Poleg brade se brijem še po genitalijah
"Clear the forrest that you can see the tree."
Sicer ko se prvič obriješ spodaj zgleda zelo smešno vse skupaj, tudi moja boljša polovica, ko sem ji pokazal goliča je skoraj umrla od smeha. Res zgleda zelo smešno, samo po kakšnem dnevu ali dva se pa navadiš na goliča, pa še ko hudič nabrekne zgleda res batina
Moram pa reči da odkar sem se prvič spodaj obril, se od takrat naprej brijem spodaj nonstop, 1x na mesec, namreč zadeva je zelo higienska sploh kar se tiče pri spolnih odnosih.
Samo britje je najboljše, men osebno kar z žiletko, samo dobro je da se briješ v smeri rasti dlak, če ne si po dveh dneh ves rdeč spodaj, ker se ti vse dlake vrastejo, pa še srbi ko hudič.
Če hočeš imeti dlake spodaj enakomerno postrižene je najbolje da si kupiš brivnik z nastavkom na določeno razdaljo. Razen če se hočeš mučiti s škarjami
A aftershave tudi uporabljaš?
Sicer se brijem le po "ksihtu" in še to samo ko se mi zaljubi, to je pa ponavadi enkrat na mesec, ko začne že srbet ko k*.
Sem pa razmišljal že za pazduhe, ampak koliko sem slišal se potem moraš brit skoraj 3x na teden pod pazduhami če ne nenormalno pika, o tega pa mi ni ravno.
Tudi za "posek gozda" sem že razmišljal, pa še nekak nisem trdno odločen.
Noge pa, hm...kaj pa vem, če bi se kdaj začel bolj resno ukvarjat z plavanjem ali kolesarjenjem bi si jih definitivno začel brit.