Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Britje

Odgovorov v temi: 53

#21 DeyAN_z

DeyAN_z

Sufler

• Members
  • 224 objav
  • Kraj:Malo tu malo tam

Objavljeno 11 februar 2007 - 22:35

Mach 3 Turbo ter Nivea for men pena in losion za po britju :ok:

#22 sstone

sstone

Pomagač

• Members
  • 370 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 23:34

Mach3 TDi, pena pa tista, ki pride pod roko.

#23 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 12 februar 2007 - 13:17

Masinca za urejanje in obcasno Mach3.

#24 nebivedu

nebivedu

Gospod s kravato

• Members
  • 1.137 objav
  • Kraj:kranj

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:08

Nivea gel, pa britvice
Brivnika ne maram glih najbl

#25 primi_xxl

primi_xxl

Poročevalec

• Members
  • 633 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 22:54

V čem je brivski aparat slabši od britvice??
Po mojem gre lažje in hitreje z brivnikom,saj ni treba pene,niti ni treba biti tako previdn kot pri britvici.

#26 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 13 februar 2007 - 10:42

primi_xxl, mene ziletka obrije bolj na gladko, pa se velika prednost je v poletnih dneh, ko aparat slabo drsi po mokri kozi.

Glede casa, ki ga porabim: ni razlike. :ok:

#27 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 13 februar 2007 - 10:49

Mach3 -Turbo "2.0i" :mrgreen: , pena Gillete - brivnik, nekako moji koži ne odgovarja...

#28 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 14 februar 2007 - 00:43

Odvisno. Včasih če nimam kaj za delat in se mi da dražiti ostale, potem z brivnikom, ker gre počasneje in glasneje :mrgreen:
Če se mi pa ne da, potem hitro žiletko v roke in akcija. Vseeno bolj sede brivnik. Sem preštorast z žiletko. Na srečo se rane hitro celijo :zvizg:

#29 Koseda_XXl

Koseda_XXl

Mojster

• Members
  • 1.685 objav
  • Interesi:Nič...

Objavljeno 15 februar 2007 - 18:07

Raje z britvico kot pa z brnč‘olo. Ene X britvice in ena X pena mi čisto zadostuje. Drugače pa brivnik: Philips.

#30 AFowl

AFowl

Poročevalec

• Members
  • 521 objav
  • Kraj:Škofja Loka

Objavljeno 20 februar 2007 - 01:20

Brivnik mislim da je Philipsov :mrgreen:

#31 sennheiser

sennheiser

Poročevalec

• Members
  • 613 objav
  • Kraj:Novo mesto

Objavljeno 20 februar 2007 - 08:04

Hm oboje sam žiletke ne nucam toliko, treba menjati pa peno itd tako da kar brivnik. Sicer pa 16let pa vsak dan treba brit(k se mi ravno da).

#32 Kuler

Kuler

Raziskovalec

• Members
  • 28 objav
  • Kraj:PTUJ

Objavljeno 20 februar 2007 - 16:51

Hm eno vprašanje. Tale tema britje je pri ljubezen in spolnost tag da bi se mogli menit kdo se brije tam doli al ne?? Pa ,ce je ze kdo to napisal nisem prebral vseh komentarjev tag da sorry. :mrgreen:

#33 www83

www83

Raziskovalec

• Members
  • 95 objav

Objavljeno 20 februar 2007 - 17:10

kuler,sej se ni treba brit tam spodaj,samo malo se urediš(postrižeš) pa pod pazduho tudi.Kako bi zgledal,da se slečeš pred žensko ves kosmat k da bi uletu iz praveka.Drugač se brijem z želetko. :mrgreen:

#34 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 23 julij 2009 - 10:11

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nisem želel odpreti nove teme, zato nadaljujem to in dodajam vprašanje. Kje vse se brijete? -Normalno, da bo bradi. Kaj pa pazduha in pa tam, malo nižje-med nogami in noge :wall: ?
Jaz se brijem pod pazduho in po bradi, razmišljal pa sem tudi med nogami, ampak nimam pojma s čim. Ne bi si bril do nule, ampak samo skrajšal. S škarjami imam občutek, da bi naredil samo ''razcufano gnezdo'' in da bi grdo zgledalo. S čim si vi, če si? Kak nasvet?
Nog pa si nikoli ne bom bril, če ne bo potrebe.

#35 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 23 julij 2009 - 11:39

Fantje ne pozabite na hrbet.. :wall: To je najbolj ogabno od vsega...

#36 g. ZLO

g. ZLO

Sufler

• Members
  • 210 objav
  • Kraj:Ljubljana
  • Interesi:Kar čm...

Objavljeno 23 julij 2009 - 14:47

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nisem želel odpreti nove teme, zato nadaljujem to in dodajam vprašanje. Kje vse se brijete? -Normalno, da bo bradi. Kaj pa pazduha in pa tam, malo nižje-med nogami in noge :wall: ?
Jaz se brijem pod pazduho in po bradi, razmišljal pa sem tudi med nogami, ampak nimam pojma s čim. Ne bi si bril do nule, ampak samo skrajšal. S škarjami imam občutek, da bi naredil samo ''razcufano gnezdo'' in da bi grdo zgledalo. S čim si vi, če si? Kak nasvet?
Nog pa si nikoli ne bom bril, če ne bo potrebe.

Poleg brade se brijem še po genitalijah :rant: "Clear the forrest that you can see the tree." :(
Sicer ko se prvič obriješ spodaj zgleda zelo smešno vse skupaj, tudi moja boljša polovica, ko sem ji pokazal goliča je skoraj umrla od smeha. Res zgleda zelo smešno, samo po kakšnem dnevu ali dva se pa navadiš na goliča, pa še ko hudič nabrekne zgleda res batina :P
Moram pa reči da odkar sem se prvič spodaj obril, se od takrat naprej brijem spodaj nonstop, 1x na mesec, namreč zadeva je zelo higienska sploh kar se tiče pri spolnih odnosih.
Samo britje je najboljše, men osebno kar z žiletko, samo dobro je da se briješ v smeri rasti dlak, če ne si po dveh dneh ves rdeč spodaj, ker se ti vse dlake vrastejo, pa še srbi ko hudič.
Če hočeš imeti dlake spodaj enakomerno postrižene je najbolje da si kupiš brivnik z nastavkom na določeno razdaljo. Razen če se hočeš mučiti s škarjami :)

#37 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 23 julij 2009 - 23:03

Fantje ne pozabite na hrbet.. :wall: To je najbolj ogabno od vsega...

Kar se pa tiče hrbta je pa res odvratno, ampak redki ga imajo kosmatega...

#38 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 24 julij 2009 - 00:28

S hrbtom imam pa sam veliko težav. Namreč, več imam kocin po hrbtu kot las na glavi :wall:
Seveda probam kocine spulit, vendar mi abnormalno hitro rastejo nazaj. :)
Bom pač nadomeščal plišastega medveda v postli :rant:

MoOoG, žiletka is ur friend :( Saj verjamem, da te panika zagrab, ko greš z rezilom blizu občutljivim delom, vendar zadeva sploh ni tako kritična, nevarna in samomorilska, kot morda izgleda.

Sam se brijem po frisu in spodnjih možganih. Nad hrbtom in rameni nekako obupujem. V manj kot enem tednu sem spet kot opica -.-

#39 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav
  • Kraj:Goriška primorska
  • Interesi:Elektronika, računalništvo, fotografija, video

Objavljeno 24 julij 2009 - 06:37

Ma če se pričnem biti okoli "drevesa" bi se moral še po nogah in rokah, sicer bi res čudno izgledal :rant: :wall:
Sicer pa se brijem le po obrazu najpogosteje vsak deugi dan in najraje z Gillette sensor Exel, z brivnikom pa le včasih.

#40 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 24 julij 2009 - 08:29

Zakaj študirate vsi, da če bi se brili spodaj, da se morate na nulo? Kaj pa, če bi se samo delno, da ne bi izgledalo preveč... Ne vem kaj?

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov