leta 94 se je 1. maja smrtno ponesrečil Ayrton Senna
Res je, vendar Borac Žan je še premlad. Sicer smo pa že včeraj rekli podobno za njegovega rojaka.
Objavljeno 01 maj 2007 - 18:51
omahens, Nordschleife bi mogli dati nazaj v koledar, ker je to res eno najboljših dirkališč. Naredili bi 15 krogov in bi bilo dirke praktično konec.
Ko vprašaš koga, če bi dal za dirko formule ena 100€ (Monza) in to z prevozom in vstopnico reče da je preveliko. Vendar tam vidi svojega idola okoli 70 krat, ti pa bi mu rekel naj da 100€, da ga vidi 15 krat
Jaz grem v okviru velike nagrade Europe še po tej stezi se zapelat...
Objavljeno 01 maj 2007 - 21:02
omahens, Nordschleife bi mogli dati nazaj v koledar, ker je to res eno najboljših dirkališč. Naredili bi 15 krogov in bi bilo dirke praktično konec.
Ko vprašaš koga, če bi dal za dirko formule ena 100€ (Monza) in to z prevozom in vstopnico reče da je preveliko. Vendar tam vidi svojega idola okoli 70 krat, ti pa bi mu rekel naj da 100€, da ga vidi 15 krat
Jaz grem v okviru velike nagrade Europe še po tej stezi se zapelat...
A je to res tako poceni?
Objavljeno 02 maj 2007 - 08:08
Vendar ta cena 100€ je za katero mesto ob progi? Verjetno je tribuna oz. mesto na startni ciljni ravnini malce dražje. :zvizg:
Objavljeno 02 maj 2007 - 11:32
omahens, se mi je zdelo, da je to malo dražje. Kje pa se nahajajo ta stojišča v Monzi? Oz kje je najbolje gledat za takšen denar?
Objavljeno 02 maj 2007 - 11:50
Objavljeno 02 maj 2007 - 12:11
omahens, raje povej na forumu. Mogoče dobiš kakšnega intersenta... Jaz letos tako ali tako nimam v načrtu it gledat dirke F1, tako da.... Mogoče drugo leto, ker letos imam že tako veliko načrtov, finančna sredstva pa kar lepo omejena.
Tule je bil pa zopet najhitrejši Kimi. Očitno so ga pri Ferrariju prepričali, da bo malo več testiral, kot pa je bil vajen doslej.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11754
Objavljeno 02 maj 2007 - 12:18
Objavljeno 02 maj 2007 - 16:29
Objavljeno 02 maj 2007 - 21:16
thaking, več težav ima McLaren, bolje je za Ferrari. Ali pa tudi ne
Lahko sedaj odstranijo vse težave in se še izboljšajo...
![]()
Vsekakor bo pa dirka v Š paniji pokazala ogromno. Razlika med prvimi bo pa pomojem še vedno ista, čeprav upam, da se bo Ferrari spet oddaljil.
Objavljeno 03 maj 2007 - 07:35
omahens, kaj pa porečeš na kar velik zaostanek McLarna? Malo so me presenetili. Prijetno. Aja, moram biti fair. Neprijetno.
Odvisno kaj je preizkušal Mclaren, morda pa so brez novih dodatkov hitrejši :joj: :joj:
![]()
Objavljeno 03 maj 2007 - 10:26
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov