[Konzole] Xbox360 vs PS3 vs Wii
Objavljeno 02 maj 2008 - 10:30
"Ukradeno" iz Konzole Slovenija (KSi):
Crytekovci so se opekli
Kljub temu, da so še dva meseca nazaj divje zagovarjali tržišče PC iger, so se Crytekovci očitno premislili. Predsednik Cervat Yeril je namreč za hrvaški PC Play povedall, da so se z izidom streljanke Crysis naučili lekcije. Š pil je namreč presegel vse rekorde na arrr arrr sceni, kar se je nedvomno poznalo na prodaji, saj Yeril drugače ne bi tarnal nad tem.
Zato od sedaj Crytek ne bo več izdajal ekskluziv za PC, vsi nadaljni projekti bodo izšli na več platformah. Obenem pa je še povedal, da bi morali Crysis preveč spremeniti za izdajo na konzolah.
Š e en dokaz, zakaj raje developerji igre delajo za konzole... PC trg je zanič.
Objavljeno 02 maj 2008 - 11:58
In Crysis se sploh ni slabo prodajal!
Zalostno a resnicno - ekskluziv za PC bo zelo zelo malo, pa tudi drugi multiplatform spili bodo console exclusive ... :zvizg:
Objavljeno 03 maj 2008 - 20:39
Evo glej najbolše je da kupiš premium v muller v ljubljani (tam se imenuje extreme al neki takega) in dobiš 20 gb diska plus hdmi vhod in kable. In tudi ima 3 leta garancijo tam cena je pa 300€ (sem danes poklical ker grem taj jaz po njega menda v petek). Če pa gremo razliko med konzolam pa tako arcade je brezveze, ker nima diska in to se rabi, premium ali kot sem ti napisal že za elite pa je enaka verzija samo da ima 120gb diska.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov