Nakup telefona
Objavljeno 25 november 2012 - 20:36
Pa me ševseno zanima kaj pravite o njej, sicer mislim it na orto smart za miklavža in sem skoraj prepričan da bom kupil xperio go. Ker rabim malo bol robusten telefon in sem mislil tudi na samsunga galaxy xcover samo ga ima sošolec in ni zadovoljen.
Tudi ko sem ga jaz uporabljal je pri igri angri birds umes parkrat čisto zamrznil.
Ja noin me zanima če ga gdo ima in kaj pravi od njega?!
Že vnaprej hvala za vse odgovore in pomoč! =)
Objavljeno 26 november 2012 - 21:06
Objavljeno 28 november 2012 - 20:49
Touch pod vodo je pa čisto nepotrebna stvar. Povejte mi, kdo uproablja svoj telefon, ko se potaplja? Ok da je telefon vodoodporen je ok, ampak da njegov zaslon zaznava tudi dotike pod vodo je pa čist brez veze
.
Ubistvu ni
želiš nekaj slikat/snemat pod vodo in ne moreš oziroma moraš začet snemat že nad gladino...
na xcover so to rešli z menijsko tipko, katero pod vodi pritisneš za posnetek... ne vem pa če so na Go to kako uredili, klede na to da ni tipk? Razen če gre na glasnosti... ne vem, nisem testiral...
Objavljeno 02 december 2012 - 22:48
No fajn. Ampak to se res minimalno rabi. Enkrat na leto, ko greš na morje, pa še takrat se da živet brez tega. Da bi pa slikal na bazenu pod vodo se mi zdi pa že malo perverzno
.
Če se ti zdi perverzno, potem si perverzen ti, da si sploh pomislil na to
Ker lahko slikaš/snemaš razne fore in presnetancije, kar ni perverzno? ![]()
Objavljeno 11 december 2012 - 09:13
Telefon je dober, kaj dober, je odličen. Je konkurenca Samsungu S3 in ostalim pri HTCju. Meni je kul predvsem to da je od njih manjši oz. ima manjši zaslon, kar je kul, saj je že ta ki je zadosti velik. Ima lepo ukrivljeno linijo, zaradi česar dobro leži v roki, ima prijetno razporeditev tipk, lahko dostopne reže za kartice in tak material, da telefon ne polzi iz rok. Ima operacisjki sistem android 4.04 (drugo leto nadgradnja), odličen fotoaparat in pa tudi zvok je fantastičen. Ga priporočam!
Objavljeno 31 december 2012 - 16:31
Torej meni ne preveč poznano področje a vseeno ob nekaj brskanja sem odgovor verjetno sam našel...
Kupil bi si telefon Xiaomi MI, vendar imam dilemo glede delovanja frekvenčnih območij. V Slo sta v uporabi 900/1800 pasova, kar je za GSM čisto ok, kaj pa 3G? Omenjeni telefon podpira zgolj HSDPA 850/1900/2100 bo torej deloval pri nas ali ne?
Seveda sem našel tudi alternativo temu nakupu in vsekakor to ni kak iPhone, Samsung ali kar ima vsak ampak vseeno telefon po specifikacijah ni ravno slab tako da bi reskiral v kolikor bi pri nas seveda deloval, tako da bom vesel kakšnega komentarja.
Objavljeno 01 januar 2013 - 13:24
No pri HSDPA mu "standardnih" manjka samo 900, druge pa so kot ponavadi pri vseh aparatih... Ne vem na čemu delajo naši operateju, bo pa najkrajša pot verjetno da pokličeš klicni center (pomoč uporabnikom) in se pozanimaš... Jaz mislim da bi moralo delovati.
Objavljeno 05 julij 2013 - 08:11
Sam imam S4 in sem zadovoljen. Kamera je odpiljena, kvaliteta slik je čisto huda, tudi same funkcije (dual shot, animirani posnetki) so hude (sploh če si v teh letih kot jaz
), dela hitro in dobro, ima ogromno prostora. Skratka zelo dober telefon, če ne trenutno najbolši
Za samega HTC One ti pa nemorem veliko povedat ker nimam izkušenj z HTC-ji...
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov