Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nakup telefona

Odgovorov v temi: 659

#241 primozagar

primozagar

Gospod s kravato

• Members
  • 1.067 objav
  • Kraj:dolenska

Objavljeno 09 avgust 2008 - 20:10

W910 glede na to da je bil po nekaterih testih telefon leta ne more biti ravno slab, poleg tega je pa meno osebno tudi oblikovno najbolj všeč. Od ostalih dveh bi pa mogoče raje posegel po prvem...

#242 ..::luky::..

..::luky::..

Raziskovalec

• Members
  • 37 objav

Objavljeno 17 avgust 2008 - 20:15

Zanimam se za nakup Nokie. Narajši bi videl da ma wireless povezavo in GPS. Torej v poštev pride N95. Sem malo gledal po bolhi in vidim da so cene precej nižje kot v trgovini. Je varno kupiti preko bolhe?

#243 primozagar

primozagar

Gospod s kravato

• Members
  • 1.067 objav

Objavljeno 18 avgust 2008 - 19:10

Jaz sem jo kupil preko Bolhe, in zaenkrat deluje vredu (oz. nič slabše kot če bi jo kupil v trgovini ;)) Bistveno je le, da si ob nakupu vzameš 10-15 minut časa da preveriš če je vse tako kot mora bit: recimo: da ima garancijo, preveriš IMEI na telefonu - garanciji - škatli, preveriš če ti deluje sim kartica, preveriš tipke, meni, fotoaparat, probaš poklicat, to je pa že to... Ob tem bi že skoraj moral odkriti morebitno napako, če pa je kaj kar ugotoviš pozneje, se najbrš zadeva reši s posodobitvijo softwera, če pa že ne pa garancija. Odsvetoval pa bi ti nakup preko pošte, ker nikoli ne veš kaj boš dobil... Razen če zaupaš prodajalcu. Drugače sem sam kupil že 3 telefona preko bolhe (oseben prevzem) in enega preko pošte, zaenkrat brez problemov :)

#244 ..::luky::..

Raziskovalec

• Members
  • 37 objav

Objavljeno 26 avgust 2008 - 08:17

N95- bo 4gb dovolj al vzamem 8gb

#245 primozagar

primozagar

Gospod s kravato

• Members
  • 1.067 objav

Objavljeno 26 avgust 2008 - 12:46

Pomojem bo 4gb dovolj, razen če boš imel na telefonu par filmov, 200+ komadov mp3, veliko slik in posnetkov naenkrat...

Jaz imam v N95 2GB kartico in imam gor nekje 250 slik (5MP), okrog 200 komadov mp3, ter par filmčkov, pa je trenutno še 250MB prostora...

#246 ..::luky::..

Raziskovalec

• Members
  • 37 objav

Objavljeno 31 avgust 2008 - 10:22

Zdej sm najdu enga, pravi da dela vse Ok. Sem prašal če da kartico zraven pa je rekel da ma 4gb kartico in da mu je ne zazna. Če pa jo dela zlo počasi.
Je to s kartico kaj narobe ali s telefonom?

#247 sennheiser

sennheiser

Poročevalec

• Members
  • 613 objav
  • Kraj:Novo mesto

Objavljeno 17 september 2008 - 17:41

Zdravo.

Glede na to da n95 8giga pr simobilu ni že več kot 1 mesec... se odločam za nakup med nokio e51, lg kf750 (za silo pa tudi se k850i).

Predvsem za nokio in lg me zanima ... se kvarita dosti? Z nokio mam dobre izkušnje že od prej... pri tej štejem v + wlan... lg pa sam videz, čeprav nokia tudi ni napačna. Pri lg-ju me zanima, če ga ima kdo... kaki so meniji? Ker recimo od sony ericson mi ne odgovarjajo... mi recimo od n serij pa tudi od e serije pri nokiji delujejo bolj "resno" in ne tako otročje... pač preveč načičkano mi delujejo ikone. Na dan z predlogi... aja pa še to, možnost kartice pri obeh... 4 giga podpirata? Za lg sm sigurn da za nokio pa ne.

#248 Net Server

Net Server

Sufler

• Members
  • 211 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 17 september 2008 - 17:45

Moj brat ma Nokio N95 in je vec na servisu ku pri njemu.

#249 bperc

bperc

Poročevalec

• Members
  • 729 objav

Objavljeno 17 september 2008 - 23:51

Tuki pa mislim da ni telefon kriv ampak kvečjemu tvoj brat. Sam sem mel N95 več kot 1 leto in nisem imel nobenih težav. Pač s telefonom je treba znat delat ;-)

#250 Net Server

Net Server

Sufler

• Members
  • 211 objav

Objavljeno 18 september 2008 - 19:59

No mislim da moj brat kar zna delat s telefonm. Prva napaka ki jo je imel da je imela baterija par mm lufta, in to ze prvi dan ko jo je dobil! ;-) Milsim da za to ni kriv moj brat! :)

#251 primozagar

primozagar

Gospod s kravato

• Members
  • 1.067 objav

Objavljeno 18 september 2008 - 21:09

Ni vsaka nokia n95 slaba... Tudi sam nimam problemov z njo... Se pa pri vsakem modelu na vsake toliko kak pokvari, ali ima kako pomanjklivost (razen mogoče kake Nokie 8800, kjer pa človek res nebi pričakoval napake :))

#252 vilijan

vilijan

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 21 september 2008 - 13:07

:oops:

#253 bperc

bperc

Poročevalec

• Members
  • 729 objav

Objavljeno 23 september 2008 - 22:26

Pazi, da ne dobiš glavobola.

#254 cheff

cheff

Poročevalec

• Members
  • 674 objav

Objavljeno 25 september 2008 - 18:23

Z mamo sva se zmenla, da boma fotru kupla nov mobitel za rojstni dan in me zanima kaj mi pirporočate, zaželjeno je da je iz mobitelove ali simobilove naročniške akcije. Baterija mora dolgo zdržat ter telefon mora biti vzdržljiv, da ga nebo samo pogledal in bo že zanič :cool:

PS: Je kdo, ki bi podaljšal naročniško razmerje in bi lahko vzel telefon preko njega pri mobitelu?

#255 GregaK

GregaK

nOObie

• Members
  • 15 objav

Objavljeno 25 september 2008 - 19:41

Če gledaš po vzdržljivosti baterije in samega telefona, potem ti priporočam nokijo. Vsak frend, ki je mel bilokero nokijo je s telefonom zlo zadovoljen. Imam pa slabo izkušnjo s sony ericsonom in tudi frendi ga ravno ne hvaljo. Tudi sam nameravam kmalu kupt nov telefon in zagotovo bom kupu nokijo.

#256 primozagar

primozagar

Gospod s kravato

• Members
  • 1.067 objav

Objavljeno 25 september 2008 - 22:02

Nokia 6300... Poglej kje se bolj splača ;-)

#257 !Raffy!

!Raffy!

Mojster

• Members
  • 1.666 objav
  • Kraj:Somewhere over the rainbow ;)
  • Interesi:Fitness, glasba, šport...

Objavljeno 26 september 2008 - 18:33

OK, ker mi doben ne svetuje v moji temi pa bom kar tu povprašal... :cool:

W910i ali W595i. ZELO me mika da bi počakal na W595i ker je res lep telefon...

Kai pa Nokia N81 8gb? Ima kdo izkušnje z njo ali pa z SE W910i?

#258 primozagar

primozagar

Gospod s kravato

• Members
  • 1.067 objav

Objavljeno 26 september 2008 - 21:34

http://www.gsmarena....p;idPhone1=2469
Če rabiš accelometer (auro-rotate), 3,2MP namesto 2MP in novejši telefon, vzemi 595. N81 je vredu, vendar nevem kako je s ceno. Raje poglej za N82.

Drugače pa kot sem ti rekel...pojdi v trgovino z mobilnimi aparati in poglej, preizkusi kaj ti najbolj ustreza. W595 pa po mojem mnenju razen omenjenih prednosti ni drugačen od w910, pa še malo manjši kran ima, da o ceni ne govorimo.

#259 !Raffy!

!Raffy!

Mojster

• Members
  • 1.666 objav
  • Kraj:Somewhere over the rainbow ;)
  • Interesi:Fitness, glasba, šport...

Objavljeno 28 september 2008 - 18:56

primozagar, saj ima W910i tudi accelometer, tako da je samo kamera prednost...Sicer pa sem se odločil da bom kar W910 vzel, ne da se mi čakat na W595i...

Hvala za vse nasvete... :ok: ;-)

#260 uerzen

uerzen

nOObie

• Members
  • 12 objav
  • Kraj:lj

Objavljeno 27 oktober 2008 - 17:49

Pozdravljeni

mam dilemo kater tel si naj nabavim:

Nokia E51