Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#1041 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 01 maj 2007 - 17:50

leta 94 se je 1. maja smrtno ponesrečil Ayrton Senna

Res je, vendar Borac Žan je še premlad. Sicer smo pa že včeraj rekli podobno za njegovega rojaka.

#1042 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav
  • Kraj:Bizeljsko

Objavljeno 01 maj 2007 - 18:51

omahens, Nordschleife bi mogli dati nazaj v koledar, ker je to res eno najboljših dirkališč. Naredili bi 15 krogov in bi bilo dirke praktično konec. :mrgreen:

Ko vprašaš koga, če bi dal za dirko formule ena 100€ (Monza) in to z prevozom in vstopnico reče da je preveliko. Vendar tam vidi svojega idola okoli 70 krat, ti pa bi mu rekel naj da 100€, da ga vidi 15 krat :hmm:

Jaz grem v okviru velike nagrade Europe še po tej stezi se zapelat...

A je to res tako poceni?

#1043 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 01 maj 2007 - 20:37

omahens, niti nisem premlad, verjetno bo bolj to, da takrat nisem spremljal formule. Spremljati sem jo začel proti koncu sezone 99'. Verjetno se mi zaradi tega ta datum ni ravno vtisnil v spomin.

#1044 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 01 maj 2007 - 21:02

omahens, Nordschleife bi mogli dati nazaj v koledar, ker je to res eno najboljših dirkališč. Naredili bi 15 krogov in bi bilo dirke praktično konec. :mrgreen:

Ko vprašaš koga, če bi dal za dirko formule ena 100€ (Monza) in to z prevozom in vstopnico reče da je preveliko. Vendar tam vidi svojega idola okoli 70 krat, ti pa bi mu rekel naj da 100€, da ga vidi 15 krat :hmm:

Jaz grem v okviru velike nagrade Europe še po tej stezi se zapelat...

A je to res tako poceni?

Seveda, samo tega si večina ljudi, ki ne pozna cen sploh ne predstavlja kako je to poceni!

#1045 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 01 maj 2007 - 21:58

Vendar ta cena 100€ je za katero mesto ob progi? Verjetno je tribuna oz. mesto na startni ciljni ravnini malce dražje. :zvizg:

#1046 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 08:08

Vendar ta cena 100€ je za katero mesto ob progi? Verjetno je tribuna oz. mesto na startni ciljni ravnini malce dražje. :zvizg:

Si pa za hece. Cena za stojišče je okoli 50€, prevoz je tudi okoli 50€ in to je to. Če pa želiš iti na startno ciljno ravnino je prevoz isto, vstopnina pa recimo:

Na Madžarskem sem dal jaz enkrat 150.000 SIT
Monza je 140.000 SIT

In tako dalje, jaz sem probal že skoraj vse in moram povedat, da je glavna tribuna enostavno zakon, samo je kar draga, saj 500€ ne da vsak za dve uri. Takšnih "norcev" kot sem jaz je malo :mrgreen:

#1047 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 10:34

omahens, se mi je zdelo, da je to malo dražje. Kje pa se nahajajo ta stojišča v Monzi? Oz kje je najbolje gledat za takšen denar?

#1048 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 11:32

omahens, se mi je zdelo, da je to malo dražje. Kje pa se nahajajo ta stojišča v Monzi? Oz kje je najbolje gledat za takšen denar?

V Imoli dobiš za ta denar največ, žal je letos ni (drugače me sedaj že sedmo leto zapored nebi bilo v SLO), lahko greš tudi v Monzo, vidiš sicer malo manj vendar ti ne bo žal. Sem bil dvakrat v Monzi in je bilo fenomenalno.

Lahko začnem prodajat informacije :mrgreen: No mislim, da tukaj na forumu ti ne morem povedati veliko, raje klikni na MSN boš dobil vse informacije iz prve roke. Kot rečeno je še nekaj placa za Europo samo je malo dražje :hmm:

Monzo pa priporočam vsem Tifosijem (tudi sam sebi :mad: ).

#1049 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 11:50

omahens, raje povej na forumu. Mogoče dobiš kakšnega intersenta... Jaz letos tako ali tako nimam v načrtu it gledat dirke F1, tako da.... Mogoče drugo leto, ker letos imam že tako veliko načrtov, finančna sredstva pa kar lepo omejena.

Tule je bil pa zopet najhitrejši Kimi. Očitno so ga pri Ferrariju prepričali, da bo malo več testiral, kot pa je bil vajen doslej.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11754

#1050 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 12:11

omahens, raje povej na forumu. Mogoče dobiš kakšnega intersenta... Jaz letos tako ali tako nimam v načrtu it gledat dirke F1, tako da.... Mogoče drugo leto, ker letos imam že tako veliko načrtov, finančna sredstva pa kar lepo omejena.

Tule je bil pa zopet najhitrejši Kimi. Očitno so ga pri Ferrariju prepričali, da bo malo več testiral, kot pa je bil vajen doslej.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11754

Jaz sem mislil, da če rabiš ti kakšen nasvet in, da me lahko dirketno vprašaš kar te zanima. Na forumu je potrebno dati potem vsakemu nasvete in je tega preveliko....

Če koga zanima gre lahko gledat F1 na ulice Rotterdama:

Rotterdam - Nizozemska.

#1051 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 12:18

Ne dolgo zatem, ko je McLaren predstavil novo krilce, so jim sledili pri Ferrariju. Me prav zanima, kdo bo uspešnejši. Če vprašate mene, se mi zdi, da ne bo kake velike rezultatske razlike....

http://www.poleposit...p;novica_id=259

Ross Brawn pa je dokazal, da je mož beseda, in da se bo ob morebitnem povratku v formulo 1, najprej poskušal dogovoriti s Ferrrijem. Moram reči, da jim letos kar manjk odličen strateg, saj bi lahko osvojili veliko več točk, kot pa so jih.
http://www.poleposit...p;novica_id=261

#1052 thaking

thaking

Iznajdljivec

• Members
  • 818 objav
  • Kraj:Internet
  • Interesi:Ni da ni :)

Objavljeno 02 maj 2007 - 14:14

Trenutno na vseh treningih najhitrejši Ferrari(Kimi), upam da bo tko tut v nedeljo :mrgreen: :hmm:

#1053 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 14:18

thaking, saj še ni to nedeljo dirka. :zvizg:
Jo bomo še kar malce čakali. Čeprav bi kar pasala to nedeljo, vendar kaj naj.
Pač je to davek odpovedi Imole in je vmes takšna pavza....

#1054 thaking

thaking

Iznajdljivec

• Members
  • 818 objav
  • Kraj:Internet
  • Interesi:Ni da ni :)

Objavljeno 02 maj 2007 - 16:23

Vem narobe sem se izrazil, dirka je čez 17 dni, to sem mislil pa testiranja v Barceloni. Baje, da je imle Mclarn težave :bravo:

#1055 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 16:29

thaking, več težav ima McLaren, bolje je za Ferrari. Ali pa tudi ne :mrgreen: Lahko sedaj odstranijo vse težave in se še izboljšajo... :hmm:

Vsekakor bo pa dirka v Š paniji pokazala ogromno. Razlika med prvimi bo pa pomojem še vedno ista, čeprav upam, da se bo Ferrari spet oddaljil.

#1056 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 21:16

thaking, več težav ima McLaren, bolje je za Ferrari. Ali pa tudi ne :D Lahko sedaj odstranijo vse težave in se še izboljšajo... :D

Vsekakor bo pa dirka v Š paniji pokazala ogromno. Razlika med prvimi bo pa pomojem še vedno ista, čeprav upam, da se bo Ferrari spet oddaljil.

Ferrari že beži, čeprav imam občutek, da je Kimi malo hitrejši od Masse. Bomo videli kaj prinese dirka :D

http://www.poleposit...p;novica_id=263

#1057 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 02 maj 2007 - 21:30

omahens, kaj pa porečeš na kar velik zaostanek McLarna? Malo so me presenetili. Prijetno. Aja, moram biti fair. Neprijetno. :D

#1058 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 02 maj 2007 - 21:50

Odvisno kaj je preizkušal Mclaren, morda pa so brez novih dodatkov hitrejši :joj: :joj: :D :D

#1059 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 07:35

omahens, kaj pa porečeš na kar velik zaostanek McLarna? Malo so me presenetili. Prijetno. Aja, moram biti fair. Neprijetno. :D

Lahko rečem samo to, da preizkušajo nove dele in verjetno, oziroma sigurno ne delujejo zanesljivo. Bodo rabili še kar nekaj časa za razvoj.

Odvisno kaj je preizkušal Mclaren, morda pa so brez novih dodatkov hitrejši :joj: :joj: :D :D

Če preizkušajo kako je biti zadnji, oziroma odpeljati 0 krogov potem nevem kam bodo prišli :D Sprednje krilce jim bo v Barceloni sigurno pomagalo!

#1060 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 10:26

Novo krilce ne bo v uporabi....

http://www.poleposit...p;novica_id=264

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo