←  Mobilna tehnologija

Računalniški forum - Računalniške novice

»

Nakup telefona

Weasel-ova slika Weasel 18 nov 2008

Zdravo, jaz pa iščem čim cenejšega touchscreen. Rad bi tudi, da je kvalitetno ohišje in pa dobra vzdržljivost baterije. Mogoče kaj idej?
p.s. Aja, pa naj bo brez obveznosti do operaterjev :D .
lp, Primož.
Odgovori

primozagar-ova slika primozagar 18 nov 2008

Zahtevam bi ustrezal Sony ericsson P1, je pa res da nima zaslona čez celo prvo stran (cena novega brez vezave od 270€) , preko bolhe se dobijo iPhoni za tam nekje od 200 - 300€, Drugače zelo dobra je tudi Samsungova OMNIA, vendar je temu primerna tudi cena ( 500€), imaš tudi cenejše rešitve (F480/490 za 340/320€), Ter še en silak: HTC Touch diamond za 400€

...Cene novih aparatov sem gledal na mobisvetu, ki se mi zdi da je najugodnejši, če v poštev pridejo tudi rabljeni telefoni, boš prišel ceneje skozi, Sploh kakšen LG wiewty bi bil kar poceni (nov 270€).

Povej koliko si pripravljen odšteti, ter če rabiš nov telefon, pa bomo izbor zožili... ;-)
Odgovori

Weasel-ova slika Weasel 19 nov 2008

Hvala, samo informativno iščem, za resen nakup se še nisem odločil, bo pa mislim, da kak LG primeren, tudi sošolec ima LG-ja in mi zgleda kar hud :ok: . Hvala za informacije ;-) .
Odgovori

hmm-lol-ova slika hmm-lol 24 nov 2008

Kopujem nov mobitel ker je stari razpadel.Dal bi tam nekje do 200€(z narocnino ali pa brez - zazeljeno).Malo sem gledal W910 pa se mi kar dopade.Me pa zanima ce se za ta denar dobi se kaj boljsega / kvalitenejsega(vem da nevem kaj nemorem pričakovat ampak vseeno :mrgreen: ). Nisem pa nevem kako zahteven..

EDIT: Verjetno bom pri simobilu kaj vzel.Malo sem gledal SE P1i,SE C902i ter SE 910i.Med telefoni ni skoraj nobene razen da ima P1i 160mb pomnilnika ter C902i do 160mb medtem ko ima 910i samo do 35mb.Drugace pa jaz ne opazim kaksnih razlik.Mogoce sta prva dva bolj kvalitetno narejena saj mi tudi delujeta nekako tako, vendar sta tudi ce vzamem paket ORTO kar dvakrat drzaja kot 910i.Ima pa oba verjetno boljsi fotoparat,kamero itd..Tako da prosim z mnenji na dan :dance:
Odgovori

matejm1994-ova slika matejm1994 24 nov 2008

ups, falu sem
Odgovori

primozagar-ova slika primozagar 24 nov 2008

Kopujem nov mobitel ...

http://www.racunalni...pic.php?t=62355

(sem najprej odprl tisto temo. Se opravičujem ;-)
Odgovori

AntiTrax-ova slika AntiTrax 04 dec 2008

Mene zanima če je kje kakšna tabela ki kaže kateri vsi mobilniki imajo "Windows Mobile", ali kako se že reče.
Odgovori

bimbam-ova slika bimbam 04 dec 2008

No tudi jaz sem spregledal in sprašujem tukaj sedaj : Kateri telefon priporočate, ker se mi "lušta" novega! Sedaj imam N70 in bi zamenjal z kakšnim dostojnejšim!
Odgovori

AntiTrax-ova slika AntiTrax 04 dec 2008

hmm-lol, mogoče kakšna tabela kakšne telefone z Windows Mobile bi se dalo dobiti v SLO? Drugače pa hvala.
Odgovori

itanium-ova slika itanium 05 dec 2008

Nakup naprave na osnovi Windows Mobile je trenutno zelo kočljiv. Namreč Microsoft že dolgo obljublja nov WM v.7, ki bo glede na videne slike bistveno bolj prijazen gestam s prsti, ker trenutno s prsti nimaš kaj početi v samem WM.

Kdaj bo do izdaje WM v.7 sploh prišlo pa bog ga vedi. Verjetno po letu 2009 :zvizg:
Kakorkoli že, pametno bi se bilo pozanimat kako bo z nadgradnjami iz v. 6 na v.7. Nekje sem bral, da je bila možna nadgradnja iz v.5 na v.6, vendar samo za določene modele. Če kdo kaj ve o tem bi bil zelo vesel.

Sicer pa je nekakšen seznam naprav z WM tukajle.
Odgovori

nebivedu-ova slika nebivedu 08 dec 2008

Ima kdo informacijo, če bo kateri ponudnik bo kaj kmalu ponudil SE xperia v svoj program?
Odgovori

09 dec 2008

Mislim da bo pri nas treba še kr malo počakati saj kolikor mi je znano je SLO uvoznik SVEMA prenehal uvažati SonyEricsson in bo treba počakati na novega uvoznika
Odgovori

itanium-ova slika itanium 09 dec 2008

G@NG$T€R, zakaj pa to? A to pomeni, da bo kmalu zelo težko dobit SE telefon?
Odgovori

09 dec 2008

G@NG$T€R, zakaj pa to? A to pomeni, da bo kmalu zelo težko dobit SE telefon?

Ja zenkrat koliko mi je znano se ne uvažajo kr imajo pač malo probleme z uvoznikom , mislim da bodo če jim je do zaslužka to hitro rešili , sicer pa ti SE ki so zmanjkali oz. bili razprodani sedaj nebodo takoj na voljo
Odgovori

Dzezy-ova slika Dzezy 20 dec 2008

Zanimam se za nakup LG-ja. Všeč so mi KF600, KU990 in KF750. Katerega bi vi vzeli?
Odgovori

!Raffy!-ova slika !Raffy! 20 dec 2008

Zagotovo LG KU990 Viewty ;-)
Odgovori

filko-ova slika filko 22 dec 2008

Ali pa KC910 renoir,...
Odgovori

Hitri odgovor