Nakup telefona
Ustvaril
Handball
, dec 27 2006 01:27
Odgovorov v temi: 659
Objavljeno 18 avgust 2008 - 19:10
Jaz sem jo kupil preko Bolhe, in zaenkrat deluje vredu (oz. nič slabše kot če bi jo kupil v trgovini
) Bistveno je le, da si ob nakupu vzameš 10-15 minut časa da preveriš če je vse tako kot mora bit: recimo: da ima garancijo, preveriš IMEI na telefonu - garanciji - škatli, preveriš če ti deluje sim kartica, preveriš tipke, meni, fotoaparat, probaš poklicat, to je pa že to... Ob tem bi že skoraj moral odkriti morebitno napako, če pa je kaj kar ugotoviš pozneje, se najbrš zadeva reši s posodobitvijo softwera, če pa že ne pa garancija. Odsvetoval pa bi ti nakup preko pošte, ker nikoli ne veš kaj boš dobil... Razen če zaupaš prodajalcu. Drugače sem sam kupil že 3 telefona preko bolhe (oseben prevzem) in enega preko pošte, zaenkrat brez problemov
Objavljeno 26 avgust 2008 - 12:46
Pomojem bo 4gb dovolj, razen če boš imel na telefonu par filmov, 200+ komadov mp3, veliko slik in posnetkov naenkrat...
Jaz imam v N95 2GB kartico in imam gor nekje 250 slik (5MP), okrog 200 komadov mp3, ter par filmčkov, pa je trenutno še 250MB prostora...
Jaz imam v N95 2GB kartico in imam gor nekje 250 slik (5MP), okrog 200 komadov mp3, ter par filmčkov, pa je trenutno še 250MB prostora...
Objavljeno 17 september 2008 - 17:41
Zdravo.
Glede na to da n95 8giga pr simobilu ni že več kot 1 mesec... se odločam za nakup med nokio e51, lg kf750 (za silo pa tudi se k850i).
Predvsem za nokio in lg me zanima ... se kvarita dosti? Z nokio mam dobre izkušnje že od prej... pri tej štejem v + wlan... lg pa sam videz, čeprav nokia tudi ni napačna. Pri lg-ju me zanima, če ga ima kdo... kaki so meniji? Ker recimo od sony ericson mi ne odgovarjajo... mi recimo od n serij pa tudi od e serije pri nokiji delujejo bolj "resno" in ne tako otročje... pač preveč načičkano mi delujejo ikone. Na dan z predlogi... aja pa še to, možnost kartice pri obeh... 4 giga podpirata? Za lg sm sigurn da za nokio pa ne.
Glede na to da n95 8giga pr simobilu ni že več kot 1 mesec... se odločam za nakup med nokio e51, lg kf750 (za silo pa tudi se k850i).
Predvsem za nokio in lg me zanima ... se kvarita dosti? Z nokio mam dobre izkušnje že od prej... pri tej štejem v + wlan... lg pa sam videz, čeprav nokia tudi ni napačna. Pri lg-ju me zanima, če ga ima kdo... kaki so meniji? Ker recimo od sony ericson mi ne odgovarjajo... mi recimo od n serij pa tudi od e serije pri nokiji delujejo bolj "resno" in ne tako otročje... pač preveč načičkano mi delujejo ikone. Na dan z predlogi... aja pa še to, možnost kartice pri obeh... 4 giga podpirata? Za lg sm sigurn da za nokio pa ne.
Objavljeno 25 september 2008 - 18:23
Z mamo sva se zmenla, da boma fotru kupla nov mobitel za rojstni dan in me zanima kaj mi pirporočate, zaželjeno je da je iz mobitelove ali simobilove naročniške akcije. Baterija mora dolgo zdržat ter telefon mora biti vzdržljiv, da ga nebo samo pogledal in bo že zanič 
PS: Je kdo, ki bi podaljšal naročniško razmerje in bi lahko vzel telefon preko njega pri mobitelu?
PS: Je kdo, ki bi podaljšal naročniško razmerje in bi lahko vzel telefon preko njega pri mobitelu?
Objavljeno 25 september 2008 - 19:41
Če gledaš po vzdržljivosti baterije in samega telefona, potem ti priporočam nokijo. Vsak frend, ki je mel bilokero nokijo je s telefonom zlo zadovoljen. Imam pa slabo izkušnjo s sony ericsonom in tudi frendi ga ravno ne hvaljo. Tudi sam nameravam kmalu kupt nov telefon in zagotovo bom kupu nokijo.
Objavljeno 26 september 2008 - 21:34
http://www.gsmarena....p;idPhone1=2469
Če rabiš accelometer (auro-rotate), 3,2MP namesto 2MP in novejši telefon, vzemi 595. N81 je vredu, vendar nevem kako je s ceno. Raje poglej za N82.
Drugače pa kot sem ti rekel...pojdi v trgovino z mobilnimi aparati in poglej, preizkusi kaj ti najbolj ustreza. W595 pa po mojem mnenju razen omenjenih prednosti ni drugačen od w910, pa še malo manjši kran ima, da o ceni ne govorimo.
Če rabiš accelometer (auro-rotate), 3,2MP namesto 2MP in novejši telefon, vzemi 595. N81 je vredu, vendar nevem kako je s ceno. Raje poglej za N82.
Drugače pa kot sem ti rekel...pojdi v trgovino z mobilnimi aparati in poglej, preizkusi kaj ti najbolj ustreza. W595 pa po mojem mnenju razen omenjenih prednosti ni drugačen od w910, pa še malo manjši kran ima, da o ceni ne govorimo.
Objavljeno 27 oktober 2008 - 17:49
Pozdravljeni
mam dilemo kater tel si naj nabavim:
Nokia E51
ali
Sony Ericsson G900i
prosim za pomoč, pomožnosti z kakim dobrim argumentom
hvala
mam dilemo kater tel si naj nabavim:
Nokia E51
ali
Sony Ericsson G900i