NOVO! RN Toolbar!
Ustvaril
bizi10
, jan 05 2006 09:03
Odgovorov v temi: 66
Objavljeno 01 marec 2006 - 12:37
A se da to kej raztegnt...Tam naprimer kjer se predvajajo najnovejše novice da bi bilo sirše.......Mam še polhn pranga prostora pa še zoprn je tko brat..sej men..
Se strinjam. Na desni strani je še nekaj praznega prostora. Tisto predvajanje novic bi lahko raztegnili do konca na desno. Drugače je pa dober toolbar. Meni je všeč.
Objavljeno 16 april 2006 - 12:10
kako lahko odstranim RN orodno vrstico v FIRE FOX-u?
Ker vedno ko prižgem fire fox se mi odpre default stran cez 2sek pa se mi hoče povezati na: http://127.0.0.1:445....html?START_LOG
LP,
cweto
Ker vedno ko prižgem fire fox se mi odpre default stran cez 2sek pa se mi hoče povezati na: http://127.0.0.1:445....html?START_LOG
LP,
cweto
Objavljeno 19 april 2006 - 12:39
Objavljeno 01 maj 2006 - 22:40
Hvala vsem, ki so pripomogli k tem RnToolbar-ju. :bow:
Zanima pa me sledeče zakaj mi noče prikazovati rss novic?
Piše: " No valid rss feed has been configured "
Na začetku mi je lepo delalo zdaj pa noče več prikazovati. Prosim da mi poveste zakaj se je to naredlo in kako lahko to popravim.
Drugače pa zelo dobro narejeno. Ker brskam po spletu vidim katere so nove novice.
Hvala
Zanima pa me sledeče zakaj mi noče prikazovati rss novic?
Piše: " No valid rss feed has been configured "
Na začetku mi je lepo delalo zdaj pa noče več prikazovati. Prosim da mi poveste zakaj se je to naredlo in kako lahko to popravim.
Drugače pa zelo dobro narejeno. Ker brskam po spletu vidim katere so nove novice.
Hvala
Objavljeno 12 maj 2006 - 15:41
Hum meni normalno delujejo RSS feedi. Imate ostali tudi kakšne probleme z RSS feedi? Drugače pa poskusi odinštalirat Toolbar in ga še enkrat namestit in sporoči če bo pomagalo.
lp David
Da zgleda da se je prikradel en hrošč od nekje al kaj jaz vem kaj..

EDIT 13.5: zdej dela
Objavljeno 14 september 2006 - 05:51
Ker prvič pišem v to temo bom napisal takole: RN toolbar je moj prvi in edini, ga nisem še in ga tudi ne
bom zamenjal ali zbrisal. Ga uporabljam in mi je všeč. Do konca mojih dni :ok:
Sem videl med novicami, da želite predloge, mnenja:
Najbolj uporabljam: brskalnik, RSS, link do foruma in do glavne strani in email notifier. Če se slučajno gdaj
zgodi, da pogledam vreme, je to na toolbarju.
Moti pa me:
- Ima le 4 komponente(forum, nagradna igra, vreme, RSS)
+ Predlagam dodatne: 24ur, rtvslo, wikipedija, simobil, mobitel, telekom, bolha, torrent**.**...:twisted:(saj vem, saj vem) Bi se dalo,
da bi sami dodali zaznamke nanj? Ali da bi dodali 16 komponent (toliko jih pride-slika spodaj-če odbijemo še mail
in privacy(slikci na koncu)), ki bi jih lahko sami preimenovali in priredili cilj?
- Ko skriješ tekst (shrink toolbar), ostane pol toolbarja praznega (lahko bi vsaj novice tekle čez sivi prostor, ki nastane)
+ nimam predloga-sem prebral, da ni mogoče.
- Google: ko brskaš, te vrže na google.com.
+ Bi se dalo iskat na google.si, da bi lahko po potrebi sfiltriral (išči po straneh v Sloveniji) Saj vem, da je zraven najdi.si...

Ne vem kaj se da in kaj se ne da, ker nisem programer, tako da se opravičujem, če so predlogi neizvedljivi.
Imam pa še eno vprašanje: kaj je narobe z naslednjimi nastavitvami, da mi email.si ne dela? Email Notifier-> Settings-> Edit
bom zamenjal ali zbrisal. Ga uporabljam in mi je všeč. Do konca mojih dni :ok:
Sem videl med novicami, da želite predloge, mnenja:
Najbolj uporabljam: brskalnik, RSS, link do foruma in do glavne strani in email notifier. Če se slučajno gdaj
zgodi, da pogledam vreme, je to na toolbarju.
Moti pa me:
- Ima le 4 komponente(forum, nagradna igra, vreme, RSS)
+ Predlagam dodatne: 24ur, rtvslo, wikipedija, simobil, mobitel, telekom, bolha, torrent**.**...:twisted:(saj vem, saj vem) Bi se dalo,
da bi sami dodali zaznamke nanj? Ali da bi dodali 16 komponent (toliko jih pride-slika spodaj-če odbijemo še mail
in privacy(slikci na koncu)), ki bi jih lahko sami preimenovali in priredili cilj?
- Ko skriješ tekst (shrink toolbar), ostane pol toolbarja praznega (lahko bi vsaj novice tekle čez sivi prostor, ki nastane)
+ nimam predloga-sem prebral, da ni mogoče.
- Google: ko brskaš, te vrže na google.com.
+ Bi se dalo iskat na google.si, da bi lahko po potrebi sfiltriral (išči po straneh v Sloveniji) Saj vem, da je zraven najdi.si...

Ne vem kaj se da in kaj se ne da, ker nisem programer, tako da se opravičujem, če so predlogi neizvedljivi.
Imam pa še eno vprašanje: kaj je narobe z naslednjimi nastavitvami, da mi email.si ne dela? Email Notifier-> Settings-> Edit
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov