Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#921 hamurabi

hamurabi

Mojster

• Members
  • 1.526 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Celje

Objavljeno 08 april 2007 - 11:35

No ja...Massa ni krivec za poraz Ferrarija, pač ni dober voznik...za poraz Ferrarija je "kriv" Hamilton, ki je že na startu prehitel oba Ferrarija in ju s fenomenalno vožnjo zadrževal in Alonsu ščitil hrbet. Š e enkrat čestitke za Mclaren Mercedes.

#922 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 08 april 2007 - 11:42

:ok: Pa smo jo pristaši Mclarna po dolgem času spet dočakali. Zmago, in to dvojno. Čestitke obema, videl sem samo start ki je bil lekcija rdečim :ok: Massa je pa pokazal da bo igral vlogo 2. voznika.

#923 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav
  • Kraj:Ptuj
  • Interesi:Fotografija, izdelava spletnih strani,

Objavljeno 08 april 2007 - 12:54

Bravo McLarn :shock:
Jao jao Massa je bil danes pravi lolek na dirki.
Me zanima, če bo Ron kdaj spustila Luisa iz svojih rok... Rad bi videl njega in Kimija vozit pri Rdečih ;-)

#924 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 08 april 2007 - 19:41

Danes smo bili priča zelo dolgočasni dirki, z zmago McLarna. Vse čestitke jih za start in za fenomenalno delo, ki je bilo opravljeno s Hamiltonove strani. Mislim, da Massa ni iz takega testa, da bi kdaj postal svetovni prvak. Je hiter dirkač, s svojimi kvalitetami, vendar ga muči pretirana želja in temparament. Je zelo podoben Montoyi, ki pa je vseeno bil bolj skrajen. :mrgreen:

Naslednji teden že nova dirka... Ali lahko McLaren ponovi uspeh. Jaz mislim, da dvojne zmage ne, lahko pa dosežejo zmago, saj so kot smo lahko danes videli povsem konkurenčni Ferrariju.

#925 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 08 april 2007 - 20:16

Kimi je po vsej verjetnosti malo "šparal" formulo, ker je imel težave z motorjem oziroma s hladilno tekočino. V Bahrajnu mislim, da mu zmaga ne uvide iz rok :ok:

#926 sennheiser

sennheiser

Poročevalec

• Members
  • 613 objav
  • Kraj:Novo mesto

Objavljeno 08 april 2007 - 21:07

Ni mus, no ja , v zadnjih krogij je bil precej hitrejši. Massa totalni polom :joj: Upam na naslednjo-dvojna zmaga ferrarija. Masa je pač samo potrdil vlogo 2. voznika.

#927 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 08 april 2007 - 21:10

Massi žal manjka konstantnost in tudi hladnokrvnost.
Tako, da ni in ne more biti naslednik legende.

#928 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 08 april 2007 - 21:34

Senna je bil preveč hladnokrven za Brazilca... :bow:

#929 ArYeS

ArYeS

RN Legenda

• Members
  • 10.291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 08 april 2007 - 21:39

Yeah, kto pristaš Silver Arrowsov sem navdušen, čeprav dolgočasna dirka.

#930 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 08 april 2007 - 21:52

No, kaj menite, kdo bo zmagal naslednji teden. McLaren ali Ferrari? Ali pa bo kdo presenetil? Čeprav malo verjetno sem tudi to možnost dal. :mrgreen:

#931 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 08 april 2007 - 21:58

Jaz misli, da bo naslednjo dirko kraljeval Ferrari...zakaj in kako pa ne vem... :smoke:

#932 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 08 april 2007 - 22:00

matick2, saj to ne more skoraj nihče vedeti. Lahko pa samo ugibamo in zbiramo mnenja. Jaz mislim, da bo zmagal Alonso pred Kimijem. (upam da se motim)

Massa bo pa odstopil.

#933 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 08 april 2007 - 22:20

Če bo kdo presenetil bo BMW, drugače pa je zame favorit Kimi, Massa pa ne more še 3. dirko zaporedoma zaje... :ok: Upam sicer na ponovitev današnje dirke in duplo zmago srebrnih.

#934 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 08 april 2007 - 22:27

latilen, upati ni greh, vendar je to zelo težko uresničljivo. Massa pa je sposoben presnetati še 3. dirko zapored. Če jo, potem bo lahko počasi začel pomagat Kimiju do naslova... V konstruktorjih bo Ferrariju zelo težko biti prvak, ker imajo zelo nezanesljivega Masso... Tu dajem nasplošno McLarnu prednost... Kar se pa dirkačev tiče, je pa vprašanje le: Ali Kimi ali Nande.

#935 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav
  • Kraj:Bizeljsko

Objavljeno 08 april 2007 - 22:57

Mislim da bodsta na naslednji dirki na podiju stala dva v rdečem oz kr trije :ok: Na tej progi ferrari tudi lani ni bil preveč dober oz skoraj najslabši v sezoni, tako da upam da bo letos isto in bodo sedaj samo še boljši rezultati.
Glede Masse pa se mi zdi da ste malo preveč pesimistični in kritični, ena napaka in že je "nesposobnež", zraven tega pa na prejšni dirki ni pravzaprav nč zasral-za okvaro ni kriv on in peto mesto ni bilo tako slabo, kjub temu da je dosti takšnih, ki imajo drugačno mnenje - Schumi bi sigurno pršo do stopničk. Na štarto je mogoče kakšno desetinko zamudo in ob prisotnosti velike jeze in želje je naredil eno veliko napako, ki je ni mogel popraviti do črno-bele zastave :) Mislim da bo Massa na naslednjih dirkah bol zbran in da boste nehal pregovarjat.

Seveda pa čestitke vsem pri "sivih puščicah", še posebej pa Hemiltonu, ki je odlično začel svojo F1 kariero-sem bil skor prepričan da bo ob kakšnem večjem pritisku naredil napako a se je odlično držal

Mogoče veste kje jevozil Kovalainen pred F1 - mogoče kakšen rally? Očitno je bila to 1. ljubezen, ki se ji ne more upreti, saj se še vedno rad zapelje malce po "brezpotjih" :twisted: mogoče bi pa moral met kakšne gume za big foota :mrgreen: -upam da se bo vsaj malce popravil, ker mi ga je kljub temu da bi zadnje dve sezoni rade volje zapičil nekaj igel v lutko rumeno modrega dirkalnega :) in bo vsaj redno med točkami

Mislite da je podvozje bistveno vplivalo na dirkalnik Ferrarija, kr mi ni deloval tako prepričljivo - Heidfelt in Massa sta bila pol dirke enako hitra :)

#936 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 08 april 2007 - 23:02

Borac Žan, kot kaze bo letos kar napeti boj... Sam bom med tema dvema dirkacema rajsi navijal za Alonsa... kako se bo pa odvilo bodo pa dirke pokazale! Ker McLaren zaenkrat kaze "zanesljivo formo" bom dal prednost McLarnu, ce prav Ferrarija ni za zanemarit!

#937 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 09 april 2007 - 09:56

Najbolj zanimivo je pa tole...
Mclaren se je pritožil, da Ferrari uporablja fleksbisilno dno, na koncu so morali pa pri McLarnu zamenjati dno. Nemogoče, kaj vse si privošči Ron Dennis. Mene bi bilo malo sram....

http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11640

#938 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 09 april 2007 - 10:18

Mislim, da se bo razpletalo nekako takole: McLarn bo definitivno prvak, ker ima dober avto in predvsem dva zanesljiva dirkača. Pri Ferrariju je nažalost tako, da Massa vedno slabše vozi, niti 1× še me ni navdušil, tako, da bo in upam da bo Kimi letos prvak, saj si po vseh njegovih letih zasluži biti.
Če pa že nebi bil Kimi pa bi edinemu privoščil Luisu. Gooo Ferrari... :twisted:

#939 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 09 april 2007 - 11:36

4nDr3y, sicer navijam za Mclaren, vendar mislim da ima Ferrari zaenkrat še boljši avto, res pa je da so srebrni veliko napredovali v tem času. Kar se Masse tiče, slej ko prej bo našel formo in še ni za odpis. Vseeno upam na dvojno krono Mclarna, tako med posamezniki kot tudi med konstruktorji. Čeprav mi osebno več pomeni konstruktorski naslov.

#940 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 09 april 2007 - 15:10

latilen, težko je reči, kdo ima boljši avto... Na prvi dirki ga je imel definitivno Ferrari, a po tej dirki, se je Mclaren izkazal za vsaj konkurenčenga, če ne kar enakega. Možno, pa je tudi da je bil hitrejši. Massa bo že našel formo na eni dirki, kar pa ni dovolj za celo prvenstvo. Če želiš postati prvak, potrebuješ dobro formo čez celo sezono in moraš biti konstanten, predvsem pa ne smeš delati takšnih napak kot npr. na zadnji dirki. Glede tega me spominja na Fisichello, za katerega pa vsi vemo, da je talent, a nikoli ne bo ničesar osvojil...

Možno, da je bil Ferrari toliko počasnejši in nedominanten prav zaradi podvozja...

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov