Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#981 sennheiser

sennheiser

Poročevalec

• Members
  • 613 objav
  • Kraj:Novo mesto

Objavljeno 15 april 2007 - 19:35

Ja ko jih je veliko na kupu, po mojih spominih, kolikor gledam sedaj f1, nobeden ni še poškodovan bil, ko so sami kreširal, Schumaher-2x zlomljena noga...

#982 avinko4

avinko4

Pomagač

• Members
  • 462 objav
  • Kraj:Sem pozabil
  • Interesi:Vse o računalništvu in izven tega

Objavljeno 15 april 2007 - 19:43

Res je vsaj za zadnja leta se ne spomnim, da bi bila kaka smrtna nesreča. Lepo, da je tak hiter šport postal varen. :hmm:

#983 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 15 april 2007 - 20:03

Zadnja smrtna žrtev je bil varnostnik ob progi v Monzi, ko je dobil pnevmatiko v glavo... Drugače se mi pa zdi, da po Senni ni nihče od dirkačev umrl na progi. Tu se vidi, kako s je varnost izboljšala.,

#984 RN spammer

RN spammer

Raziskovalec

• Members
  • 94 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 21:00

Res je vsaj za zadnja leta se ne spomnim, da bi bila kaka smrtna nesreča. Lepo, da je tak hiter šport postal varen. :hmm:

Varen takšen športn ne more nikoli postati, edino v primeru, če bodo z bolidom upravljali roboti... Je pa res opazna občutna izboljšava varnosti v zadnjem desetletju, kar je edino prav. Življenja so neprecenljiva... Pa tudi če pogledamo je zadnje čase zelo malo takih nesreč, ki ti vzamejo dih, medtem ko jih je bilo včasih kar veliko...

#985 IcEk`

IcEk`

nOObie

• Members
  • 10 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 08:26

Zadnja takšna nesreča ki vzame dih je bila VN Avstralije, ko je Coulthard poletel čez Wurza 3 cm stran od njegove glave. :shock:

#986 Dvorjan

Dvorjan

RN forum freak

• Members
  • 7.562 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 08:27

Hehe, dirka se je koncala tako kot sem napovedal ... ;-)

#987 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 13:27

Po moje se bo pa kar lepo tako koncalo, kot so razporejeni na kvalifikacijah.

1 Massa
2 Hamilton
3 Raikkonen
4 Alonso

Kvecjemu Raikkonen lahko prehiti Hamiltona, ce ima kaj vec goriva v rezervarju in bo ostal lazji pred postanki.

Nisi ravno zadel točno. :hmm: Nandeta si uvrstil previsoko, vendar vseeno kapa dol za tvojo napoved, saj si zelo dobro zadel. Praktično si napovedal stopničke...

:bow: :bow: :bow:

#988 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 16 april 2007 - 14:51

hehe... samo je pa zanimiv pogled na razpredelnico tockovanja voznikov! Imamo kar 3 vodilne! kaj takega si nebi niti mislil v zimskem premoru! Meni osebno je to zelo vredu..saj samo se priliva olje na ogenj; vse skupaj je se bolj zanimivo! Bilo bi tudi vredu ce bi se BMW bil malo bolj konkurencen! A si predstavljate 3 zelo konkurencne ekipe v boju za naslov?! prava ekstaza! :hmm:

#989 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 14:57

dogbone_7, tri enakovredne je pa že zelo zelo težko imeti. BMW še dokaj sledi prvima dvema, vendar kaj več pa tudi ni za pričakovati od njih. Mogoče jim bo uspelo doseči eno zmago, pa še to zelo dvomim. Če bi pa imeli tri konkurenčne ekipe bi pa bilo :bow:

Že to je zelo dobro, da imamo 4 enakovredne dirkače, od teh so pa trije izenačeni na vrhu lestvice... Sedaj vam pa postavljam vprašanje, na katerega ne vem odgovora. Kdo bo po koncu sezone višje: Alonso ali Hamilton, ter Massa ali Raikkonen. Jaz bi rekel, da Alonso in Raikkonen, vendar kot smo videli to ni ravno najbolj nujno. Š e posebej kar se tiče Alonsa in tudi Raikkonena, ki sta zelo nekonstantna.

#990 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav
  • Kraj:Ptuj
  • Interesi:Fotografija, izdelava spletnih strani,

Objavljeno 16 april 2007 - 15:00

Uff odlična tekma, vsaj ena zanimiva zadnje čase :hmm:

Kupim kakšno F1 igro za PC, če ima kdo za prodajo.... ZS ;-)

#991 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 15:39

4nDr3y, najnovejša je igra F1 Challenge 99-02. Se pravi, da je najnovejša stara 4 leta... Se pa dobijo na netu dodatki za prejšnjo sezono, za sedanjo pa ne vem, če so ga že naredili. Edino kar je dobrega je to, da so ti dodatki dobro narejeni in da so v njem tudi nova dirkališča... Dodatek je pa legalno brezplačen. :hmm:

#992 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 15:49

Borac Žan, po sedaj videnem bi rekel da bo Hamilton visje od Alonsa! Ceprav ni za podcenjevat Alonsa! Moramo se tudi upostevati da ja Hamilton "zacetnik", vsaj kar se F1 tice in bi se znalo zgodit, da bodo prisle take situacije, na katere ne bo imel odgovora oz. poprejsnjih izkusenj, da bi se lahko "neskodljivo" iz njih resil... Kar pa zadeva Ferrarijeva dirkaca... imam obcutek da bo Kimi visje kot Massa! Kakor koli, da ja Massa v Bahrainu pokazal zelo mocno predstavo, ima pomoje se malo v podzavesti tisto vlogo 2. dirkaca v mostvu! :hmm: no saj bo cas pokazal!

#993 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 15:52

dogbone_7, nekako mislim, da bo res tako kot si ti rekel. Ja, časa imamo pa sedaj kar veliko do naslednje dirke. Cel mesec, preden bodo motorji zabrneli v Š paniji. To se bo znalo kar vleči.... A bo do Š panije, vsaj kaj testiranj ipd?

#994 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 16:06

aha....koliko sem zasledil bodo prav v Barceloni, se mi zdi da cel teden! Sedaj pa tocno ne vem kateri teden, ali teden pred dirko ali pa 2 tedna pred dirko... Prej dvomim da bodo! Je potrebmo malo razviti nove dele... :hmm:

heh... sem nasel!

Testing: Barcelona Monday, April 30
Testing: Barcelona Tuesday, May 01
Testing: Barcelona Wednesday, May 02

#995 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 16:18

Potem bo le nekaj malega za spremljati, da ne bo vse umrlo... Š koda, da letos ne bo Imole, ker je ta premor 4ih tednov kar krepak. Vendar tudi to bomo preživeli. Kako že pravijo? Kdor je v Š paniji zmagovalec, je potem skoraj gotovo prvak? No, upam, da bo tam slavil Ferrari.

#996 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 16:26

Borac Žan, tako nekako... samo ne drzi vedno! mislim, da smo zelo podobno debato o tem imeli pred nekaj meseci v isti temi! :hmm: Samo ne vem ce bo letos ta "rek" drzal, po mojem je potrebno upostevati, da je ena dirka manj. Verjetno bi tocke osvojene v Imoli, ce bi dirka bila na koledarju, tudi precej vplivale na koncni izid! Sicer pa res skoda, da letos ni kaksno drugo dirkalisce vskocilo v ta termin, ali pa da bi malo datume premesali! :(

Upam, da nam bodo ze na testiranjih postregli z mnogimi presenecenji in drasticnimi napredki! :( Se boljse bi pa bilo ce bi se to ponovilo tudi v Barceloni na dirki! Jaz pa upam na drasticen napredek Renaulta in seveda zmago Heiki Kovalainena! :)

#997 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 16:29

dogbone_7, ta ja pa kar kruta. Renault bo verjetno ponovil lansko sezono McLaren Mercedesa, ko niso osvojili niti ene zmage... Da bi pa zmagal počasni Heiki, je pa že skorajda absurd. No, vsaj torto reže hitro. :hmm:

#998 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 16:37

Borac Žan, hja... torto pa res reze hitro! :joj: Saj ce sem realen, res ne vidim potenciala za zmago v letosnjem Renaultu... razen ob spletu okoliscin na dirki, ker drugace so absoluno prepocasni!

#999 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav
  • Kraj:Ptuj
  • Interesi:Fotografija, izdelava spletnih strani,

Objavljeno 16 april 2007 - 16:48

Ah saj veste kdo je edini zmožen osvojiti 4 zaporedne naslove... :hmm:

#1000 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 16 april 2007 - 16:55

Fernando Alonso? hec, hec :hmm:
Mogoče se mu bo letos še nekako "usralo" tako kot lani, vendar že letos se mi zdi, da se mu ne bo, ker mu bo vse preveč pik odnesel Hamilton, tako kot se je to zgodilo na tej dirki. Možno je tudi, da na koncu Alonso sploh ne bo pred moštvenim kolegom, kar bi bila zanj prava mala katastrofa in sramota...
Drugače pa vsi vemo, kdo lahko osvoji 4 zaporedne naslove svetovnega prvaka. To je eden in edini, neponovljiva legenda, ki sliši na ime majstore Michael Schumacher.
Tule še slika, da vidimo še enkrat to legendo, ki je zaznamovala zadnje desetletje in pol forumle ena.

Objavljena slika

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov