FIA Formula 1
Objavljeno 01 avgust 2007 - 20:52
omahens, dal sem kot primer.
Slab primer. Prvo kot prvo zakaj bi se nekdo pritožil, da ga niso obsodili? Drugo kot drugo ta ekipa, ki si jo navedel ne obstaja, ampak se napiše McLaren.
Pritožil bi se lahko samo Ferrari, McLaren bi se lahko, če bi bilo v postopku kaj narobe, vendar ni bilo v pritožbi o tem govora.
Objavljeno 01 avgust 2007 - 21:41
Me prav zanima, kako bo na suhi stezi sedaj potekala dirka, ker kot kaže na vremensko napoved kakšnega dežja ni za pričakovati, zanimivo bo videt kaj bo naredil Lewis..
Objavljeno 02 avgust 2007 - 08:51
Dennis: Ferrari kršil pravila v Avstraliji
http://www.rtvslo.si...m...&c_id=35015
Objavljeno 02 avgust 2007 - 09:09
Objavljeno 02 avgust 2007 - 09:22
McLaren je kriv in to je dejstvo. Letošnjo sezono je McLaren še posebej umazan. Spomnite se VN Monaka, sedaj to. Mislim, da je to že kar zrelo za krepko kazen, če ne kar za izključitev.
Objavljeno 02 avgust 2007 - 16:11
MihecNM, ne vem od kod ti takšno prepričanje, saj je FIA dokazala, da je McLaren kriv, le kaznovala ga ni. :zvizg:
McLaren je kriv in to je dejstvo. Letošnjo sezono je McLaren še posebej umazan. Spomnite se VN Monaka, sedaj to. Mislim, da je to že kar zrelo za krepko kazen, če ne kar za izključitev.
Nekateri ne razumejo odločitve sodišča, ki je jasno povedalo, da je McLaren kriv, vendar ne obsojen
Sedaj teče sodba na Italijanskem sodišču, govori se, da bi McLaren diskvalificirali za to in prihodnje leto. Po mojem Bernie to ne bo pustil.
A bi šel gledali F1, če nebi bilo McLarna?
Glede na to ali je šport ali ne, lahko rečem, da je in da to da so na sodišču ni samo v F1. Kaj potem recimo v kolesarstvu, ki je tudi šport (baje) in nekoga dobijo pri dopingu, potem to ni več šport. Kaj pa, če bi pri šahu vzel nekdo kaj, da je bolj skoncentriran, to nebi bil več šport (saj zame ni). Ali pa pri košarki in tako naprej.
Vse je šport in prvail se je potrebno držat, ne pa da jih kršiš te diskvalificirajo in potem gledalci menijo, da to ni več šport :joj:
Objavljeno 03 avgust 2007 - 20:42
Najbolj zanimivo pa je da obtožba temelji na podatkih, ki so jih pridobili is ferrarijeve "biblije". :gun:
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov