Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#961 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Soul Society
  • Interesi:Zbiranje DVDjev, računalništvo, prevajanje podnapisov...

Objavljeno 15 april 2007 - 10:32

Borac Žan, ja pravijo da gre v tretje rado ane. Upam, da se uresniči, da bo Hamilton ostal brez stopničk Massa pa končal na njih :hmm:.

#962 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 15 april 2007 - 10:50

Š e dve izjavi pred začetkom dirke:

1. Felipe Massa (Ferrari)
»Danes smo dokazali, da je naš dirkalnik hiter tudi na kvalifikacijah in z enako količino goriva. Po dirki v Maleziji smo bili razočarani in upam, da mi bo tokrat tudi na dirki uspel dober rezultat, ki ga zelo potrebujem, zato bom moral dati vse od sebe. Na prostih treningih je bil dirkalnik tudi z nastavitvami za dirko zelo hiter in konstanten. Upam, da mi bo to uspelo izkoristiti in da se bo z jutrišnjo dirko prvenstvo začelo nagibati v moj prid.«

2. Lewis Hamilton (McLaren)
»Zadnji krog mi ni uspel najbolje. Težko je, kvalifikacije so zelo napete, v zadnjem krogu pa moraš dati vse od sebe, če želiš dober rezultat. Nekaj časa sem izgubil v prvem in trinajstem zavoju, kjer je bilo precej vetrovno, kljub temu pa sem z drugim mestom zadovoljen. Za nami sta že dve odlični dirki, smo zelo konkurenčni, že na tretji dirki pa bom štartal iz prve vrste, kar je res izjemno.«

Ko sem ravno razmišljal malo o Hamiltonu, sem se vprašal, ali je to dirkač, ki lahko poruši Schumacherjeve rekorde? Mlad je, uspešen je zelo, je v pravi ekipi...

Drugače je pa tale mladenič iz pravega testa. Če ne bi imel ob sebi Alonsa, bi verjetno bil kmalu prvi dirkač ekipe.

#963 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 15 april 2007 - 11:20

Tudi Alonso je bil mlad in uspešen. No ja, saj je še zdaj..

Konec koncev tudi Jacques je bil. Marsikdo je, redki pa znajo to držat leta in leta..

#964 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 11:26

Selines, samo Alonso je leta, ko bi lahko tudi dosegal rekorde odsedel pri Minardiju. Hamilton ima veliko boljše izhodišče od Alonsa in ravno zaradi tega mislim, da bi lahko podiral Schumacherjeve rekorde, vendar če bo uspel bodo povedala leta..

#965 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 15 april 2007 - 11:44

Izhodišče ima boljše od ostalih newbiev to je res. Ima pa toliko večji potencial za neuspeh, oziroma vse napake so huje pospremljene z vrha teama, torej čuti več pritiska od tam...

#966 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 15 april 2007 - 11:46

Borac Žan, Alonso ima dva naslova v žepu, pa še skoraj desetletje dirkanja pred seboj.

#967 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav
  • Kraj:Bizeljsko

Objavljeno 15 april 2007 - 13:29

Bravo Heidfeld :ok: BMW Sauber potrjuje da je med prvimi tremi ekipami letos :bow: zdej more samo še kimi Hamiltona prehitet :hmm:

#968 anze_xxl

anze_xxl

Gospod s kravato

• Members
  • 1.299 objav
  • Kraj:Na koncu sveta :)

Objavljeno 15 april 2007 - 14:11

Super dirka spet. Letošnja ezona bo še zanimiva. :ok:

Drugače pa spet čestitke Hamiltonu. :bow: :hmm:

#969 sennheiser

sennheiser

Poročevalec

• Members
  • 613 objav
  • Kraj:Novo mesto

Objavljeno 15 april 2007 - 14:14

No vsaj za Hamiltona sm uganu. Sicer pa Massa v 3. gre rado. Drugače pa svaka čast novincu Hamiltonu. Upam da bo vsako dirko na stopničkah. Čeprav moje navijanje je za ferrari.

#970 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 14:23

http://www.formula1....sult/772/8.html
Tako izenačeno pa že ni bilo kar nekaj let - 3x22 točk (kimi, Hamilton, Alonso)pa tudi Massa (17) in Heidfeld (15) sta blizu :ok: :bow: :bravo:

#971 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 15 april 2007 - 14:40

Čestitke Massi in pa seveda Hamiltoni, ker mu je uspelo kar še nobenemu do sedaj.

#972 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 14:50

Ta bližina prvih treh, oziroma kar prvih petih pomeni uvod v zelo zelo zanimivo in napeto prvenstvo. Prvak bo tisti, ki bo storil najmanj napak, imel največ sreče in tudi izkušenj. Zaradi tega, bi kar črtal Hamiltona, ki nima prepotrebnih izkušenj. Njegovi rezultati se bodo kaj kmalu končali, saj ga bo terjal davek neizkušenosti. Drugače pa je bila danes dokaj zanimiva dirka, lahko bi gledali boljšo, z več prehitevanj, je pa res da mi je razplet kar všeč.

Sedaj pa dolgi mesec čakanja na naslednjo dirko... VN Š panije. Ali bo tam uspel Alonso zmagati? In se malo oddaljiti od zasledovalcev, ali pa bo zopet prikazal zelo bledo predstavo, tako kot naprimer danes.

#973 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 14:59

Jaz pa ne bi kar takoj Hamiltona izključil kot kandidata za prvaka. Že res, da nima izkušenj, ampak že dejstvo da mu je danes čisto malo manjkalo do Masse, ki se že kar nekaj let preserava v F1, plus da je ugnal tako Raikkonena kot Alonsa in seveda vse ostale, in to na vsega tretji dirki v njegovi karieri, s tem da je na prvih dveh storil podobno, dokazuje, da izkušnje niso vedno nujne za uspeh. Ne verjamem, da se bodo njegovi rezultati kar takoj končali, kot si zgleda, nekateri zelo želite. Strinjam se, da brez izkušenj vseeno ne bo šlo, ampak da pa že na začetku vsem dela burek, pa tudi nekaj pomeni, kaj ne, "poznavalci"? :zvizg:

#974 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 15:27

Imaš prav po svoje. Res je, da je hiter, in da sicer nekaj malega možnosti ima, a mislim, da že v internem McLarnovem dvoboju ne bo odšel kot zmagovalec. Vsaj to sezono ne. Mogoče naslednjo, kaj vemo. Če pa bi Hamilton letos slučajno postal prvak, potem bi bila to prvovrstna senzacija in bi se lahko vsi Schumacherjevi rekordi skrili pred tem, saj dvomim, da bi še kdo ponovil, da bi v svoji krstni sezoni postal prvak. BTW, a je sploh kdo že postal prvak v svoji prvi sezoni?

#975 RN spammer

RN spammer

Raziskovalec

• Members
  • 94 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 17:57

Mislim, da ni še nihče postavil prvak v prvi sezoni dirkanja in da tudi Hamilotnu to ne bo uspelo, oziroma mu bo to zelo zelo težko. Moram pa priznati, da sem zelo presenečen nad tem, da so prvi trije dirkači v razmaku 0 točk. :hmm: Tega si ne bi upal napovedati nihče pred začetkom sezone. Morda pa letos končno dobimo novega prvaka...

#976 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 18:01

Mislim da bo drugo leto Hamilton drugo leto zelo dober, saj ima izkušnje z vožnjo formule brez sistema za preprečevanje drsenja, med tem ko massa le teh nima.

#977 RN spammer

RN spammer

Raziskovalec

• Members
  • 94 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 18:06

MOBIL11, izkušnje, ne iskušnje :ok:
Mislim, da to ni nadvse pomembno, saj se tega privadiš kaj kmalu. V prednosti pa bo tudi David Coulthard, ki je dirkal, ko je bilo še prepovedano uporabljati TC. :hmm:
Nasplošno pa bo kaj kmalu redno premagoval Alonsa, ki ga je že na tej dirki kar krepko prehitel. Dečko ima potencial.

#978 sennheiser

sennheiser

Poročevalec

• Members
  • 613 objav
  • Kraj:Novo mesto

Objavljeno 15 april 2007 - 18:13

Ja in to velik za moje pojme. Sam sem tudi da prepovejo TC bo toliko več "užitka" seveda za nas gledalce :hmm:

#979 RN spammer

RN spammer

Raziskovalec

• Members
  • 94 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 18:34

Res bo veliko več startov, ko se bodo pogonska kolesa pri nekaterih zavrtela v prazno, kar bo startom dalo še večji čar, saj bodo te napake botrovale k izgubi mest ali pa k kakšnimi nesrečami, ki jih je na startih čedalje manj. Če sem pošten mi je najbolj zanimivo, ko je na kupu veliko dirkalnikov... :hmm:

#980 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 15 april 2007 - 18:56

Ja, prav imate, to je eno redkih pravil v zadnjih letih, ki je pozitivno in bo res povečalo zanimivost formule 1. Če bi napisali kaj več takšnih pravil, ne pa da vse dobre stvari zamenjajo s slabimi.

RN spammer, naj si ne bi želeli nesreč, a moram priznati, da je tudi meni zanimivo, kadar je veliko dirkalnikov na kupu. Le se le ne zgodi komu kaj hujšega.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov