Opozorila!
Objavljeno 24 december 2008 - 22:10
Pa ti verjetno ne rabim pisat kd so (smo) ´ŽIDJE´ tukaj!!!
Sam pač tako je in ne moremo nič, lahko se pa kot večina skupaj vzamemo, potem bo pa stvar drugačna!?!?
Ps:hmm-lol Od kje ti pa ta ideja, sem se res nasmejal po dolgem času.
Pa nimam nič proti moderatorjem, pač samo določenim.
Pa saj forum je zato da napišemo svoja mnenja in tako je pač moje.
Ps2: Pa da ne bo kdo mislil da se zaradi svojega prvega opozorila pizdim!!! (Sem si ga zaslužil!!!)
Objavljeno 24 december 2008 - 22:11
MoOoG, Pravila tu ne velajo za vse!!! (PODOBNO KOT V TRETJEM RAJHU)!!!
Sam pač tako je in ne moremo nič, lahko se pa kot večina skupaj vzamemo, potem bo pa stvar drugačna!?!?
Pa dobro no, kaj bi zdaj rad povedal s tem...za koga ne veljajo?!?
Objavljeno 24 december 2008 - 22:19
MoOoG, Pravila tu ne velajo za vse!!! (PODOBNO KOT V TRETJEM RAJHU)!!!
Pa dobro no, kaj bi zdaj rad povedal s tem...za koga ne veljajo?!?
Sicer v pravilih nimate definiranih smeškov, vendar se mi zdi, da spadajo pod tole "točko":
- Nezaželeno je objavljanje brezpredmetnih prispevkov (ponavadi prispevki z eno samo ali le par besedami npr: super, noro, se strinjam) zato ne pretiravajte s tem.
Tukaj pa preberi (oziroma poglej) drugi prispevek. Se mi zdi, da če to ne bi bil administrator, bi bil post brisan (in ob slabi volji moderatorja tudi kaznovan s kartonom?)... Brez zamere, vendar če si že vprašal, sem ti našel primer, ki sem se ga ravno spomnil
Objavljeno 24 december 2008 - 22:24
klukc, zate pa še vedno ne vem, kaj te matra...Nismo vsi popolni in tudi nikoli ne bomo, če je kje kakšna pritožba, potem se jo pove oz. naslovi Borutvel-u in se bo o tem predebatiralo med moderatorji. Odgovor pa ti bo posredovan.
Za opozorilo pa točno veš, zakaj si ga dobil, kar si tudi že sam povedal.
Objavljeno 24 december 2008 - 22:25
Š e 1x, vsi smo samo ljudje.
NAJBOLJE DA ZAKLENETE TEMO, KER SEM ŽE IZVEDEL KAR SEM ŽELEL.
Objavljeno 24 december 2008 - 22:30
Kar se pa tiče mojega zadnjega posta pa sem se tudi pritožil, ker nisem podpiral piratstva!!! Ampak odgovora kasneje nisem dobil.
Bom jaz tole zadevo preveril, da vidim, kje se je zataknilo...je pa tudi prisotnost nekaterih moderatorjev v teh časih malo okrnjena.
Drugače pa, vedno ko se odpre tema, kjer so vključeni moderatorji se prične debata offtopic in jaz sem offtopic samo zaradi tega, ker hočem nekaterim odgovoriti, zakaj in kako je tako. In res je, če bi bila tema čisto navadna, bi se na to že opozorilo ali pa bi se zaklenilo.
Se pravi, kartone se brisalo do novega foruma ne bo in šele takrat se bo odločalo, kako in kaj.
Objavljeno 24 december 2008 - 22:31
EDiT: Da ne bo nesporazuma - to je mišljeno na tej strani, natančneje od *eXtreme*-OC (borutvel, in kaj naj to pomeni?) in Hydr@ (*eXtreme*-OC, preberi si post od Medicus-a pa boš razumel.)
MoOoG, no tema ni ravno offtopic, saj naslov je Opozorila, zato tudi debatiramo o njih ;-) (je pa res, da se je razvila debata v drugo smer kot je bilo postavljeno tvoje vprašanje).
Objavljeno 24 december 2008 - 22:32
Pa nič me ne (MATRA) (in kje je ta beseda v slovenski slovnici), samo pač povem svoje mnenje.
Kar ga pa zaenkrat še lahko, kajne!?
Objavljeno 24 december 2008 - 22:36
Se pravi, kartone se brisalo do novega foruma ne bo in šele takrat se bo odločalo, kako in kaj.
Tale stavek me malo spominja na odgovor, ki sem ga dobil na posredovalnici od Tušmobil, ko mi je rekla, da mi bodo popravili telefon. Potem sem jo pa vprašal, ''kdaj?'', čeprav sem vedel odgovor (nikoli).
Objavljeno 24 december 2008 - 22:40
klukc, če je nekdo komu rekel, da je kreten, je to žaljenje in tudi vsi tisti, ki so ali pa bodo napisali to besedo morajo biti opozorjeni, ker pač žaljenja tukaj gor ne bo. Če je kje ta ali podobna beseda, ki bi lahko pomenila žaljenje določenega uporabnika, pritisni na karton in bo sankcionirano.
Pa še beseda matrati... ;-)
matrati -am nedov. (a) nižje pog. mučiti:
matrati živali / kar povej, kaj te matra; ne
vem, zakaj naj bi se tako matral trudil,
prizadeval
Tale stavek me malo spominja na odgovor, ki sem ga dobil na posredovalnici od Tušmobil, ko mi je rekla, da mi bodo popravili telefon. Potem sem jo pa vprašal, ''kdaj?'', čeprav sem vedel odgovor (nikoli).
Ne bom se ponavljal, vendar dobro veš, da ti tega odgovora jaz ne morem dati...sem samo moderator v določenih temah, ne pa administrator, ki bi imel kakšen odgovor v rokavu! ;-)
Objavljeno 24 december 2008 - 22:42
Objavljeno 24 december 2008 - 22:44
Objavljeno 24 december 2008 - 22:44
http://www.racunalni...v...824&start=0
http://www.racunalni...v...754&start=0
http://www.racunalni...v...868&start=0
Pier01, ok. No, če bi se bolj zavzemali za skupno delo (če je to sploh še mogoče...pa saj imamo kartone
Objavljeno 24 december 2008 - 22:50
Pier01, ok. No, če bi se bolj zavzemali za skupno delo (če je to sploh še mogoče...pa saj imamo kartone
), bi bil forum čistejši, kajne? :ok:
Se popolnoma strinjam. Je pa tukaj ena stvar, ki ima tudi veliko vlogo in to je čas. To je prostovoljno delo, zato pač vsak moderira kot lahko oziroma kolikor ima prostega časa in si le tega želi preživeti na forumu RN.
Objavljeno 24 december 2008 - 22:52
No, pa se opravičujem za
Objavljeno 24 december 2008 - 22:56
MoOoG, očitno se z lepo besedo pri tebi ne doseže prav veliko, zato je res bolje, da se ne trudim več.
Vedno ne rad zaostajam za drugimi in zato, ker se kregate vi, se bom pa še jaz, čeprav ne najdem pravega razloga za to. :roll: ;-)
Objavljeno 24 december 2008 - 22:59
Pier01, res je - za to, da bi bil forum (še) bolj "pokrit" kar se moderiranja tiče, bi bilo potrebno "zaposliti" še kakšnega, ali pač? Samo sklepam, da potem tudi med moderatorji prihaja do kakšne zmede, če se slučajno dva moderatorja istočasno spravita nad en post... (upam da veste kaj hočem povedat
).
Enkrat se je tudi to že zgodilo, vendar do sedaj samo enkrat, pa še to, zaradi napake moderatorja, ki ni opozoril, da je že podelil karton.
Objavljeno 24 december 2008 - 23:58
Priznam da me je začelo zanašati... se že posipam s pepelom... :grin:
Fantje, da ne boste toliko jamrali zaradi opozoril, še vedno je (z njihove strani) zelo veliko tolerance, do določenih forumašev pa celo nejasno PREveliko.
Objavljeno 25 december 2008 - 01:34
Verjamem tudi, da vsak sam pripomore k lastnemu stanju opozoril in od tega ni odvisna volja moderatorjev. Menda smo vsi hodili v osnovno šolo in imeli slovenski jezik. Komur ga ne uspeva uporabljat, naj ne joče po forumu, zakaj in kako (pri tem nobenega ne izpostavljam, ampak govorim nasplošno!). Kot drugo, forum je resda tudi "debatne narave", je pa tudi za marsikoga pomemben vir informacij. Zato bi pozval vse, naj svoje brezpredmetne objave (ki služijo povečini zgolj za nabijanje :joj: ) objavljajo vsaj v temah, ki so za te "smeti" namenjene (npr: kakšna tema "Klepetalnica", o kakršni je že tekla debata ali pa vsaj nekaj podobnega, bi prav prišla za sproščanje trenutnih čustev, ipd., saj so dejansko koristne objave praktično v manjšini).
Aja, glede novega moderatorja: bi ga tudi sam predlagal, če bi bil javni izbor, saj res dosti sodeluje na forumu in predvsem, kar je najpomembneje, poskuša po najboljših močeh in znanju pomagati drugim pri različnih stvareh. Kdor mu je nevoščljiv, pa naj pred svojim pragom pomete.
Slutim, da bo že spet letelo nekaj nazaj po meni... :zvizg:
Objavljeno 25 december 2008 - 13:24
Nimam proti vam nič, zdaj bolj redko obiskujem forum in kolikor vidim je zelo urejeno, vsaka čast. Ampak, ko letijo kritike na vas, ne jamrat kako ste vi zaposleni in kako nimate prostega časa, saj ste ob vstopu v moderatorske vrste morali sprejeti, da bo vam to vzelo kar nekaj časa.
lp
P.S. Glede prenove pa je tako, da se jo obljublja že en dolg čas. Konec koncev je meni forum všeč tak kot je, ampak če že obljubljate neko prenovo bi se k temu lahko pošteno spravili zraven in prenovo dokončali v 2-3 mescih... Ne vem v čem je težava da se obljublja že več kot pol leta (če ne več) in nič ne vidimo.
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov

Tema je zaklenjena