←  Avtomoto

Računalniški forum - Računalniške novice

»

FIA Formula 1

Handball-ova slika Handball 31 dec 2006

Miran je bil in bo car. Predstavljajte si, da bi morali celo sezono poslušati Wolfa in Jerančiča. Jerančič je še dokaj soliden Wolf je pa klasa zase. Se spomnim, ko je bila dirka in je napovedal da bo MS zdržal do konca brez postanka. Ni bilo 5 krogov, ko je šel v bokse.
Odgovori

fant-ova slika fant 31 dec 2006

Meni se Wolf dopade. Kako lepo govori, kar po domače. ;-)
Odgovori

Wolf je za moje pojme povsem nerazgledan v F1 in misli, da je ne vem kaj. Pa kot sem že prej videl, se ti ne more zgoditi, če le malo spremljaš F1. Tako da... Pa ko ga slišim mi postane slabo.
Odgovori

fant-ova slika fant 31 dec 2006

Handball, Ja, to je res. A so mi všeč njegovi komentarji.
Njega je povozil čas. On spada v 70. leta. ;-)
Odgovori

fant, komentira pa tako kot bi bil ne vem kakšen analitik in bi še aktivno sodeloval v formuli 1, zato mislim da je bolje, da ga sploh ni nikoli več v oddaji oz prenosu, ker mi je enkrat s tem tudi ustvarjal lažne upe, ki so bili na koncu klavrno zaključeni. :joj:
Odgovori

Tennessee Titan-ova slika Tennessee Titan 31 dec 2006

fant, se strinjam, ostal je v 70. letih, ni potrebe na TV po njegovih spominih. Ga spoštujem zaradi njegovih dosežkov, ampak je prevelik nostalgik za šport ki je se spreminja iz minute v minuto. :zvizg:
Odgovori

Verjetno je pa Ališič zadovoljen, da sploh kdo pride zraven njega, da mu ni dolgčas, zato je pa tudi vedno presrečen, kadar ima koga zraven. Mislim, da bi mu morali najti še enega, da bi komentirala 2. Pa takega, ki je njemu podoben, da bi vpila en čez drugega. :ok:
Odgovori

Borac Žan-ova slika Borac Žan 31 dec 2006

Verjetno mu je res vseeno kakšen je, le da mu ni tako dolgčas. Mogoče pa drugo leto pride kakšen nov sokomentator, vendar jaz v te zgodbice ne verjamem. Mogoče pa. Kaj vemo. Mogoče bo prišla Nina Jerančič. :mrgreen:
Odgovori

omahens-ova slika omahens 01 jan 2007

Verjetno je pa Ališič zadovoljen, da sploh kdo pride zraven njega, da mu ni dolgčas, zato je pa tudi vedno presrečen, kadar ima koga zraven. Mislim, da bi mu morali najti še enega, da bi komentirala 2. Pa takega, ki je njemu podoben, da bi vpila en čez drugega. :ok:

Jaz se takoj javim, že doma sem sam komentiral dirke in morem reči, da bi bil super napovedovalec dirk F1, samo vem, da Ališič ostaja še vsaj 10 let.
Odgovori

D.J.ANDY-ova slika D.J.ANDY 01 jan 2007

Jaz tudi navijam za Ališiča - vživi se v dirko, živi za F1, in res pričara tisti pravi občutek, da se dejansko nekaj dogaja. Super je.
Me pa moti, ko vpada v besedo, ko govori kdo drug - Jerančič, Wolf.
Saj tale Wolf mi je tudi dober, ne bi ga sicer poslušal vsako dirko, včasih pa kar paše. Se pa strinjam, da je zamudil par let... :zvizg:
Odgovori

Handball-ova slika Handball 01 jan 2007

D.J.ANDY, seveda je bolje, da je več ljudi, več mnenj, vendar če pošteno povem, so vsi navijali z Schumacherja oz Ferrari, kar nenavijačem Ferrarija verjetno ni bilo všeč.

Upam pa, da bo Miran še dolgo ostal, saj je res klasa zase.
Odgovori

Evro-ova slika Evro 01 jan 2007

Handball, ne vem od kod ti ta občutek. Moram rečti, da je bil Ališič dokaj nevtralen, kar pa za hrvaške kolege ne bi mogel rečti. Bili so očitno naklonjeni Ferrariju in MSju. Vse kar je storil on so govorili, da je nemogoče, ko pa je kdo peljal podobno kot on pa sploh niso komentirali ipd.
Odgovori

Sultan močni-ova slika Sultan močni 01 jan 2007

Evro, jaz sem tudi dobil nekakšen občutek, da je Ališič nagnjen v rdeče, ker je vedno o njih govoril v presežniku. Bomo videli/slišali kako bo sedaj, ko se je gonilna sila upokojila. Grem se stavit, da bo prvo dirko veliko besed teklo tudi o njem. :mrgreen:
Odgovori

Borac Žan-ova slika Borac Žan 01 jan 2007

Če že navija za koga, me veseli, da navija saj za najboljše :mrgreen:
Drugače pa sam tega nisem nikoli izrecno opazil, govoril je sicer o MS v presežniku, vendar pa to razumljivo, saj če pogledamo kaj vse je osvojil...

Sultan močni, imaš pa prav, da bo prvo dirko veliko povedal o njem, pa tudi tisti prispevki, ki so pred dirko bodo zagotovo vsebovali tudi njega. Pa vprašali se bodo na koncu, kako bi MS to odvozil namesto Raikkonena ipd.
Odgovori

fant-ova slika fant 01 jan 2007

Š e dobre tri mesece, pa bodo prižgale zelene luči. ;-)
Odgovori

fant, vsekakor se že veselim tega, saj bomo laho tudi s prijatelji kako reklo o F1 in se malo provocirali. Upam, da bo vsaj tako zanimiva kot je bila lani..

Ali ima kdo kakšne rezultate tesitranj, da malo primerjamo moštva?
Odgovori

fant, vsekakor se že veselim tega, saj bomo laho tudi s prijatelji kako reklo o F1 in se malo provocirali. Upam, da bo vsaj tako zanimiva kot je bila lani..

Ali ima kdo kakšne rezultate tesitranj, da malo primerjamo moštva?
Odgovori

Tennessee Titan-ova slika Tennessee Titan 01 jan 2007

fant, niso rdeče? :joj: :joj:
Odgovori

Borac Žan-ova slika Borac Žan 01 jan 2007

Latilen, ne bit tako natančen. Seveda so rdeče--->na startu.
Fant je pa mislil, da se bodo prižgale zelene luči za začetek sezone oz prve dirke. Ni mislil dobesedno. :zvizg:

Samo nekaj bi vprašal: A se niso včasih prižigale 2 vrstici rdečih barvnih luči, medtem ko se danes le ena vrstica. Pa me zanima kdaj in zakaj so to spremenili. Če kdo ve...
Odgovori

Handball-ova slika Handball 02 jan 2007

latilen, si pa "picajzlast". Verjetno je mislil začetek ne pa, da so na startu zelene luči.

No latilen...kaj ti meniš, kdo bo letos prvak pa kdo bo največje razočaranje sezone?
Odgovori

Hitri odgovor