[Predstavitev in namestitev] PORTAL JOOMLA!
Objavljeno 31 maj 2007 - 08:28
Objavljeno 06 junij 2007 - 16:13
Joj po dolgem času se vam javim, šola, obveznosti... niti tem ne uspem na RN več pregledati
Ker pa je vodič moj, in je kar nekaj vprašanj bom kar začel...
@borutvel: Galerij je kar nekaj za joomlo, sam imam Zoom media galeri. Predvsem super je, da jo najdeš na www.slojoomla.si med razrešitvami in ima slovenski prevod. Tudi parim ostalim vprašanjem lahko odgovorim. Tukaj so sestavili slovenski prevod celotne zadeve, sedaj še administratorskega dela. Š umniki bodo delali, tako da ni problema.
@tedy_13: joomla ima nekako svoj server ki si ga lahko dol potegneš in ga uporabljaš. seveda imaš morda malo manj možnosti, recimo za database... zadeva se imenuje JSAS, jaz sem ga na začetku tudi imel, tako da je dober. Tega je že nekaj časa nazaj, vnedar mislim, da tudi tega najdeš na www.slojoomla.si
@Bsti123: Tudi meni se je pojavil takšen problem na začetnih korakih, vendar žal se ne spomnem kako sem zadevo rešil
@tedy_13 opomba: če boš uporabil to JSAS zadevo bodi pozoren pri instalaciji. ne bo ti treba izpolnjevati koraka urejanja s kodo, saj to na tem ni potrebno in greš kar skozi.
Upam, da sem vam prav čas in prav odgovoril :ok:
EDIT:
tedy_13 našel sem ti to zadevo, tukaj jo downloadaš: http://extensions.jo...,jsas/cat_id,0/
Sedaj ne vem postopka čisto, točno, vendar vem, da korak za urejanje s kodo oz. za konfiguriranje configure.php ni več potrebno... stroj opravi to namesto tebe.
Če imaš težave mi povej in ti napišem vodič... :ok:
Objavljeno 12 junij 2007 - 12:11
Tisti,ko je že generiran pri joomla portalu mi ni zadovoljiv . Na uradni strani joomle pa tudi med 'extensions' ne najdem kaj podobnega. Sem že guglal pa ne najde nič korisnega.
Lep pozdrav
Objavljeno 29 september 2007 - 19:18
1. na novem serverju preko phpmyadmina naredim prazno bazo
2. uvozim staro bazo
3. prenesem vse datoteke na nov strežnik
4. potem uredim config.php
in potem mi stran ne dela pravilno kar na novo se joomla naredi ..ni menijev ni nič ..tud template mi zjebe ...da mi kr unga ko je po defoltu ....
A ma kdo kako idejo kaj delam narobe...sicer mi stran pokaže samo ne vem kaj delam narobe...sem gledal na novem serverju da tudi konponent ni in modulov...itd...je čista goal joomla ...kar pa meni ne ustreza...
Če je kdo kej mel nej pove??
Objavljeno 22 oktober 2007 - 09:51
Warning: main(/home/slolan/public_html/igre/administrator/components/com_smf/config.smf.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/slolan/public_html/igre/modules/mod_smf_login.php on line 90
Warning: main(/home/slolan/public_html/igre/administrator/components/com_smf/config.smf.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/slolan/public_html/igre/modules/mod_smf_login.php on line 90
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/slolan/public_html/igre/administrator/components/com_smf/config.smf.php' (include_path='/home/slolan/public_html/igre/administrator/components/com_smf/includes:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/slolan/public_html/igre/modules/mod_smf_login.php on line 90
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov