Nakup telefona
Nejc
17 nov 2012
jaka.primozic
25 nov 2012
Pa me ševseno zanima kaj pravite o njej, sicer mislim it na orto smart za miklavža in sem skoraj prepričan da bom kupil xperio go. Ker rabim malo bol robusten telefon in sem mislil tudi na samsunga galaxy xcover samo ga ima sošolec in ni zadovoljen.
Tudi ko sem ga jaz uporabljal je pri igri angri birds umes parkrat čisto zamrznil.
Ja noin me zanima če ga gdo ima in kaj pravi od njega?!
Že vnaprej hvala za vse odgovore in pomoč! =)
Nejc
26 nov 2012
Aljoša
28 nov 2012
Touch pod vodo je pa čisto nepotrebna stvar. Povejte mi, kdo uproablja svoj telefon, ko se potaplja? Ok da je telefon vodoodporen je ok, ampak da njegov zaslon zaznava tudi dotike pod vodo je pa čist brez veze
.
Nejc
28 nov 2012
Touch pod vodo je pa čisto nepotrebna stvar. Povejte mi, kdo uproablja svoj telefon, ko se potaplja? Ok da je telefon vodoodporen je ok, ampak da njegov zaslon zaznava tudi dotike pod vodo je pa čist brez veze
.
Ubistvu ni
želiš nekaj slikat/snemat pod vodo in ne moreš oziroma moraš začet snemat že nad gladino...
na xcover so to rešli z menijsko tipko, katero pod vodi pritisneš za posnetek... ne vem pa če so na Go to kako uredili, klede na to da ni tipk? Razen če gre na glasnosti... ne vem, nisem testiral...
Aljoša
29 nov 2012
No to je sicer res. Ampak vprašanje kako kakovostne sploh so slike pod vodo s kakim telefonom.
Nejc
29 nov 2012
No to je sicer res. Ampak vprašanje kako kakovostne sploh so slike pod vodo s kakim telefonom.
V bazenu je slika super! Sem bil presenečen... Kakšna je vidljivost, takšna je tudi slika, se pravi odvisno kje si ![]()
Aljoša
02 dec 2012
No fajn. Ampak to se res minimalno rabi. Enkrat na leto, ko greš na morje, pa še takrat se da živet brez tega. Da bi pa slikal na bazenu pod vodo se mi zdi pa že malo perverzno
.
Nejc
02 dec 2012
No fajn. Ampak to se res minimalno rabi. Enkrat na leto, ko greš na morje, pa še takrat se da živet brez tega. Da bi pa slikal na bazenu pod vodo se mi zdi pa že malo perverzno
.
Če se ti zdi perverzno, potem si perverzen ti, da si sploh pomislil na to
Ker lahko slikaš/snemaš razne fore in presnetancije, kar ni perverzno? ![]()
Dino Sepe
09 dec 2012
Kaj mislite pa o Sony Xperia T? So ga nekaj časa nazaj dobili pri Tušmobilu...sem pa slišal, da je baje najboljši iz družine Xperia.
Dino Sepe
11 dec 2012
Telefon je dober, kaj dober, je odličen. Je konkurenca Samsungu S3 in ostalim pri HTCju. Meni je kul predvsem to da je od njih manjši oz. ima manjši zaslon, kar je kul, saj je že ta ki je zadosti velik. Ima lepo ukrivljeno linijo, zaradi česar dobro leži v roki, ima prijetno razporeditev tipk, lahko dostopne reže za kartice in tak material, da telefon ne polzi iz rok. Ima operacisjki sistem android 4.04 (drugo leto nadgradnja), odličen fotoaparat in pa tudi zvok je fantastičen. Ga priporočam!
peter56637
31 dec 2012
Torej meni ne preveč poznano področje a vseeno ob nekaj brskanja sem odgovor verjetno sam našel...
Kupil bi si telefon Xiaomi MI, vendar imam dilemo glede delovanja frekvenčnih območij. V Slo sta v uporabi 900/1800 pasova, kar je za GSM čisto ok, kaj pa 3G? Omenjeni telefon podpira zgolj HSDPA 850/1900/2100 bo torej deloval pri nas ali ne?
Seveda sem našel tudi alternativo temu nakupu in vsekakor to ni kak iPhone, Samsung ali kar ima vsak ampak vseeno telefon po specifikacijah ni ravno slab tako da bi reskiral v kolikor bi pri nas seveda deloval, tako da bom vesel kakšnega komentarja.
Nejc
01 jan 2013
No pri HSDPA mu "standardnih" manjka samo 900, druge pa so kot ponavadi pri vseh aparatih... Ne vem na čemu delajo naši operateju, bo pa najkrajša pot verjetno da pokličeš klicni center (pomoč uporabnikom) in se pozanimaš... Jaz mislim da bi moralo delovati.
jaka.primozic
05 feb 2013
Kaj pa pravite o asus padfone 2, sicer ima zelo visoko ceno. Mi je pa zelo ušeč, še posebaj drugi model, prvi ima zelo nepraktično za vstaviti mobilni telefon v tablico. tukaj je še intrnetna povezava do njunih specifikacij. ![]()
jjakka222
10 jun 2013
Murdoc
15 jun 2013
Sej praktično nimaš druga, kot material ohišja in ali ti je bolj všeč TouchWiz ali Sense.
Jaz bi izbral tretje - Nexus 4 (ali pa čakal na konec leta na novega).
Aljoša
29 jun 2013
No razlogov je več.. One ima bolj kvaliteten zaslon, a ima 0,3-palca manjšo diagonalo, pri One ne moreš menjati baterijo, pri S4 jo lahko, S4 ima malenkost več laga, ....
urbankos
05 jul 2013
Sam imam S4 in sem zadovoljen. Kamera je odpiljena, kvaliteta slik je čisto huda, tudi same funkcije (dual shot, animirani posnetki) so hude (sploh če si v teh letih kot jaz
), dela hitro in dobro, ima ogromno prostora. Skratka zelo dober telefon, če ne trenutno najbolši
Za samega HTC One ti pa nemorem veliko povedat ker nimam izkušenj z HTC-ji...
Aljoša
02 avg 2013
Ja saj s tem telefonom drugače kot zadovoljen ne moreš biti
. Jaz imam S3 in sem še vedno povsem zadovoljen z njim.