FIA Formula 1
Ustvaril
Borac Žan
, nov 30 2006 23:02
Odgovorov v temi: 2416
Objavljeno 14 februar 2007 - 16:41
dogbone_7, nisi edini. Bo pa kar kmalu minilo. En mesec in že bo tu VN Avstralije. Komaj čakam. Letošnje leto pričakujem bolj kot vsako doslej. Verjetno je razlog v tem, da so karte na novo zmešane in me zanima predvsem novo razmerje ekipi in dirkačev. Po petih dirkah bo pa že vse spet po starem.
Objavljeno 14 februar 2007 - 19:35
dogbone_7, mogoče lahko od Red Bulla to sezono pričakujemo kaj več kot zlasti sredino lestvice. Glede na vložek in dobrega dizajnerja bi se jim to mogoče celo lahko uresničilo. Mene ta rezultat niti ne preseneča. Sedaj morajo to samo še pretvoriti v dirko.
Objavljeno 14 februar 2007 - 22:08
latilen, drobitnic bo res za odtenek več, vendar ne veliko več. Mogoče največ 3 zmage drugih ekip kot so McLaren, Ferrari in recimo Renault.
Mogoče zna kako zmago odnesti BMW pa tudi Red Bull, kar pa je pomojem vseeno preveč za njih. Ampak, pustimo se presnetiti.
Alfonzo se že vleče ven iz dre*a, ker zanika kar je že rekel. Zelo neprofesionalen odnos do novinarjev se je pokazal še enkrat več. Tu ga je MS oz ga še nese v vseh pogledih.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11373
Mogoče zna kako zmago odnesti BMW pa tudi Red Bull, kar pa je pomojem vseeno preveč za njih. Ampak, pustimo se presnetiti.
Alfonzo se že vleče ven iz dre*a, ker zanika kar je že rekel. Zelo neprofesionalen odnos do novinarjev se je pokazal še enkrat več. Tu ga je MS oz ga še nese v vseh pogledih.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11373
Objavljeno 16 februar 2007 - 15:44
Delo je res najpomembnejše, vendar jaz bi pripisal talentu vsaj 50 procentov pomembnosti. Oz. lahko tudi kar 100 odstotkov, ker če nimaš talenta te ne odkrijejo, če te ne odkrijejo ne moreš uspeti, edino če imaš bogatega sorodnika, ki ti plača sedež v katerem od revnejših moštev. Ko si pa enkrat v igri, se pa pomembnost talenta zelo zmanjša, takrat je najbolj pomembna vnema in predvsem delavnost.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov