FIA Formula 1
Objavljeno 19 marec 2007 - 17:28
Najbol mi gre pri njemu na živce,ko je zmeraj po dirki tako hudičevo pameten kakor recimo to dirko ko je kao neki zaspau ko mu je blo dolgčas...
Jaz še zmeraj ostajam pri Alonsu,in upam da naslednjo dirko zmaga-ali Hamilton ali Alonso... :ok:
Objavljeno 19 marec 2007 - 17:44
Naslednjo dirko bo zmagal nekdo od dvojca Kimi - Massa, razen če se McLaren ali druga ekipa ne bo izjemno popravila, ali pa če ne bodo pristoni kakšni posebni dejavniki kot je npr. dež, odstop obeh ipd.
Objavljeno 19 marec 2007 - 19:29
Zakaj si ga pa ni mogel ogledovati? Kot da je imel kaj boljšega za početi...
Kljub temu pa je suvereno zmagal. Ubistvu bi lahko ustavil in še hitro skočil na sok in bi še vedno bil v vodstvu.
Objavljeno 19 marec 2007 - 19:53
Objavljeno 19 marec 2007 - 19:58
Objavljeno 19 marec 2007 - 20:12
Borac Žan, opozorilne lučke?? Pa saj ni otrok, da bi se zamotil z njimi.
Ti očitno navijaš za Kimija, dobro, jaz tudi. Pa vendar, kaj če bi zletel s ceste Alonso in bi rekel, da je gledal volan - a bi se ti še vedno to zdelo tako čudovito? Pa da bo pri hitrostih nad 200 km/h gledal navijačice - pa tudi ne verjamem.
Daj, tako kot ti je že smrkec18 rekel, oddahni si od te teme, pusti še drugim, da kaj napišej(m)o, napišejo kaj pametnega, ne pa da boš kar sam popisal celo temo. Medtem pa lahko kako punco povabiš na sok, da ti ne bo dolgčas med vikendi! :ok: Pa s tem ne nikakor ne mislim nič slabega.
Objavljeno 19 marec 2007 - 22:34
Ferrari izdelal 6-kolesnik! Ne vidim nobene pametne razlage oz. logicenga razloga za kaj takega... ampak se dogaja!
Surova moč, ki jo proizvede motor se na cestišče prenaša preko koles in ničesar drugega. Če imaš večja oziroma širša kolesa potem imaš večjo površino preko katere prenašaš moč na cestišče in jo s tem preneseš več hkrati.
Prosim za odgovor na tole vprašanje. Zakaj bom moral sedaj čakati tri tedne, da bo zopet dirka?!? Od Avstralije do Malezije ni tako daleč, časa za testiranje so imeli vso zimo in sedaj nas bodo mučili s tritedenskim premorom. Vem da bosta na ameriški turneji dirki le teden dni narazen vendar da moram po večmesečnem čakanju zopet za tri tedne v čakalnico se mi pa ne zdi sprejemljivo.
Vzrok je, da so imeli pripravljen termin za Imolo, ki pa jo letos nažalost ni na koledarju. Imajo pa sedaj testiranja kar na daljnem vshodu kar naj bi malo pocenilo zadeve in potem še kar dirka tam, nato pa povratek v Evropo. Naslednjo leto ne bo tega več!
4nDr3y, vem, poznam bistvene stvari v formuli 1, vključno s tem, pa vendar se mi je to zdelo banalno, saj to počnejo vsi dirkači in mu je verjetno to že rutina.
Borac Žan, opozorilne lučke?? Pa saj ni otrok, da bi se zamotil z njimi.
Ti očitno navijaš za Kimija, dobro, jaz tudi. Pa vendar, kaj če bi zletel s ceste Alonso in bi rekel, da je gledal volan - a bi se ti še vedno to zdelo tako čudovito? Pa da bo pri hitrostih nad 200 km/h gledal navijačice - pa tudi ne verjamem.
Daj, tako kot ti je že smrkec18 rekel, oddahni si od te teme, pusti še drugim, da kaj napišej(m)o, napišejo kaj pametnega, ne pa da boš kar sam popisal celo temo. Medtem pa lahko kako punco povabiš na sok, da ti ne bo dolgčas med vikendi! :ok: Pa s tem ne nikakor ne mislim nič slabega.
Kimi je malo čudn kar se tiče tega, med dirko bi moral biti 100% zbran in ne da gleda lučke
Objavljeno 20 marec 2007 - 14:39
Saj nekateri ima celo življenje in kolege, ki so mi bolj pomembni, pa grem rajši z njimi ven, kot da bi cel vikend zabil za buljenje v TV. No offense . . .
Objavljeno 20 marec 2007 - 17:25
Rad gledam formulo, vendar ne do te mere, da bi bil zasvojen z njo ali pa da bi moje življenje, predvsem socialno vplivalo name.
No sedaj, pa se lahko res vrnemo na temo.
Moje vprašanje: A bo McLaren uspel nadoknaditi zaostanek za Ferrarijem? In če se bo lahko katera ekipa pridružila tema dvema ekipama...
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov