In vem da robo koliko je meni znano ali pa je blo to v preteklosti dobavlja v tujini.Če si pogledal moj link ki sem ga dal, je tudi ta trgovina v tujini (avstrija),kjer je cena zelo podobna njegovi ali pa še bolj poceni. Pri vsaki komponenti pa si on zaračuna 5 € koliko je meni znano ali ne?
Točno tak.
Glede računalnika pa je tako da sem glede cpu že skor odločen da vzamem Q9650,potem glede ramov morejo biti ddr3 zato tudi ta matična ne pride v poštev
Kolikor sem slišal bi naj Q9650 bil dober, praktičnih izkišen pa z nijm nimam. Potem kupi 1333mhz rame da bo bus speed enak(čeprav naj nekakšne velike razlike nebibilo med hitrostmi).
Pri ohišju mi je zelo vredu lcd diplay z temparaturami tako da prosim če kdo najde še kakega z čim več ventilatorji naj da link.
anitec 1200?

Res da nima lcd zaslona se pa ga da dokupit in ima 5 12cm ventilatorjev in enega 20cm, z možnostjo še dodatnih 2 12cm, bo dovolj ventilatorjev? To ohišje si tudi sam lastim in sem z njim zelo zadovoljen ima pa dva minusa - je zelo težko in bolj ali majn glasno kadar so ventilatorji na max (še vedno pa jih preglasi hd4850 na 75% z oneslot hladilnikom)
Napajlnik ki si ga priporočal bom tudi pogledal kaki je,pač razmišljal sem nekega 750W od Thermaltake,Corsair,Tagan ali pa Enermax-a,ti proizvajalci mislim da so vredu ali ne?Glede grafične pa res nevm kaj bi kupil,najbolj se nagibam na HD 4870x2,čeprav si s 2X HD 4890dal dober predlog ampak koliko je meni znano pride v kratkem na tržišče tudi HD 4890x2,ki naj bi bla malenkost boljša od 2X HD 4870,kdaj točno pa nevm.Glede HD 4870x2 pa imam vprašanje če jo ima kdo in kako je z njo zadovoljen.v idle modu kako je glasna in kako v load modu ko ventilator deluje z več kot 60%,eni pravijo da zelo.kaj pa vaše izkušnje z njo.
jaz imam Crossair-ov TX850 napajalnik, in čez njega nimam kaj reči in še zelo tih je. Tudi sam čakam na 4890x2 in na prve teste da vidim koliko je vredna denarja sicer pa vzamem gtx295 pa še cena ji bo padla takrat zaradi kunkorence.