Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#1061 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 03 maj 2007 - 13:23

Objavljena slika

Honda gone wild?! To morebitno resitev FIA pravgotovo ne bo odobrila! ali pac?

Pa se link...

#1062 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 03 maj 2007 - 14:20

dogbone_7, :D :D :D :D :D
Honda pa letos res zna presenetit. Očitno pa samo v smeri čudnosti dirkalnika. Da bi pa to kaj pomagalo pri hitrosti pa dvomim. Glede na to, da je njihova rezervna ekipa boljša oz bolje rečeno ... Njihov lanski bolid je hitrejši od letošnjega. Če je to mogoče ...

#1063 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 14:37

Borac Žan, prav tako je kot so na F1M napisali "Zivotinsko carstvo!" :joj:

#1064 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 03 maj 2007 - 15:47

Zgleda da so bila ta testiranja za radikalne stvari.

#1065 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 15:51

Hondo je čezdalje bolj zanimivo opazovati, saj jim nič ne gre od rok. Potem pa naredijo takšnele komponente, da vsaj malo pritegnejo pozornost, drugače jo z rezultati tako ali tako ne bi.

A si kdo upa napovedat, kdo bo prvi med dirkači po VN Š panije?

#1066 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 16:20

Borac Žan, po mojem eden izmed trenutno vodece trojice!

#1067 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 16:25

dogbone_7, to tudi jaz menim, samo kdo iz med te vodilne trojice? :D
Massa se mi zdi, da je zaenkrat preveč oddaljen, ker 5 točk je le nekaj, kar ne moreš dobiti proti trem v eni dirki. A nikoli se ne ve, mogoče kakšna množična nesreča. :ok:

#1068 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 03 maj 2007 - 16:30

dogbone_7, to tudi jaz menim, samo kdo iz med te vodilne trojice? :D
Massa se mi zdi, da je zaenkrat preveč oddaljen, ker 5 točk je le nekaj, kar ne moreš dobiti proti trem v eni dirki. A nikoli se ne ve, mogoče kakšna množična nesreča. :ok:

Schumi bo prvi, oziroma on je že :D

No prvi bo najverjetneje Kimi, samo nekaj mi pravi, da bi lahko Massa presenetil. :D

#1069 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 16:33

omahens, kej si pa ti potegnil Ralfa Schumacherja ven? :D :D
Malo za šalo malo za res. Jaz pa mislim, da bo Kimi zopet nekje na stopničkah, prvi pa pomojem ne bo. Skorajda bi stavil na Alonsa, saj bo na domačem dirkališču še toliko bolj motiviran, pa tudi bolid ima konkurenčen Ferrariju, tako da bo kar težka.

Stavim pa na Alonsa. Navijam pa za Masso.

#1070 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 17:10

Imam obcutek, da bodo na stopnickah vozniki iz vodilne trojice! Samo za vrstni red se ne morem odlociti! Nekako najbolj povseci bi mi bilo H. - A. - K.!

#1071 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 17:16

dogbone_7, proti takšnem vrstnem redu bi imel kaj veliko proti. :D
Dvojna zmaga McLarna bi bila za njih v zelo dobrem trenutku, medtem ko bi bila za Ferrari to kar mala katastrofa. Upam, da se bosta oba Ferrarijeva dirkača dobro uvrstila, mogoče pa celo presenetila in poskušala zmagati. :ok:

#1072 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 17:38

Borac Žan, pa saj je vse mozno! Meni bi ta razvrstitev kar ugajala, glede na to da je letosnji Renault R27 totalna katastrofa! hm.. malo cudno napisano... upam da razumete kaj mislim! :zvizg:

#1073 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 17:50

dogbone_7, po pravici povedano najprej nisem razumel kaj si mislil povedati. Sedaj pa si predstavljam takole, da si pač navijač Renaulta, ki mu letos ne gre, zato pa raje navijaš za vašega bivšega dirkača, ki je bil pameten in je zapustil potapljajočo se barko. Sem prav mislil?

#1074 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 17:56

Borac Žan, pa recimo, da si blizu! :D Saj se naprej navijam za Renault, ampak stare "simpatije" ostajajo, pa se poleg tega ni rdece! :D Hamilton me je pa zelo impresiral na prvih treh dirkah in mi tako pomalem prirasel k srcu... :zvizg:

#1075 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 18:01

dogbone_7, moram pa reči, da vas ne razumem, kaj imate toliko proti rdečim? Konec koncev, če pogledaš imajo daleč največ navijačev v karavani formule 1. Hamilton pa tudi meni ni napačen, tako da mogoče celo kaj pade od njega ... Mogoče bo nekoč prišel k Ferrariju tako kot Kimi. :ok:

#1076 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 03 maj 2007 - 19:09

dogbone_7, moram pa reči, da vas ne razumem, kaj imate toliko proti rdečim? Konec koncev, če pogledaš imajo daleč največ navijačev v karavani formule 1. Hamilton pa tudi meni ni napačen, tako da mogoče celo kaj pade od njega ... Mogoče bo nekoč prišel k Ferrariju tako kot Kimi. :ok:

Vrsto let se že sam sprašujem kaj je "narobe" s takimi ljudmi, ki navijajo za vse samo za rdeče ne. Na koncu sem prišel do zaključka, da je to tako kot pri fašistih arijska rasa, ki vsi vemo, da je to pač neka izmišljotina.

No kakorkoli že, menim da bomo v Barceloni videli dvojno zmago Ferrarija, tretje mesto bo zasedel Heidfeld, četrto Hamilton potem pa vsi ostali.

#1077 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 19:31

omahens, misliš pri nacistih ne. :zvizg:
Veliko je takih, ki so proti rdečim, vendar veliko več je takih, ki so za rdeče... :D
Zato mi je pa tudi dokaj vseeno, tako da ni panike. Da bi se tvoja napoved res uresničila. :ok:

Š e nove okrepitve pri Ferrariju. Sicer nepomembne, a kljub vsemu. :D
http://www.poleposit...p;novica_id=266

#1078 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 19:49

Borac Žan, nekako so mi anti... mogoce tudi zato ker so tako zelo mogoce prevec obozevani!

#1079 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 19:56

Tokrat najhitrejsi Coulthard! ja... dez lahko naredi tudi svoje!

#1080 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 03 maj 2007 - 19:59

dogbone_7, potem jih ne maraš, oz bolje rečeno sovražiš iz čiste "foušije", ker tvoja ekipa ni tako odobravana, kot je Ferrari. Če se motim me popravi. Ne zdi se mi pa prav, da ne maraš oz. sovražiš ekipo, ki je zelo oboževana... Bi že nekako razumel, da bi bili rivali. Pa verjetno si zelo sovražil tudi MSja, ki je bil daleč najbolj oboževan od vseh dirkačev v formuli... Glede na to, da je vozil v Benettonu, ki je prejšnja Briatorejeva ekipa, bi ga moral imeti rajši, saj če sklepam po tvojem odnosu do Alonsa sedaj. Tudi ob odhodu MSja je šlo Benettonu čedalje slabše, tako da bi moral navijati zanj.

No pustimo moje filozofiranje... Vsak navija za svojega, nekaterim pač ni nekdo všeč, drugim spet drug, je pa res malenkost čudno, da ne maraš neke ekipe zaradi takšnega razloga. Vendar tudi to je šport. :D

PS...raje ne bom prebral, kaj sem napisal. :D

Pa Massa je imel očitno tudi težave z dirkalnikom....
http://www.poleposit...p;novica_id=267

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov