Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#841 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 21 marec 2007 - 19:18

Ja ubistvu sem pristaš Alonsa,ker mi trenutno ni nobeno moštvo posebno všeč.Drugače že kar nekaj let navijam za Renault ,samo to leto se mi zdijo pa čisto zgrešeni in sem malo "zamenjal",da vidim kaj bo...

Že nekaj let navijaš za Renault, si pa pristaš Alonsa?

Malo se zjasnite glede formule ena, to je tekmovanje ekip in ne dirkačev, zato navijajte za eno moštvo in ne če nekdo prestopi iz enega v drugo moštvo, da boste potem menjali. Formula ena je tekmovanje moštev!

Sam sem sicer navijal za Ferrari in Schumija in to neglede kje je vozil, vendar sem ostal tifosi.

Tisti, ki navijajo za dirkače so ponavadi občasni gledalci ali pa spremljajo formulo ena manj kot 5 let! Ostali pa spremljamo F1 dlje!

Kaj pa mislite koliko gledalcev manj si je letos ogledalo dirko v Avstraliji preko TV sprejemnikov, za Nemčijo govorimo, zaradi upokojitve Schumija?

#842 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 21 marec 2007 - 19:40

Točno tako!

Jaz sem bil pred mnogimi leti fan od Renaulta, pa mi ni bilo pomembno, kdo je voznik. Po odhodu Renaulta iz Formule 1 sem izbral Ferrari. In sedaj, ko Shumija ni več, pač navijam za Kimija.

Tudi jaz misim, da je F1 tekmovanje moštev in ne toliko voznikov.

#843 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 21 marec 2007 - 20:39

omahens, če nekdo navija za voznika naj navija za voznika. Zato pa imamo dva različna "pokala", med konstruktorji in med posamezniki. Sam se pristaš Mclarna...uff...odkat pomnim, če pa nekdo navija za Kimija pa naj tudi sedaj ko je prestopil.

#844 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav
  • Kraj:Ptuj
  • Interesi:Fotografija, izdelava spletnih strani,

Objavljeno 21 marec 2007 - 20:44

Odkar gledam F1 vedno navijam za Ferrari. :ok:

#845 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 21 marec 2007 - 20:50

4nDr3y, od kar se spomnim navijam za Ferrari. Če se ne motim, sem F1 začel spremljati nekaj dirk pred Silverstonom 1999, ko se je MS tragično poškodoval. Že pred tem, sem pa stiskal pesti zanj, ki bi pomojem že tistega leta slavil naslov, če ne bi bil toliko časa odsoten.

#846 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 21 marec 2007 - 21:00

omahens, če nekdo navija za voznika naj navija za voznika. Zato pa imamo dva različna "pokala", med konstruktorji in med posamezniki. Sam se pristaš Mclarna...uff...odkat pomnim, če pa nekdo navija za Kimija pa naj tudi sedaj ko je prestopil.

Ja mislil sem, da če navijaš recimo za McLaren potem navijaj zanj tudi, ko gre Kimi stran, če pa za Kimija navijaš pa naviji zanj tudi ko bo šel k Ferrariju.

Se pravi navijaj za moštvo in ga ne menjaj v nobenem primeru. Če pa za dirkača pa boš itak kmalu nehal.

No koliko menite, da je padla gledanost v Nemčiji zaradi upokojitve Schumija?

#847 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 21 marec 2007 - 21:05

omahens, po mojem skoraj za okrog 20 odstotkov. Ali pa še kaj zram. Verjetno je padla gledanost povsod, ne le v Nemčiji... Vendar moramo gledati, da ima Nemčija kar nekaj ekip F1, tako da se bodo sedaj iz MSja preselili (navijači) k BMWju, Mercedesu, veliko jih bo pa vseeno ostalo pri Ferrariju.

Se bomo že počasi navadili na posschumacherjevo obdobje. Za to je zaenkrat dobro poskrbel Kimi. Veliko slabše bo, če se bodo rezultati poslabšali.

#848 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 21 marec 2007 - 21:38

omahens, po mojem skoraj za okrog 20 odstotkov. Ali pa še kaj zram. Verjetno je padla gledanost povsod, ne le v Nemčiji... Vendar moramo gledati, da ima Nemčija kar nekaj ekip F1, tako da se bodo sedaj iz MSja preselili (navijači) k BMWju, Mercedesu, veliko jih bo pa vseeno ostalo pri Ferrariju.

Se bomo že počasi navadili na posschumacherjevo obdobje. Za to je zaenkrat dobro poskrbel Kimi. Veliko slabše bo, če se bodo rezultati poslabšali.

Skoraj milijon gledalcev so izgubili na RTL glede na lani in letos, pri gledanosti VN Avstralije v Melbournu.

http://www.poleposit...p;novica_id=183

#849 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 21 marec 2007 - 21:56

Nisem si mislil, da je tako velik vpad.

Letos je zmagal Kimi Raikkonen, ki je pri rdečih zamenjal Schumija. Kimija Raikkonena podpira kar polovica vseh gledalcev formule ena.

Zanima me, koliko privržencev je torej imel MS. Glede na to, da jih ima Kimi polovico vseh gledalcev formule, jih je mogle imeti MS vsaj 3/4.

#850 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 21 marec 2007 - 23:46

Nisem si mislil, da je tako velik vpad.

Letos je zmagal Kimi Raikkonen, ki je pri rdečih zamenjal Schumija. Kimija Raikkonena podpira kar polovica vseh gledalcev formule ena.

Zanima me, koliko privržencev je torej imel MS. Glede na to, da jih ima Kimi polovico vseh gledalcev formule, jih je mogle imeti MS vsaj 3/4.

Ja, če govorimo za Nemčijo je več kot 3/4, drugače pa je tam nekje. V Nemčiji je formula ena zgrajena okoli Schumija in je delovala samo tako, da je on vozil. Tudi, ko si je zlamal nogo je gledanost zelo vpadla!

#851 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 22 marec 2007 - 15:13

omahens, sedaj si bodo morali najti novega junaka, ker dvomim, da bodo navijali za Kimija. No, nekateri že, vendar večina bo navijala za najboljšega Nemca, ki je trenutno Heidfeld.

#852 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 22 marec 2007 - 17:56

omahens, sedaj si bodo morali najti novega junaka, ker dvomim, da bodo navijali za Kimija. No, nekateri že, vendar večina bo navijala za najboljšega Nemca, ki je trenutno Heidfeld.

Kaj pa Vettel? :)

Ali pa Mick? Ta je pa res zakon! :oops:

#853 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 22 marec 2007 - 18:46

omahens, to mislim trenutno. Trenutno je edini Nemec, ki je blizu vrha Heidfeld. Seveda pa se bodo čez čas vsi ti, ki si jih naštel razvili v vrhunske dirkače, če se le ne bo ponovil Frentzen...

#854 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 23 marec 2007 - 19:37

In še ena bedasta...
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11552
Ne vem zakaj se pač ne bi smel veseliti z njim... To presega meje dobrega okusa, če vprašate mene.

#855 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 23 marec 2007 - 20:03

Ta pa je res čisto mimo :joj:

#856 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 23 marec 2007 - 20:22

In še ena bedasta...
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11552
Ne vem zakaj se pač ne bi smel veseliti z njim... To presega meje dobrega okusa, če vprašate mene.

Saj se jaz tudi nisem veselil Kimijeve zmage :zvizg:

Veselil in proslavljal pa sem Ferrarijevo zmago!

#857 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 23 marec 2007 - 20:28

omahens, tebe še razumem, ne razumem pa drugih, ki menijo, da se Todt ne bi smel veseliti s Kimijem. To je pa absurdno... Da se ne bi veselil popolnega vikenda in prve zmage novega varovanca je pa tudi skregano z logiko.

#858 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav
  • Kraj:Soul Society
  • Interesi:Zbiranje DVDjev, računalništvo, prevajanje podnapisov...

Objavljeno 23 marec 2007 - 20:32

Ma novinarji nimajo kaj za pisat, pa morajo nekaj "provokativnega" spisat.
Nimajo vec za pisat o Schumacherju, pa je na udaru zdaj Kimi...

#859 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 23 marec 2007 - 20:38

Tako je. Trajalo bo nekaj časa, da se bodo privadili nanj in spet bo vse v redu. Je pa zanimivo, da se takšne stvari dogajajo samo pri Ferrariju. Ko je Prost nehal, ni bilo (se mi zdi) nikakršnih takšnih zapletov oz čudnih stvari kot je tale. Pa tudi, ko se je kdo drug upokojil ni bilo ničesar takšnega. Š e enkrat se vidi, kakšen status si je naredil Schumacher, da ga še sedaj poskušajo vpletati noter, čeprav brez pomena...

#860 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav
  • Kraj:Bizeljsko

Objavljeno 24 marec 2007 - 20:08

BOLANO :shock:
Imam občutek da so si nemci želeli totalni polom rdečih, da bi ves svet mislil da je Schumacher nepogrešljiv :x

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov