Revije v SLO!
Objavljeno 23 februar 2004 - 18:44
Objavljeno 23 februar 2004 - 18:49
Objavljeno 23 februar 2004 - 18:56
Vsak naj izbere tisto kar mu najbolj ustreza.
Jaz Jokerja ne berem, ker me igre ne zanimajo oz. vse o njih breberem ze v reviji Bug.
LP
Objavljeno 23 februar 2004 - 18:57
Ce ti ni vsec jim povej, ce pa mislis napadat zgolj zaradi pripadnosti drugi reviji je to bedarija.
Vsak naj izbere tisto kar mu najbolj ustreza.
Jaz Jokerja ne berem, ker me igre ne zanimajo oz. vse o njih breberem ze v reviji Bug.
LP
nej sem samo hecal
Objavljeno 23 februar 2004 - 18:58
Objavljeno 23 februar 2004 - 21:26
tisti napadi so samo iz strani mnenjalničarjev. uredništva pa ne!Jaz sam veliko(no vsaj včasih) igram igre in zato mi je včasih fajn v jokerja pogledat. Naživce mi gre njihov jezik, to je res... Glede drugih stvari o jokerju se kar strinjam s SLOVENCEM, vendar je zame revija predraga, tlačenke pa niti ene nisem kdaj uporabil, najmanj všeč pa mi je bil njihov "napad" na nas!
oz. RN!
drugače pa tudi jaz upam, da bodo RN dodale kakšno stran več, namenjeno kakšnemu dobremu članku ali kaj podobnega.
revija pa je cenejša od PCF - če gledaš da je tudi boljša
sicer pa tako:
kdor se zanima za strojno opremo in tehnologij bere monitor
kogar zanimajo samo novice iz sveta računalništva in ni pripravljen dati tisočaka za revijo bo bral RN
kdor igra igre, gleda filme, včasih prebere kakšno knjigo se ukvarja s fotografijo pa bo bral jokerja
toliko o tem
in logično je da če jaz igram igre ne bom bral monitorja ali RN ampak jokerja
in prav tako je logično da če si popolnoma mahjen na tehnologijo in se za igre zanimaš toliko kot pes za limonade da ne boš bral jokerja
...
Objavljeno 24 februar 2004 - 11:17
kogar zanimajo samo novice iz sveta računalništva in ni pripravljen dati tisočaka za revijo bo bral RN
Hm.. Tisočaka? Sem jst kej zamudu... :shock:
Sicer sem naročnik, pa še to mi plačuje šef v službi, sam a je 1k cena??
Počakajte mal, sej se bodo tud RN začele verjetno malce drugače tržit.. Ne vem sicer čisto cele zgodbe, zato o tem raje nebi govori...
Upam pa da se vsebina ne bo spreminjala...
PCF in Joker kupujem izredno izredno izredno redko...
Objavljeno 24 februar 2004 - 11:18
My bad..
Objavljeno 25 februar 2004 - 12:04
Objavljeno 25 februar 2004 - 12:08
Objavljeno 25 februar 2004 - 19:01
Objavljeno 26 februar 2004 - 22:43
nepismeni??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:No jaz Jokerja ne maram, ker mi ni ničesar uporabnega noter za ta denar. Če rabim teste razne opreme grem na internet in najdem če bol obširno vse skupaj, kar lahko zatrdim za vse rubrike z igrami vred, ker grem brat samo tisto kar me zanima. V večini izdaj pa me glede na naslove mogoce 10% revije zanima in to je za moje pojme metanje denarja v koš. Aja pa še ta glupa jokerovska slovenščina. Ko da bi vsi nepismeni bli tam v uredništvu.
:x
lektor -> Sergej "Sneti" Hvala je diplomiral študij slovenskega jezika, ti pa rečeš, da je nepismen
:x
Objavljeno 26 februar 2004 - 23:07
Zame je 'nepismen' nekdo ki ne pozna sodobnega jezika...in Toporisic in Joker sta zame med temi nepismenimi! Zgoscenka in Tlacenka so pojmi ki jih preprosto ne prebavljam!
LP
Objavljeno 26 februar 2004 - 23:50
SWP je največja n****** na svetu. Gdo jim da več dnarja tistemu dodajo SWP priporoča....NA******NCIJA :x po njihowem znaku SWP (priporoča) ali kakor koliže sem kupil svoj prvi pekač,ter svojo prvo zvočno kot se razume mi je zvočna šla v roku 3 mesecev pekač pa me je j**** do letos n******.!!!!!!!
SWP bi morali zapreti ali pa dati na garmado kot nekoč :thumbsup:
Objavljeno 27 februar 2004 - 09:54
Objavljeno 27 februar 2004 - 09:58
če je nekdo diplomiral iz slovenščine mislim, da lahko uporablja tudi starejšo slovenščino in v jokerju je prav zaradi snetija.lSLOVENC: saj tudi za Toporisica bomo rekli da je nepismen...pa tega ne jemat dobesedno. Nepismen je nekdo ki ne pozna crk...a v zargonu se rece nepismen tudi nekomu ki se ne zna izrazat!
Zame je 'nepismen' nekdo ki ne pozna sodobnega jezika...in Toporisic in Joker sta zame med temi nepismenimi! Zgoscenka in Tlacenka so pojmi ki jih preprosto ne prebavljam!
LP
pa poglej, kdaj si se nasmejal v pcf ali swp ali rn
comander: sicer še nisem kupil kaj, kar je swp priporočal (ker mam novo kišto
V tedanjem angleškem PCG so opisali Force Commander in prejela je oceno 90%, slo izdaja pa ga je seveda prevedla, čeprav v opisu sploh ni bilo povedano, kaj je dobro in kaj ne ampak samo nekaj značilnosti. mislim, da mi ni treba govoriti, da je FC v ostalih revijah dobil oceno od 45-55%
v PCF pa je bil opisan (s slo strani) Deus EX2 (sicer ga nisem bral, ker tega natega ne kupujemže 5 mescev) in dobil oceno 88% čeprav so ga na vseh forumih in revijah skurčali do amena
v drugih državah (amerika in anglija) je seveda tekmovalnost na veliko višjem nivoju (PCGamer in PCZone) in znano je da je določeni založnik plačal poroko uredniku PCZ in si s tem kupil odlično oceno v reviji.
in seveda tam gre za prodajanost, ter vse ekskluzive z naslovnice prejmejo oceno čez 90 samo, da bo rulja kupila revijo.
Objavljeno 27 februar 2004 - 10:11
Ce ti nekaj ni vsec - ne kupi&ne beri
Odlocitev je tvoja.
Objavljeno 27 februar 2004 - 10:24
Objavljeno 27 februar 2004 - 15:30
Računalniške Novice - Verjetno jih nekateri kupujejo zaradi zelo nizke cene 250SIT in prav zaradi tega jih je nesmiselno primerjat z ostalimi revijami, ker ne dodajo cdja (kar je minus) in roko na srce res delujejo bolj kot neka oglasna deska. Ampak sploh ni vse tako slabo. Ne ne. Prva stvar, ki pade v oči so (že po naslovu sodeč) novice. Zasedajo okoli deset strani so ravno prav dolge in kvalitetne. Nato počasi preidemo k cenikam. Mnogim to deluje kot reklame, a so ceniki zelo uporabni, če nadgrajuješ računalo. Po cenikah najdemo opis ali dva iger in tu se kaže, da je revija namenjena bolj resnim uporabnikom, kar pa seveda ni slabo. Po trikih in nasvetih (vredu) pa najdemo predstavitev strojne opreme ali podjetja. Zatakne pa se tu. Ni testov Hardweara. Tista predstavitev to ni. Pomanjkanje testov je zelo velik minus in zaradi tega mi Novice niso pretirano všeč. Ampak so še vedno najboljša izbira če ne potrebujete preizkusnih programov in demo iger in ste mahjeni, na nekoliko resnejšo plat računalništa ter niste pripravljeni dati za revijo prešerna. Ampak vseeno resni uporabniki bi morali opaziti manjko strojništva.
Ha zdaj ko sem bolj resno prebral revije (ne da se mi več tako široko pisat) jih lahko razvrstim takole (kakor za koga je a ne)
1. Joker
2. Software Power
3. Računalniške Novice
PCF pa zame sploh ni nič. :twisted:
Objavljeno 27 februar 2004 - 16:13
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov

Tema je zaklenjena