Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#901 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 02 april 2007 - 21:32

Luis skoraj gotovo ne bo uspel. :ok:
Kar se pa Alonsa tiče bomo pa videli. Odvisno od hitrosti. Sedaj očitno ne bo treba menjati motorja Kimiju, ker bodo bolj prijazne razmere za motorje... Če bodo menjali motor, bo glavni favorit Massa. Drugače sta pa moja favorita voznika Ferrarija, če bosta seveda zdržala. Če pa bo toplo, sta pa moja favorita McLarna. :ok:

#902 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 02 april 2007 - 21:32

Dež bo najbolje ugajal Bridgestonu :thumbsup: Tale me je pa nasmejala :ok: Jah zame je Kimi še vedno 1. favorit, upam na uspeh Alonsa in Luisa.

#903 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 02 april 2007 - 21:46

omahens, ja že. Vendar stanovanja ne bi pokril s tem denarjem, ker so kar pošteno draga v Ljubljani. Mogoče bi imel dovolj za 2 srednje velika, druga pa na kredo.

Sem mislil, da bo Michelinu bolj ugajalo. :)
No, saj ni več dolgo. Bomo takrat videli. :ok:

Kakšna pa je cena povprečnega stanovanja v LJ?

V MB vem, da je od 50.000€.

#904 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 06 april 2007 - 14:25

Kimijev motor je očitno rešen. Svaka čast Ferrariju. Vendar več bomo videli na dirki.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11629

Ferrarija sta očitno še vedno premočna za ostalo konkurenco, kar kažejo tudi prosti treningi.
http://www.f1-magazi...sp?rb=5&id=1989
http://www.f1-magazi...sp?rb=5&id=1986

#905 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 07 april 2007 - 08:02

Huda zadnja minuta kvalifikacij.. :mrgreen: Bravo Massa :ok:

#906 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 07 april 2007 - 08:03

Tokrat je pa najhitrejši Massa pred Alonsem in Kimijem. Pokazal je, da mu dirka v Avstraliji ni pustila prevelikih psiholoških posledic. Prehitel se Kimija za pol sekunde, kar je lep rezultat. Jutri se očitno Massi obeta zmaga, vendar ne podcenjujmo obeh McLarnov in Kimija. Upam, da bo jutri Ferrarijeva drika. :ok:

#907 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav
  • Kraj:Bizeljsko

Objavljeno 07 april 2007 - 08:18

Ja na koncu je blo res zanimivo. Ferrari se je odlično odrezal in jutri lahko pričakujemo dvojno zmago ;-) Renault pa me je razočaral bol kot sem upal :x
Razultati kvalifikacij:
http://www.formula1....ult/771/24.html

#908 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 07 april 2007 - 08:21

MOBIL11, verjetno res, vendar tudi ni nujno. McLaren se je kar popravil. Zanima me pa naslednje. Kako to, da je bil Massa toliko hitrejši od Kimija? Ima mogoče Kimi težji dirkalnik? Jutri bo verjetno zmagal Massa, če le ne bo imel težav. Drugi bo pa ali Alonso ali pa Kimi. Odvisno od starta in predvsem med formo dirkalnika na dirki.

#909 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 07 april 2007 - 08:40

McLaren je letos čisto drugi..... prav presenetil me je... Tudi Ferrariju gre odlično....

Renault pa bo letos prvak na akašnem drugem področju :mrgreen:

#910 avinko4

avinko4

Pomagač

• Members
  • 462 objav
  • Kraj:Sem pozabil
  • Interesi:Vse o računalništvu in izven tega

Objavljeno 07 april 2007 - 09:13

Renault nima sreče najprej ga zapusti najboljši voznik zdaj pa še ne more narediti hiter avtomobil

#911 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 07 april 2007 - 09:27

Renault je nekako po pričakovanjih zadaj. Vendar pred sezono smo pričakovali, da bo Renault tretja ekipa prvenstva, danes pa še to ni. Prehitel ga je BMW in tudi Toyota. Tako, da je za njih (upam si trditi), sezona že izgubljena... Ker v tako kratkem času ne moreš tako korenito izboljšati bolid. Pa tudi pravih dirkačev nimajo, tako da so že vnaprej obsojeni na neuspeh.

#912 GodFather

GodFather

Govorec

• Members
  • 2.564 objav
  • Kraj:Šmartno ob Paki

Objavljeno 07 april 2007 - 10:59

Mislim da pri renaultu ni problem samo v bolidu. Razlika med dobrim, povprečnim in slabim voznikom je pomoje 1sek.
Mislim da ma Kimi malo slabši čas, ker pazi na avto, na prejšnji dirki bi mu naj namreč malo spuščala voda, nekaj takega.

#913 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 07 april 2007 - 11:08

GodFather, tudi možno. Ja, spuščala mu je hladilna tekočina v motorju in ga je skoraj skuril na VN Avstralije. Mogoče pa zaradi tega vozi počasneje, ali pa ima težji avto, ali pa preslabo nastavljenega. :mrgreen: Ugibanj je veliko, nekaj bomo pa zvedeli že jutri takšen čas. Mislim, da Kimi jutri nima realnih možnosti za zmago. Gledano z moje strani, bo zanj že velik uspeh, če bo prišel do cilja med dobitnike točk. :ok:

Aja...Kje je sedaj fant, ki je vseskozi trdil, da letos Ferrari ne bo konkurenčen in se bo težko sploh uvsrtil med dobitnike točk...

#914 GARAC

GARAC

Sufler

• Members
  • 216 objav
  • Kraj:LJUBLJANA

Objavljeno 07 april 2007 - 18:57

Upam da bo jutr dež, da bosta Kubica in Heidfeld prilezla na stopničke.

#915 sennheiser

sennheiser

Poročevalec

• Members
  • 613 objav
  • Kraj:Novo mesto

Objavljeno 07 april 2007 - 19:01

Navijam za Kimija samo tudi pomoje ima zelo malo možnosti da prehiti Alonsota, upam na zmago Masse, če bo šlo le vse po sreči.

#916 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 07 april 2007 - 19:11

sennheiser, vse je odvisno od tega, kako mu bo funkcioniral njegov Ferrari in kakšno taktiko ima. Pa tudi kako bo startal. :mrgreen: Nasplošno se mi pa zdi, da je jutri njegov maksimum od maksimuma 2. mesto. Ker Masse ne bo mogel prehiteti, pa tudi Alonsa težko. Verjetno se bo mogel zadovoljiti s kakim 5. mestom, mogoče 4.

Tudi jaz navijam za dež, ki bi močno popestril dirko in jo naredil še bolj zanimivo kot sicer. Pa tudi bolj odprta bi bila...

#917 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 08 april 2007 - 09:03

Danes, no do sedaj, zelo dolgočasna dirka.... :nene:

#918 hamurabi

hamurabi

Mojster

• Members
  • 1.526 objav
  • Kraj:Celje

Objavljeno 08 april 2007 - 09:15

Lewis Hamilton, je pokazal Massi kako se vozi avto...Massa še dolgo ne bo svetovni prvak, če sploh bo...

#919 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav
  • Kraj:Bizeljsko

Objavljeno 08 april 2007 - 09:40

tragična dirka za ferrari, 3. in 5. mesto je sigurno veliko bod pričakovnji-če nebi masa za****l na začetku bi blo vse drgač :x

#920 itanium

itanium

Spammer

• Members
  • 3.389 objav
  • Kraj:Ratež 18
  • Interesi:Arduino, Gadgeteer, fotografiranje, spletne strani, ...

Objavljeno 08 april 2007 - 10:47

Bravo McLaren! Kaj takega že dolgo časa nismo doživeli :bravo:
Upam, da bo Hamilton tako kot je v prvih dveh dirkah resen konkurent vsem favoritom.
Glede Masse pa nimam besed. Krivec za Ferrarijev poraz :mrgreen:

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov