NOVO! RN Toolbar!
Objavljeno 02 februar 2006 - 10:44
Potrjujemo da RnToolbar:
* NE vohuni za uporabnikom ali njegovimi spletnimi navadami, saj noben uporabnik nima neke posebne identifikacijske številke.
* NE odpira reklamnih oken.
* NE prireja rezultatov iskanja kot nekateri podobni toolbarji, ki vračajo sponzorirane povezave, ampak bo iskanje vrnilo prave rezultate iskalnika.
* NE spreminja strani, ki jih obiskujemo. vedno bomo prišli na željeno stran in ne na neko stran oglaševalca.
* NE blokira odstranjevanja samega programa. Če se odločite da RnToolbarja ne želite več uporabljati, bo odstranitev potekala brez težav.
* NE povzroča programskih težav. RnToolbar je bil testiran in ne vsebuje napak v kodi, ki se neprestano izboljšuje s pomočjo odzivov uporabnikov.
* NE upočasnjuje vaše spletne povezave. Saj za komunikacijo potrebuje le nekaj bitov, kar pa niti približno ni dovolj da bi obremenjevalo spletno povezavo.
* NE bo brez našega posredovanja naložil nobenega programa ali programske kode. Le mi sami lahko ročno posodobimo program.
* NE ustvarja varnostnih lukenj, saj preko RnToolbarja ni mogoče dostopati do vačega računalnika.
Glede uporabnikov pa mislim da bi znalo priti prav predvsem začetnikom...
Objavljeno 06 februar 2006 - 12:04
Objavljeno 06 februar 2006 - 12:21
Glede varnosti:
Potrjujemo da RnToolbar:
* NE vohuni za uporabnikom ali njegovimi spletnimi navadami, saj noben uporabnik nima neke posebne identifikacijske številke.
* NE odpira reklamnih oken.
* NE prireja rezultatov iskanja kot nekateri podobni toolbarji, ki vračajo sponzorirane povezave, ampak bo iskanje vrnilo prave rezultate iskalnika.
* NE spreminja strani, ki jih obiskujemo. vedno bomo prišli na željeno stran in ne na neko stran oglaševalca.
* NE blokira odstranjevanja samega programa. Če se odločite da RnToolbarja ne želite več uporabljati, bo odstranitev potekala brez težav.
* NE povzroča programskih težav. RnToolbar je bil testiran in ne vsebuje napak v kodi, ki se neprestano izboljšuje s pomočjo odzivov uporabnikov.
* NE upočasnjuje vaše spletne povezave. Saj za komunikacijo potrebuje le nekaj bitov, kar pa niti približno ni dovolj da bi obremenjevalo spletno povezavo.
* NE bo brez našega posredovanja naložil nobenega programa ali programske kode. Le mi sami lahko ročno posodobimo program.
* NE ustvarja varnostnih lukenj, saj preko RnToolbarja ni mogoče dostopati do vačega računalnika.
Glede uporabnikov pa mislim da bi znalo priti prav predvsem začetnikom...
Vsak program vsebuje napake in s tem posledicno varnostne luknje, ker ga pac spisemo ljudje, tako da mislim, da s tem obvestilo ni resnično.
Objavljeno 06 februar 2006 - 14:43
Prijavljam BUG!
Torej imam firefix 1.5, imam tudi instalirano dodatno orodno vrstico, tako, da imam zaznamke v dveh vrsticah in sedaj sem hotel instalirati še to RN novice .... in glej bug.... firefox se sploh ni zagnal.. lahko sem naredil karkoli se firefox ne zažene!!!
Pomagal je restore sistema na zgodnejši čas....
Torej uporabniki firefox 1.5 z dodatno vrstico zaznamkov si TEGA NE INSTALIRAJTE!!!
Se opravičujem ampak to ni žalitev.. Ampak metafora! Ti si ko en kmet! Ne govori da je to zaradi RN Toolbara! LOL Lahko je več faktorjev kot so spyware, virusi, your computer :zvizg: in seveda kar se meni dogaja nekajkrat.. je to da se firefox ne zažene... Zakaj? Zato ker Firefox že laufa pod procesi, samo okno se ni inicializiralo.. Pa sem šel pod TaskManager in odstrano firefox.exe od procesov in HEUREKA dela :ok: Tak. Ovo kmet pa ne jemlji tak! :thumbsup:
Ne pravim pa, da ni čisto nemogoče da to RN toolbar to dela. Mogoče čist mogoče, Jaz sem ti samo povedal kaj je lahko alternativno narobe
frelih1977, se popolnoma strinjam s tabo! Vsak program spisan od ljudi, ima napake, vsak, čisto vsak. Samo računalnik bi znal pisat programe brez napake
Veget, vsak program ma luknje, z popravilom ene, nastaneta 2 drugi :zvizg:
Objavljeno 09 februar 2006 - 18:45
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov