zimske gume, svetujte mi?
Ustvaril
fant
, avg 26 2006 23:01
Odgovorov v temi: 40
Objavljeno 27 avgust 2006 - 10:47
Jaz osebno sem lansko leto kupil S3.. Sem zelo zadovoljen z njimi.. Prej sem imel S2.. Tudi zadovoljen.. Po testih sodeč imajo res slab oprijem na mokri podlagi, zato pa zelo dobrega na zasneženi površini, pa še drage niso..
Jaz ne norim več kaj preveč po cestah, tako da mi je načeloma bolj važno, da v kak zasnežen hrib pridem, ko grem smučat, kot da računam na gume pri mokri podlagi in visoki hitrosti..
Jaz ne norim več kaj preveč po cestah, tako da mi je načeloma bolj važno, da v kak zasnežen hrib pridem, ko grem smučat, kot da računam na gume pri mokri podlagi in visoki hitrosti..
Objavljeno 27 avgust 2006 - 14:33
Michelin Pilot Alpin A3 - dober kompromis za v mokrem, snegu itd.
Za sam sneg so tudi Sava Eskimo zelo dobre, a kaj ko na drugih podlagah povsem odpovedo ...
Tukaj se moram strinjat. Jaz ze pa let prisegam na Michelin Alpin (se od prve serije). Innikoli nisem imel nikakrsnje tezave z njimi pa naj bi bilo to po suhem, mokrem, ledenem, blatnem, ....
Je pa res da za isto ceno dobis skoraj dve Savini gumi.
Objavljeno 27 avgust 2006 - 15:13
verjetno boš moral pred nakupom se zanesti na kakšen test v kakšni reviji!
Podobno debato smo že imeli tukaj na tem forumu, vendar je bila debata o letnih gumah .
Vendar pa je možno, da boš tukaj dobil kaj pametnega zase:
http://www.racunalni...ght=bridgestone
btw. zaneseš se lahko najbolj na test amzs slovenije ker zna biti najbolj nevtralen po testiranjih
Podobno debato smo že imeli tukaj na tem forumu, vendar je bila debata o letnih gumah .
Vendar pa je možno, da boš tukaj dobil kaj pametnega zase:
http://www.racunalni...ght=bridgestone
btw. zaneseš se lahko najbolj na test amzs slovenije ker zna biti najbolj nevtralen po testiranjih
Objavljeno 28 avgust 2006 - 07:04
Vem ja. Samo to sem ze mel na avtu ko sem ga kupo@totek:
Za v sneg rabis ozjo gumo, ne pa sirse. ;-)
Objavljeno 03 oktober 2006 - 10:56
Mah za pozimi imam jaz Eskimo S3, pred tem sem imel S2 in res nimam popolnoma nobene pritožbe. Na snegu se odlično odzivajo, baje pa naj bi na mokri podlagi slabše držale. Ampak ne vem za kake hitrosti je to mišljeno, v teh časih, ko se varčuje z gorivom in se vozimo kot penzionerčki, jaz ne občutim kakih težav z gripom..
Res se pa malce hitro obrabljajo..
Res se pa malce hitro obrabljajo..
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov