Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

NOVO! RN Toolbar!

Odgovorov v temi: 66

#21 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 02 februar 2006 - 10:44

Glede varnosti:
Potrjujemo da RnToolbar:

* NE vohuni za uporabnikom ali njegovimi spletnimi navadami, saj noben uporabnik nima neke posebne identifikacijske številke.
* NE odpira reklamnih oken.
* NE prireja rezultatov iskanja kot nekateri podobni toolbarji, ki vračajo sponzorirane povezave, ampak bo iskanje vrnilo prave rezultate iskalnika.
* NE spreminja strani, ki jih obiskujemo. vedno bomo prišli na željeno stran in ne na neko stran oglaševalca.
* NE blokira odstranjevanja samega programa. Če se odločite da RnToolbarja ne želite več uporabljati, bo odstranitev potekala brez težav.
* NE povzroča programskih težav. RnToolbar je bil testiran in ne vsebuje napak v kodi, ki se neprestano izboljšuje s pomočjo odzivov uporabnikov.
* NE upočasnjuje vaše spletne povezave. Saj za komunikacijo potrebuje le nekaj bitov, kar pa niti približno ni dovolj da bi obremenjevalo spletno povezavo.
* NE bo brez našega posredovanja naložil nobenega programa ali programske kode. Le mi sami lahko ročno posodobimo program.
* NE ustvarja varnostnih lukenj, saj preko RnToolbarja ni mogoče dostopati do vačega računalnika.

Glede uporabnikov pa mislim da bi znalo priti prav predvsem začetnikom...

#22 spirit

spirit

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 06 februar 2006 - 12:04

Inštaliral sem v Firefox 1.5.0.1, a ni možne custom instalacije kot v IE. Pravtako RN Toolbara po končani inštalaciji (ponovnem zagonu Firefoxa) ni možno prilagodit svojim potrebam. Za konec mi pa še noče izpisovat rss novic, namesto tega kroži "No valid rss feed has been configured". Zakaj???? V IE nobenih problemov whatsoever. :gun:

#23 frelih1977

frelih1977

Mojster

• Members
  • 1.538 objav
  • Kraj:Ljubljana
  • Interesi:sah, hifi, kosarka, ...

Objavljeno 06 februar 2006 - 12:21

Glede varnosti:
Potrjujemo da RnToolbar:

* NE vohuni za uporabnikom ali njegovimi spletnimi navadami, saj noben uporabnik nima neke posebne identifikacijske številke.
* NE odpira reklamnih oken.
* NE prireja rezultatov iskanja kot nekateri podobni toolbarji, ki vračajo sponzorirane povezave, ampak bo iskanje vrnilo prave rezultate iskalnika.
* NE spreminja strani, ki jih obiskujemo. vedno bomo prišli na željeno stran in ne na neko stran oglaševalca.
* NE blokira odstranjevanja samega programa. Če se odločite da RnToolbarja ne želite več uporabljati, bo odstranitev potekala brez težav.
* NE povzroča programskih težav. RnToolbar je bil testiran in ne vsebuje napak v kodi, ki se neprestano izboljšuje s pomočjo odzivov uporabnikov.
* NE upočasnjuje vaše spletne povezave. Saj za komunikacijo potrebuje le nekaj bitov, kar pa niti približno ni dovolj da bi obremenjevalo spletno povezavo.
* NE bo brez našega posredovanja naložil nobenega programa ali programske kode. Le mi sami lahko ročno posodobimo program.
* NE ustvarja varnostnih lukenj, saj preko RnToolbarja ni mogoče dostopati do vačega računalnika.

Glede uporabnikov pa mislim da bi znalo priti prav predvsem začetnikom...

Vsak program vsebuje napake in s tem posledicno varnostne luknje, ker ga pac spisemo ljudje, tako da mislim, da s tem obvestilo ni resnično.

#24 Pimqek

Pimqek

Velemojster

• Members
  • 6.937 objav
  • Kraj:Mala Zimica

Objavljeno 06 februar 2006 - 13:59

spirit, ti si nisi namestil, ampak se je samodejno nadgradil. Slednje se lahko IE čisto enako preko Windows Update. In potem seveda dodatki, ki niso narejeni za to verzijo, ne delujejo pravilno...

#25 MihaSkipster

MihaSkipster

Govorec

• Members
  • 2.087 objav
  • Kraj:SGC
  • Interesi:Splet, programiranje, vse kaj ma zveze z kompjuteri :D

Objavljeno 06 februar 2006 - 14:43

Prijavljam BUG!
Torej imam firefix 1.5, imam tudi instalirano dodatno orodno vrstico, tako, da imam zaznamke v dveh vrsticah in sedaj sem hotel instalirati še to RN novice .... in glej bug.... firefox se sploh ni zagnal.. lahko sem naredil karkoli se firefox ne zažene!!!
Pomagal je restore sistema na zgodnejši čas....

Torej uporabniki firefox 1.5 z dodatno vrstico zaznamkov si TEGA NE INSTALIRAJTE!!!

Se opravičujem ampak to ni žalitev.. Ampak metafora! Ti si ko en kmet! Ne govori da je to zaradi RN Toolbara! LOL Lahko je več faktorjev kot so spyware, virusi, your computer :zvizg: in seveda kar se meni dogaja nekajkrat.. je to da se firefox ne zažene... Zakaj? Zato ker Firefox že laufa pod procesi, samo okno se ni inicializiralo.. Pa sem šel pod TaskManager in odstrano firefox.exe od procesov in HEUREKA dela :ok: Tak. Ovo kmet pa ne jemlji tak! :thumbsup:
Ne pravim pa, da ni čisto nemogoče da to RN toolbar to dela. Mogoče čist mogoče, Jaz sem ti samo povedal kaj je lahko alternativno narobe

frelih1977, se popolnoma strinjam s tabo! Vsak program spisan od ljudi, ima napake, vsak, čisto vsak. Samo računalnik bi znal pisat programe brez napake :mrgreen: :zvizg:

Veget, vsak program ma luknje, z popravilom ene, nastaneta 2 drugi :zvizg:

#26 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 06 februar 2006 - 18:48

MihaSkipster, s trditvijo, da vsak vsebuje napake, pa se ne strinjam! So tudi programi, ki so 100% zanesljivi & varni! :ok:

#27 MihaSkipster

MihaSkipster

Govorec

• Members
  • 2.087 objav
  • Kraj:SGC
  • Interesi:Splet, programiranje, vse kaj ma zveze z kompjuteri :D

Objavljeno 06 februar 2006 - 19:15

scarab79, se nisem reko da ni 100% zanesljivih programov. So. Ampak sigurno imajo tudi oni majčkene hrošče :zvizg:

#28 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav

Objavljeno 06 februar 2006 - 19:18

MihaSkipster, ravno to ti pravim: so tudi taksni, ki jih nimajo! :ok:

#29 frelih1977

frelih1977

Mojster

• Members
  • 1.538 objav

Objavljeno 07 februar 2006 - 08:29

MihaSkipster, s trditvijo, da vsak vsebuje napake, pa se ne strinjam! So tudi programi, ki so 100% zanesljivi & varni! :ok:

Ja, naprimer takle:
int main

{

int i=0;

return 0;

};

AMPAK TAKSNI PROGRAMI SO NEFUKNCIONALNI, SAJ SE HROSC NIMA KJE POJAVITI!!!

#30 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 07 februar 2006 - 21:27

No da nadaljujemo z poanto teme :D

RnToolbar uporablja že 100 uporabnikov, prenovili smo ikone, bolj podrobno opisali namestitev, v planu pa je še nekaj dodatkov. Seveda še vedno sprejemamo nove predloge in izboljšave.

#31 frelih1977

frelih1977

Mojster

• Members
  • 1.538 objav

Objavljeno 08 februar 2006 - 09:36

U redu, ampak mene nihce ne preprica, naj instaliram katerikoli toolbar. :D

#32 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 09 februar 2006 - 18:18

Kak da ne? Vse vas bomo prepričal če je pa kul :oops:

#33 AFowl

AFowl

Poročevalec

• Members
  • 521 objav
  • Kraj:Škofja Loka

Objavljeno 09 februar 2006 - 18:39

no da vidimo to svetovno čudo........

#34 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 09 februar 2006 - 18:41

No vidiš saj ni tak težko :oops:

#35 AFowl

AFowl

Poročevalec

• Members
  • 521 objav

Objavljeno 09 februar 2006 - 18:45

šele dons sm to temo vidu in sm si jo tusi instalirov moram reči da je stvar kar priročna čeprav pojma nimam koliko jo bom uporabljal..... sedaj lahko saj nekaj zaznamkov dam stran :oops:(škoda da še nisem uspel istalirati printscr da bi vam dal to lepo sliko ki jo imam sedaj na ff-ju :))

#36 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav

Objavljeno 09 februar 2006 - 20:31

AFowl, kaj pa imas za instalirat pri PrintScreenu? :roll: :zvizg:

#37 AFowl

AFowl

Poročevalec

• Members
  • 521 objav

Objavljeno 09 februar 2006 - 20:57

jst dobim printscreen za instalirat zraven tiskalnika iz int-ja se mi ga pa ne splača dol jemat....torej ko si dokončno zrihtam tole mojo škatlo bom pa spet kaj gor prlimu

scarab79 si zadovoljen :?: :?: :?: :zvizg:

#38 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav

Objavljeno 09 februar 2006 - 20:58

???

Pritisnes Printscreen, gres v MS Paint in das Edit->Paste?

Kaj rabis tu namescat??? :shock:

#39 AFowl

AFowl

Poročevalec

• Members
  • 521 objav

Objavljeno 09 februar 2006 - 21:00

preveč dela to zame :oops: raje imam vse z bližnjicami :)

pa še en problemček glede toolbara - po ponovnem zagonu ff-ja se mi ne izpisujejo več novice zakaj :?: :?: :?: :?:

#40 butyl

butyl

Sufler

• Members
  • 174 objav
  • Kraj:Lj.-Črnuče
  • Interesi:vse

Objavljeno 09 februar 2006 - 21:59

To je supr (saj zame) ;-) , samo zanima me, zakaj, ko kliknem vreme mi pride na stran in ne pokaže slikc??? :oops:

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov