Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Opozorila!

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 63

#1 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 24 december 2008 - 15:35

Zanima me, ker imam že 3 opozorila. Če se kdaj kakšno opozorilo zbriše in kako? Priznam, da je malo moteče.

#2 odstranjen uporabnik

odstranjen uporabnik

Mojster

• Members
  • 1.891 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 16:04

Smešno, da je že lansko leto enako nekdo to vprašal in prav tako ob tem prazničnem času. :)

#3 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 24 december 2008 - 16:49

Ja, sedaj, ko so tu praznični časi, bi pa vsi radi, da se opozorila brišejo....Enkrat so bila vsa opozorila že izbrisana in od takrat naprej so se na novo delila....zaenkrat ni bilo nobenega govora o kakršnemkoli brisanju opozoril, tako da bo kar ostalo tako kot je.

Zdaj je motoče, zakaj pa se nisi prej vprašal in celo prišel do številke 3?! :x

#4 dominikkk1

dominikkk1

Iznajdljivec

• Members
  • 783 objav
  • Kraj:zapleten v spletu (okoliščin)

Objavljeno 24 december 2008 - 16:59

say, a se ne brišejo opozorila po nekem vzorcu, ko preteče določen čas al neki tadzga!?!

#5 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 17:03

Opozorila se ne bodo brisala do prehoda na nov forum !!!
Takrat bomo pa razmislili o brisanju, vendar zgolj posameznikom, ki si bodo to zaslužili.
Prav nobenega razloga ni, da bi brisali opozorila vsem. Nekateri se trudijo ostale boli k...
Čeprav je to virtualen svet osnovna pravila obnašanja še vedno veljajo.

#6 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 17:05

say, a se ne brišejo opozorila po nekem vzorcu, ko preteče določen čas al neki tadzga!?!

Najprej bi bilo fajn, da predno dobiš kakšno opozorilo, še ti malo popaziš na svojo slovnico, ker ni ravno na nekem nivoju!

Opozorila se ne brišejo po nobenem vzorcu in po nobenem datumu, ampak se jih izbriše, ko moderatorji za nekoga ocenimo, da pa je mogoče le prišel njegov dan, da se mu lahko kakšnega ali vse izbriše.

#7 upime

upime

Igračar

• Members
  • 117 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 17:58

In zakaj so 3 opozorila problem? Pač ko te bannajo narediš nov account!

#8 VirusBuster

VirusBuster

Govorec

• Members
  • 2.507 objav
  • Kraj:Lendava

Objavljeno 24 december 2008 - 18:29

Čudno, da jaz še imam opozorila, ker za moje pojme se vredu obnašam.. Ali?

#9 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 18:50

In zakaj so 3 opozorila problem? Pač ko te bannajo narediš nov account!

Lahko, vendar ob takem obnašanju boš prej kot slej spet odpisan. Če pa imaš statičen IP, potem pa si šel rakom žvižgat za vekomaj.

Čudno, da jaz še imam opozorila, ker za moje pojme se vredu obnašam.. Ali?

Borutvel, ti je že vse napisal...

Opozorila se ne bodo brisala do prehoda na nov forum !!!
Takrat bomo pa razmislili o brisanju, vendar zgolj posameznikom, ki si bodo to zaslužili.
Prav nobenega razloga ni, da bi brisali opozorila vsem. Nekateri se trudijo ostale boli k...
Čeprav je to virtualen svet osnovna pravila obnašanja še vedno veljajo.

#10 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 18:59

No ja. Res je, da bi moral prej pomisliti na to in popaziti, da jih ne bi dobil. Pač, dobil sem 2 opozorila in potem se popravil: Pišem slovnično in vse. Eno opozorilo pa sem dobil po krivem in sedaj me skrbi, da ne bi naredil še kakšne napake in ... :)

#11 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 24 december 2008 - 19:13

upime,Spet en "internet tough guy"... :) Bravo, opazke, kot so "debilen 17 letni moderator" (kot je v originalu izgledal tvoj prispevek), so res odrasle. Sploh, če kršiš pravila, mečeš ven takšne, imaš potem še jajca nas blatit in bit pameten. Pustimo dejstvo, da oddaš en pameten prispevek na 30 oddanih, vse ostalo pametuješ forumašem.

Popravi malce svoje obnašanje, odrasti in se obnašaj normalno na forumu.. Moderatorje (po vsej verjetnosti smo vsi po vrsti starejši od tebe, prištej kakšnih 10+ na tvojo pripombo), pa kar lepo pri miru pusti. Sicer pa, če je tako hudo pri nas, se pač ne vračaj na forum, kjer tako in tako puščaš več ali manj samo "smartass" remarke, ker več kot očitno potrebuješ nekaj ego boosta..

#12 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3.112 objav
  • Kraj:Kras

Objavljeno 24 december 2008 - 19:27

MoOoG, uzemi mene za zgled; več objav imam kot ti pa nobenega opozorila :)

Š ala.

Saj ni težko: Velike začetnice, ločila, smiselno oblikovana besedila in izogibanje uprašanj "plz ki b dubu warez za špile tnxxx". Pri tem si daj rek v glavo: Če brskaš po smetnjakih za hrano se ne čudit če dobiš zastrupitev na želodcu.

#13 klukc

klukc

Iznajdljivec

• Members
  • 906 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 20:12

No ja pa saj imate to bolj po kavbojsko urejeno, kajne moderatorji??? Sploh če je lahko nekdo moderator, ki je že bil banan iz foruma!!! In sedaj nam vsem uporabnikom soli pamet banani moderator!!! :joj: :joj:

#14 AntiTrax

AntiTrax

Gospod s kravato

• Members
  • 1.202 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 20:18

Vsi ki imajo opozorila, menim, da so si jih zaslužili. Ker je res da te 1x opozorijo preden dajo sploh prvo opozorilo.

#15 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 21:44

No ja pa saj imate to bolj po kavbojsko urejeno, kajne moderatorji??? Sploh če je lahko nekdo moderator, ki je že bil banan iz foruma!!! In sedaj nam vsem uporabnikom soli pamet banani moderator!!! :joj: :joj:

Moderator je tisti, ki ga mi izberemo, pa če je to po tvoje kavbojsko ali ne, tako pač je in nič se ne bo spremenilo. Kar pa se tiče tistega, ki je bil enkrat odstranjen, je bilo pa to pač tako kot je bilo in ni bilo po treh opozorilih, ampak malo drugače....ozadja pa tudi ti ne poznaš.

#16 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 21:45

jaz sem vsem jebau mamica pa sem bil banan pa sem spet nazaj....to je moj 4 account

Pa očitno si boš odprl še enega...le na delo!

#17 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 21:51

Pier01, da ne govorimo o dvojnih postih in o tipki uredi.

MoOoG, uzemi mene za zgled; več objav imam kot ti pa nobenega opozorila :)

Š ala.

Saj ni težko: Velike začetnice, ločila, smiselno oblikovana besedila in izogibanje uprašanj "plz ki b dubu warez za špile tnxxx". Pri tem si daj rek v glavo: Če brskaš po smetnjakih za hrano se ne čudit če dobiš zastrupitev na želodcu.

Hydr@, prva dva opozorila sem res dobil zaradi slovnice, priznam in mi ni hudo. Ni mi pa vseeno moje zadnje (tretje) opozorilo, ki sem ga dobil po krivem, zato pa sprašujem, ker se lahko zgodi, da bo spet kdo napak razumel moj post in me banal.

Pier01, saj ne mislim resno in se ne mislim kregati (to povem, ker so nekateri že začeli s takšnimi posti), saj smo na forumu zato, da se pogovarjamo in dobivamo informacije. Je pa res, da red mora biti. :hmm:

#18 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:06

MoOoG, če boš pisal normalno naprej, potem tistega četrtega tako ali tako ne boš nikoli dobil. Če večina od nas nikoli ne dobi prvega ali pa drugega, potem se tudi tebi ni potrebno sekirati in skrbeti, da bi dobil četrtega. Zdaj veš, kako se piše in če boš pisal tako kot pišeš zdaj, potem ni bojazni! ;-)

Drugače pa si pred kratkim dobil opozorilo v tej temi in sicer je bilo govora o piratskih zadeva, ki pa veš, da jih ne podpiramo.
http://www.racunalni...pic.php?t=62510

Enega prej si dobil ravno zaradi tega prispevka...

na žalost ne, lahk bi šou pa pred 1 tednom sam nism šou.... >>finance<< :) :joj:

Za prvega pa res nimam volje, da bi ga iskal in ti ga citiral, ampak veš, da je bilo nekaj podobnega....

#19 hmm-lol

hmm-lol

Iznajdljivec

• Members
  • 773 objav
  • Kraj:Logatec

Objavljeno 24 december 2008 - 22:09

klukc, kaj mas ti toliko proti moderatorjem?Si ljubosumen ker niso tebe zbrali?Ce te bi bilo sele veselo :roll:

Glede opozoril bi morali pri nekaterih stvareh kriterije se malo bolj zaostriti.Sem pa zato da se nekaterim uporabnikom po dolocenem casu in ce se uposteva vse stvari opozorila pocasi brise.

#20 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:09

Pier01, da se ti da...
Sem priznal, da sem prva dva dobil zaradi slovnice in sem jo sedaj popravil tako, da zato res nimam kaj skrbeti (mogoče kdaj malo zanese, ampak to vsakega).
Kar se pa tiče mojega zadnjega posta pa sem se tudi pritožil, ker nisem podpiral piratstva!!! Ampak odgovora kasneje nisem dobil.

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov