za uporabo v skate parkih, slidanju po robnikih, štangah, ograjah itd.. No, z leti sem to opustil, torej sem rabil klasičen, fitness roler, udoben in predvsem zračen.. Pristal sem na Rolerbladeu, kupoval pa sem Salomonov roler in razočaran ugotovil, da je v Sloveniji pred dvemi leti bila nična ponudba te znamke.. Odločil sem se na podlagi naših in tujih forumov in ugotovil, da nekako najbolj cenijo Salomon, za njimi pa Rollerblade. NIsem razočaran, le malce sem rabil, da sem se navadil na nove bolečine
Objavljeno 11 maj 2010 - 17:32
Poštnina pa ne bo precej velika, oz. odvisno od tega kaj nabaviš
Sicer pa, moj najljubši šport...hm... smučanje? Več kot to pa trenutno ni...nogomet pa še na TVju ne prenesem (:
Objavljeno 11 maj 2010 - 22:01
Če hočeš imeti široko ponudbo artiklov in tudi več proizvajalcev skupaj z nizkimi cenami potem pač svetujem, da si omisliš Viso, Mastercard ali kaj podobnega in hop na eBay ali pa kakšno trgovino čez mejo ... ker druge možnosti skoraj ni.
Poštnina pa ne bo precej velika, oz. odvisno od tega kaj nabaviš
Bolj prav nebi mogel imet. Ampak... A bi to resno prakticiral pri rolerjih? To je kot bi pancerje kupoval za smučarijo. Veš, da jih moraš dat na nogo, naredit par korakov, jih imet nekaj časa na nogi, da vidiš če ti ležijo.. To se ne kupuje kar takole, brez da bi poizkusil.. Dva modela istega proizvajalca v isti številki, ti lahko čisto drugače sedeta na nogo..
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov