Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#401 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 10 februar 2007 - 17:39

dogbone_7, kdo je pa tvoj favorit v letošnji sezoni. Moj potencialni favorit za naprej je pa Kubica. :ok:

#402 Toninho

Toninho

Igračar

• Members
  • 124 objav
  • Kraj:Zlatna Dolina
  • Interesi:Šport

Objavljeno 10 februar 2007 - 21:19

Jaz se priključujem dialogu in pravim, da je favorit hladni Finec v vročem konju!! :ok:

#403 AudiTT

AudiTT

Poročevalec

• Members
  • 690 objav
  • Kraj:Zagorje

Objavljeno 11 februar 2007 - 09:33

Kubica je talent , ki bi letos lahko presenetil , s tem ne mislim da bi zamgoval ampak da bi se redno uvrščal med točke, nekaj krat prišel na stopničke ;-)

#404 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 11:27

AudiTT, tudi jaz pravim nekako tako.
Toninho, Finec bo lahko dosegel vse to, če mu bodo pri Ferrariju pripravili dober komplet, pa še dobro konkurecno bo imel znotraj moštva. Kakor pa zaenkrat kaže Ferrariju pa mislim, da ne bodo ne vem kako hitri. Mogoče bodo v boju za vrh ne bo se pa ponovila druga polovica lanske sezone ali pa sezona 2004.

#405 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 11 februar 2007 - 11:39

dogbone_7, kdo je pa tvoj favorit v letošnji sezoni. Moj potencialni favorit za naprej je pa Kubica. :ok:

Saj bo Heiki ze v tej sezoni moj favorit, samo za enkrat se ne bom preicakoval od njega kakih hudih razultatov.... to je bilo gledano bolj na dolgi rok! :mrgreen: Sicer pa nikoli ne ves kaj se bo dogajalo... Lahko, da bo v totalni spici ali pa popolnoma zanic...

#406 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 11:53

Največ bo pa seveda kot vedno odvisno od kompleta. Zaenkrat jim ne kaže ravno najbolje medtem ko Kubičinem moštvu kaže bolje. Nasplošno si pa upam trditi, da sta to največja talenta formule 1 in da jih bomo še dolga leta gledali. Upam, da se bota prej ali slej proslavila kot svetovna prvaka ali pa vsaj zmagovalca kakšne dirke.

#407 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 12:30

hm... tezko je sedaj ocenjevati ali je hiter Renault ali BMW! Preprosto ne vem kaksne testne programe so opravljali eni in drugi... bo najboljse pocakat 18. Marec! :mrgreen: Drugace se pa strinjam s tabo, da sta Kubica in Heiki eniva izmed najvecjih talentov v F1, ampak so tukaj se tudi drugi... recimo Vettel, Hamilton...Upam da se kateremu ne bo ponovila zgodba Frenzna, ki je tudi veljal za velik talent, pa na koncu ni bilo nic...

#408 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 13:10

HHF je pa res eden iz med največjih osmoljencev formule 1. Če bi sedel v pravem dirkalniku oz. bil ob pravem času na pravem mestu bi bil zagotovo danes no.1 formule ali pa vsaj v vrhu in bi branil barve McLarna, Ferrarija ali pa Renaulta. Tu se dobro vidi kako je muhasta formula in ni vse to, da si dober dirkač. Temveč je veliko odvisno od sreče. Tako je pa skoraj povsod, ali pač?

#409 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 15:02

Letosnja zimska testiranja so pa vecinoma v znamenju dezja... tudi tokrat v Barceloni... Klik!

#410 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 12 februar 2007 - 17:18

Borac Žan, sedaj se je pa pokadilo tudi iz Ferrarija, ki naj bi bil veliko bolj vzdržljiv kot Mclaren. Š e en dokaz da so to le testiranja in ni razloga za skrbi. Prav tako se ne bom zamislil (hvala vseeno za predlog) ker gre Mclarnu slabše na mokri stezi, ko pa je Pedro trenutno 2., v prejšnjem tednu pa je bil Alonso v dežju 1.

#411 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 19:28

latilen, raje povej vse. Pedro je resda bil drugi, vendar je prehitel Alonsa. Alonsa je prehitel tudi Kimi, ki je končal takoj za Pedrom, torej na tretjem mestu. Zanimivo tole, kako se prerekamo zaradi testiranj, pri katerih res ne moremo vedeti oz videti realnega stanja, saj ne moremo vedeti, kdo taktizira, kdo testira to in ono. To je seveda razlog za različne časa, nekatere počasnejše, druge hitrejše. :ok:

#412 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 19:41

Borac Žan, no končni rezultati so takšni, da je bil Pedro prvi, Alonso 3., oba Ferrarija po tehničnih težavah pa 5. in 6. :mrgreen:

#413 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 20:25

latilen, sedaj se bom pa kar razjokal a ne? Je bolje, da se na testiranju pokažejo vse težave, ki se jih kasneje odpravi kot pa da se vsako drugo dirko pokadi. Je pa res, da McLaren zaenkrat kaže dobro formo na testiranjih. Mislim, da je že tudi čas, da jim kaj uspe. Mogoče je pa letos njihovo leto. :ok:

#414 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 23:54

Borac Žan, samo pravim da pomembnost testiranj spreminjaš glede na uspehe moštev. Drugače pa, ali se letos v F1 uvede t.i. power boost, ki ga lahko vidimo pri teh formulah, ko tekmujejo države. Ko dirkač preko zaviranja zbira dodatno E ki jo lahko uporabi pri prehitevanjih in mu da cca. dodatnih 50KM?

#415 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 13 februar 2007 - 06:46

Tudi jaz sem tako slišal, da se letos to uvede. Samo govora o tem pa ni kaj veliko. Če bi se to uvedlo, bi zel popestrilo dogajanja in predvsem prehitevanje.

Upam, da bo že letos to. Pomembnost testiranj pa ne spremljam glede na uspehe moštev, saj so testiranja zelo pomembna. Čas tu pa pove zelo malo. Če pogledaš, so bile razlike med McLarnom in Ferrarijem maksimalno okrog pol sekunde. Enkrat je mogoče bilo več to je pa tudi vse.

#416 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 13 februar 2007 - 20:31

Tokra na vrhu oba Ferrarija! Klik!
Po danasnjih casih bi rekel, da je Renault zacel zapirati razliko... Kovalainen ze kar prhiteva Fissicela... tukaj je se novi Toro Rosso... Klik!

#417 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 14 februar 2007 - 14:50

Očtino bo Massa veliko hitrejši od Kimmija. Skoraj sekundo ga je prehitel. Lepo je po dolgem času zopet videti Ferrarija na vrhu, čeprav moram priznati mi zgleda zelo smešno oz čudno, ko ni več MSja.

#418 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 14 februar 2007 - 14:58

Borac Žan, po mojem sta vozila na razlicnih gumah... :mrgreen:

#419 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 14 februar 2007 - 15:56

Zanimivo bi bilo videti to, vendar vseeno mislim, da sta imela enake pogoje...
Lepo pa je videti, da sta po dolgem času na vrhu, čeprav to ne šteje nič.

#420 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 14 februar 2007 - 16:04

he he.. prav imas, to nic ne steje... se dober mesec pa bo ze stelo! :mrgreen: joooj... meni se bo zmesalo do 18. 3.! :zvizg:

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov