Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#181 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 09 januar 2007 - 15:36

Raikkonen bo sigurno št. 1 pri Ferrariju: dobil bo ekipo MS in osebno MS! Upamo lahko samo, na srečo bolida, da motor "preživi"!

#182 AudiTT

AudiTT

Poročevalec

• Members
  • 690 objav
  • Kraj:Zagorje

Objavljeno 09 januar 2007 - 17:57

Zelo malo verjetno, da Kimmi ne bi bil št. ena pri Ferrariju.
Upajmo ,da ne bo kar naprej preobremenjeval motorja in da bo pokazal kaj svojega znanja.
Kako bodo razdeljelne karte v letošnji sezoni pa bomo videli na prvi dirki.

#183 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 09 januar 2007 - 18:37

Borac Žan saj so povedali, da bo Kimi nadomestil Schumija in bo tako prevzel prvo mesto v ekipi!

Masse pa se ne omenja, ker je pač že dlje časa v ekipi, Kimi pa je sedaj v središču pozornosti in to je boljše kot kakršna koli komercialna akcija saj imajo praktično zastonj reklamo, govori se samo še o Kimiju in Ferrariju :hmm:

Kako bodo razdeljelne karte v letošnji sezoni pa bomo videli na prvi dirki.

To ne bo najbolje držalo saj bo prva dirka 18. 3. vAvstraliji - Melbourne/Albert Park kjer pa ne bomo dobili najbolj realne slike. Prvič je tam veliko bolj topleje, drugič je to park kar pomeni bolj mestna steza in nemoč prehitevanja pa še večja nevarnost je, da se med dirko "ulije". Malezija in Bahrajn sta podobni postojanki, ker pride najbolj do izraza vročina in tropski nalivi. Potem pa pride ena izmed najbolj realnih stez in to je Š panija. V formuli ena velja pravilo, da kdo zmaga v Š paniji v Montmelu bo prvak. To se je do sedaj kar velikokrat izkazalo za točen podatek.

Tako, da po mojem bo potrebno počakati do Š panije oziroma do 13.5.2007. Je pa res, da je v Š paniji bil v vrhu vedno McLaren, ki mu steza malenkost bolj leži. Stavim, da kdo bo zmagal v Š paniji bo prvak (razen v primeru, da bi prišlo do masovnega trčenja v ospredju).

#184 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 09 januar 2007 - 20:39

omahens, ali pa do kaotičnih razmer kot je npr naliv ipd.
Kje je pa Montmel? A ni v Š paniji Barcelona?

#185 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 09 januar 2007 - 20:59

omahens, ali pa do kaotičnih razmer kot je npr naliv ipd.
Kje je pa Montmel? A ni v Š paniji Barcelona?

Š panija = Barcelona = Montmel

http://en.wikipedia....arcelona#Sports

Near Barcelona, in Montmeló, the 131,000 capacity Circuit de Catalunya racetrack hosts the Formula One Spanish Grand Prix and Moto GP races.

#186 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 09 januar 2007 - 21:02

omahens, hvala ti.
Sem že mislil, da so kakšno novo progo naredili in jo vpeljali v koledar forumle 1.
V Š paniji bo letos zmagal Massa. Takšna je moja napoved. Prvak bo pa Raikkonen.

#187 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 09 januar 2007 - 21:43

omahens, hvala ti.
Sem že mislil, da so kakšno novo progo naredili in jo vpeljali v koledar forumle 1.
V Š paniji bo letos zmagal Massa. Takšna je moja napoved. Prvak bo pa Raikkonen.

Mimogrede v Š paniji bo kmalu nared še eno dirkačišče in govori se, da bi bile v Š paniji v prihodnosti tudi dve veliki nagradi.

Drugale pa kdo bo zmagal v Š paniji je po mojem največja uganka. Mislim, da se bodo borili za zmago trije in sicer Kimi, Massa in Alonso.

Pustimo se presenetiti.

#188 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 09 januar 2007 - 22:03

Nekaj sem slišal o tem. Kje pa bi postavili dirkališče ali bi samo na katerem že obstoeječem organizirali?

Hja...mogoče lahko še Fisichela poseže v ta boj, če mu bodo naredili dober avto. Ter tudi kaka BAR Honda.

#189 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 10 januar 2007 - 08:39

Nekaj sem slišal o tem. Kje pa bi postavili dirkališče ali bi samo na katerem že obstoeječem organizirali?

Hja...mogoče lahko še Fisichela poseže v ta boj, če mu bodo naredili dober avto. Ter tudi kaka BAR Honda.

http://www.f1magazin...p?rb=1&id=11107

Zenkrat je samo testno, vendar si Bernie želi v prihodnosti na enem izmed testnih dirkališč še eno Š pansko dirko.

#190 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 12 januar 2007 - 18:56

Tule pa vam prilagam link, ki govori o Kimmiju. Moram priznati, da je zelo zanimivo napisano in sem rade volje prebral.

http://www.f1-magazi...asp?rb=3&id=367

Pa še v F1 se nam obeta novo moštvo. In sicer leta 2008, ko se ji bo priključilo moštvo Prodrive.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11158

#191 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 13 januar 2007 - 00:18

Prve fotke noveg renaulta!

Klik!

Bodite pozorni na "špegle"! :D

#192 patek_9

patek_9

Mojster

• Members
  • 1.902 objav
  • Kraj:Back row to the left, a little to the side
  • Interesi:A mate ke pira?

Objavljeno 13 januar 2007 - 11:10

taki "špegli" podo po moje vse bolj aktualni, ker se zgleda obnesejo. Kot lanski na Ferrariju

#193 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 13 januar 2007 - 12:40

dogbone_7, moram priznati, da mi je bil lanski Renault lepši od tega, čeprav mi roko na srce noben model ni ravno všeč. Ta modra barva oz kakršna koli je že, je prav čudna in nima povsem nič skupnega z Renaultom. Pa to, da avto barvaš po sponzorjevem logotipu je bedarija. Poglejte npr. Ferrari, vedno bo rdeč ne glede na sponzorja. Isto McLaren---> vedno bo bolj temen oz srebrno črn ne glede na sponzorja. Mogoče bodo malo barve dodali, ne bodo pa spremenili izgleda celotnega avta.

#194 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 13 januar 2007 - 12:57

Borac Žan, ne vem ce tvoje trditve povsem drzijo... Ferrari tudi ni povsem rdec, je bilo lani kar precej bele barve (Marlboro): pravtako tudi McLaren, jaz sem preprican, da bo letosnji model imel kar lep % barve sponzorja (Vodafone)! Lepota pa je precej relativna stvar... vsak ima svoje pojmovanje lepote! :zvizg:

#195 patek_9

patek_9

Mojster

• Members
  • 1.902 objav

Objavljeno 13 januar 2007 - 13:05

Borac Žan, kaj pa vsi McLarni do leta 1996? :D :D :oops:

#196 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 13 januar 2007 - 13:48

Mclaren Honde so bile belo-rdeče :D Res pa je odkar je Mercedes da se osnovna barva ni spremenila :zvizg:

#197 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 13 januar 2007 - 14:28

dogbone_7, Ferrari je bil vedno rdeč. Mogoče ne povsem sto odstotno je pa vedno prevladevala rdeča. Kar se pa McLarna tiče sem ga pa res utupil:D
Moram pa reči, da le bil lanski Ferrari zelo lep, saj zame, kaj bo pa letos bomo pa videli. Vkolikor sem videl bo tudi McLaren kar lep (zaradi rdeče barve :D).

#198 patek_9

patek_9

Mojster

• Members
  • 1.902 objav

Objavljeno 13 januar 2007 - 16:18

latilen, mercedes ni imel veze, ker je leta 96 bil McLaren Mercedes belo-rdeč
leta 95 je bil McLaren Peugeot prav tako belo-rdeč.....
belo-rdeča je pač bila barva Marlboroja, nima nič veze z motorjem :joj:

#199 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 13 januar 2007 - 19:04

dogbone_7, Ferrari je bil vedno rdeč. Mogoče ne povsem sto odstotno je pa vedno prevladevala rdeča.

Ferrarijeva rdeča barva:

Objavljena slika

http://www.ferrarifo...anclub/1512.htm

Meni se ne zdi, da je bil vedno rdeč, oziroma, da bi prevladovala rdeča barva vedno!

#200 patek_9

patek_9

Mojster

• Members
  • 1.902 objav

Objavljeno 13 januar 2007 - 19:30

gre pravzaprav za tale dirkalnik: http://www.slot-cent...rari158f101.jpg

omahens, tale barva pa je bila na Ferrariju eno samo dirko in to leta 1964 na VN Mehike (Hermanos)

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov