Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Opozorila!

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 63

#21 klukc

klukc

Iznajdljivec

• Members
  • 906 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:10

MoOoG, Pravila tu ne velajo za vse!!! (PODOBNO KOT V TRETJEM RAJHU)!!!
Pa ti verjetno ne rabim pisat kd so (smo) ´ŽIDJE´ tukaj!!!

Sam pač tako je in ne moremo nič, lahko se pa kot večina skupaj vzamemo, potem bo pa stvar drugačna!?!?

Ps:hmm-lol Od kje ti pa ta ideja, sem se res nasmejal po dolgem času.
Pa nimam nič proti moderatorjem, pač samo določenim.

Pa saj forum je zato da napišemo svoja mnenja in tako je pač moje.

Ps2: Pa da ne bo kdo mislil da se zaradi svojega prvega opozorila pizdim!!! (Sem si ga zaslužil!!!)

#22 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 24 december 2008 - 22:11

Sam pač tako je in ne moremo nič, lahko se pa kot večina skupaj vzamemo, potem bo pa stvar drugačna!?!?

Pa dobro no, kaj bi zdaj rad povedal s tem...za koga ne veljajo?!?

#23 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 24 december 2008 - 22:19

Pa dobro no, kaj bi zdaj rad povedal s tem...za koga ne veljajo?!?

Sicer v pravilih nimate definiranih smeškov, vendar se mi zdi, da spadajo pod tole "točko":
- Nezaželeno je objavljanje brezpredmetnih prispevkov (ponavadi prispevki z eno samo ali le par besedami npr: super, noro, se strinjam) zato ne pretiravajte s tem.

Tukaj pa preberi (oziroma poglej) drugi prispevek. Se mi zdi, da če to ne bi bil administrator, bi bil post brisan (in ob slabi volji moderatorja tudi kaznovan s kartonom?)... Brez zamere, vendar če si že vprašal, sem ti našel primer, ki sem se ga ravno spomnil :)

#24 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:24

RaZeR, imaš prav...prispevek je odstranjen. Prej tega sploh nisem opazil, ker me je nekdo v tisti temi spravil na obrate, zato pa je tudi prav, da se pritisne na moder karton v kolikor nekdo tega ne vidi ali pa ima kdo kakšno pritožbo oz. misli, da bi se moral prispevek odstraniti.

klukc, zate pa še vedno ne vem, kaj te matra...Nismo vsi popolni in tudi nikoli ne bomo, če je kje kakšna pritožba, potem se jo pove oz. naslovi Borutvel-u in se bo o tem predebatiralo med moderatorji. Odgovor pa ti bo posredovan.

Za opozorilo pa točno veš, zakaj si ga dobil, kar si tudi že sam povedal.

#25 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 24 december 2008 - 22:25

klukc, RaZeR, imata prav. Tudi jaz, če bi bil moderator ali administrator ne bi dajal vsak dan kartonov. Malo je tudi odvisno od razpoloženja, saj smo ljudje. Ampak jaz nisem odprl te teme, da se bomo kregali kdo ima prav, ampak želel sem le vprašati kako je s temi kartoni in kdaj se izbrišejo. Torej to gre že :) in če tukaj ne bi pisali samo navadni forumaši Offtopic (brez moderatorjev) bi mogoče že padel kakšen karton ali pa bi bila tema zaklenjena, ampak tudi oni pišejo zato še ni.
Š e 1x, vsi smo samo ljudje. :hmm:

NAJBOLJE DA ZAKLENETE TEMO, KER SEM ŽE IZVEDEL KAR SEM ŽELEL.

#26 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:30

Kar se pa tiče mojega zadnjega posta pa sem se tudi pritožil, ker nisem podpiral piratstva!!! Ampak odgovora kasneje nisem dobil.

Bom jaz tole zadevo preveril, da vidim, kje se je zataknilo...je pa tudi prisotnost nekaterih moderatorjev v teh časih malo okrnjena.

Drugače pa, vedno ko se odpre tema, kjer so vključeni moderatorji se prične debata offtopic in jaz sem offtopic samo zaradi tega, ker hočem nekaterim odgovoriti, zakaj in kako je tako. In res je, če bi bila tema čisto navadna, bi se na to že opozorilo ali pa bi se zaklenilo.

Se pravi, kartone se brisalo do novega foruma ne bo in šele takrat se bo odločalo, kako in kaj.

#27 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:31

Pier01, ampak problem je pa zdaj ta, da sta še dva prispevka naprej čisto OFF ;-)
EDiT: Da ne bo nesporazuma - to je mišljeno na tej strani, natančneje od *eXtreme*-OC (borutvel, in kaj naj to pomeni?) in Hydr@ (*eXtreme*-OC, preberi si post od Medicus-a pa boš razumel.)
MoOoG, no tema ni ravno offtopic, saj naslov je Opozorila, zato tudi debatiramo o njih ;-) (je pa res, da se je razvila debata v drugo smer kot je bilo postavljeno tvoje vprašanje).

#28 klukc

klukc

Iznajdljivec

• Members
  • 906 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:32

Ja seveda vem zakaj sem ga dobil, zato ker sem nekomu napisal da je K-R-E-T-E-N (celo slovnično pravilno :) ), kar pa je že storilo vsaj 5 uporabnikov..... Ma ne da se mi več o tem!!
Pa nič me ne (MATRA) (in kje je ta beseda v slovenski slovnici), samo pač povem svoje mnenje.
Kar ga pa zaenkrat še lahko, kajne!?

#29 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:36

Se pravi, kartone se brisalo do novega foruma ne bo in šele takrat se bo odločalo, kako in kaj.

Tale stavek me malo spominja na odgovor, ki sem ga dobil na posredovalnici od Tušmobil, ko mi je rekla, da mi bodo popravili telefon. Potem sem jo pa vprašal, ''kdaj?'', čeprav sem vedel odgovor (nikoli).

#30 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:40

RaZeR, počiščeno tudi ostalo.

klukc, če je nekdo komu rekel, da je kreten, je to žaljenje in tudi vsi tisti, ki so ali pa bodo napisali to besedo morajo biti opozorjeni, ker pač žaljenja tukaj gor ne bo. Če je kje ta ali podobna beseda, ki bi lahko pomenila žaljenje določenega uporabnika, pritisni na karton in bo sankcionirano.

Pa še beseda matrati... ;-)

matrati -am nedov. (a) nižje pog. mučiti:
matrati živali / kar povej, kaj te matra; ne
vem, zakaj naj bi se tako matral trudil,
prizadeval

Tale stavek me malo spominja na odgovor, ki sem ga dobil na posredovalnici od Tušmobil, ko mi je rekla, da mi bodo popravili telefon. Potem sem jo pa vprašal, ''kdaj?'', čeprav sem vedel odgovor (nikoli).

Ne bom se ponavljal, vendar dobro veš, da ti tega odgovora jaz ne morem dati...sem samo moderator v določenih temah, ne pa administrator, ki bi imel kakšen odgovor v rokavu! ;-)

#31 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:42

Pier01, Kdaj prihaja nov forum?

#32 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:44

MoOoG, očitno se z lepo besedo pri tebi ne doseže prav veliko, zato je res bolje, da se ne trudim več.

#33 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:44

MoOoG,
http://www.racunalni...v...824&start=0
http://www.racunalni...v...754&start=0
http://www.racunalni...v...868&start=0

Pier01, ok. No, če bi se bolj zavzemali za skupno delo (če je to sploh še mogoče...pa saj imamo kartone :)), bi bil forum čistejši, kajne? :ok:

#34 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:50

Pier01, ok. No, če bi se bolj zavzemali za skupno delo (če je to sploh še mogoče...pa saj imamo kartone :)), bi bil forum čistejši, kajne? :ok:

Se popolnoma strinjam. Je pa tukaj ena stvar, ki ima tudi veliko vlogo in to je čas. To je prostovoljno delo, zato pač vsak moderira kot lahko oziroma kolikor ima prostega časa in si le tega želi preživeti na forumu RN.

#35 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:52

Pier01, res je - za to, da bi bil forum (še) bolj "pokrit" kar se moderiranja tiče, bi bilo potrebno "zaposliti" še kakšnega, ali pač? Samo sklepam, da potem tudi med moderatorji prihaja do kakšne zmede, če se slučajno dva moderatorja istočasno spravita nad en post... (upam da veste kaj hočem povedat :hmm: ).

No, pa se opravičujem za :)

#36 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:56

MoOoG, očitno se z lepo besedo pri tebi ne doseže prav veliko, zato je res bolje, da se ne trudim več.

Vedno ne rad zaostajam za drugimi in zato, ker se kregate vi, se bom pa še jaz, čeprav ne najdem pravega razloga za to. :roll: ;-)

#37 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 22:59

Pier01, res je - za to, da bi bil forum (še) bolj "pokrit" kar se moderiranja tiče, bi bilo potrebno "zaposliti" še kakšnega, ali pač? Samo sklepam, da potem tudi med moderatorji prihaja do kakšne zmede, če se slučajno dva moderatorja istočasno spravita nad en post... (upam da veste kaj hočem povedat :) ).

Enkrat se je tudi to že zgodilo, vendar do sedaj samo enkrat, pa še to, zaradi napake moderatorja, ki ni opozoril, da je že podelil karton.

#38 Thomas33

Thomas33

Govorec

• Members
  • 2.048 objav

Objavljeno 24 december 2008 - 23:58

moderatorji... kdorkoli je že bil, hvala za zelo blag ukrep v obliki rahlega popravka v enem od postov-spremenjeno iz: b -> .

Priznam da me je začelo zanašati... se že posipam s pepelom... :grin:

Fantje, da ne boste toliko jamrali zaradi opozoril, še vedno je (z njihove strani) zelo veliko tolerance, do določenih forumašev pa celo nejasno PREveliko.

#39 mplave3

mplave3

Pomagač

• Members
  • 402 objav
  • Kraj:Maribor

Objavljeno 25 december 2008 - 01:34

Da na kratko prstavim svoj piskrček. Kolikor sem do zdaj bral, se vsak nekaj pritožuje nad delom moderatorjev, opozorili, itd... Redki s(m)o pa tisti, ki jim pomagajo(/mo) po svojih močeh, namreč z modrimi kartoni, ki so celo uporabni na tem forumu. :roll:

Verjamem tudi, da vsak sam pripomore k lastnemu stanju opozoril in od tega ni odvisna volja moderatorjev. Menda smo vsi hodili v osnovno šolo in imeli slovenski jezik. Komur ga ne uspeva uporabljat, naj ne joče po forumu, zakaj in kako (pri tem nobenega ne izpostavljam, ampak govorim nasplošno!). Kot drugo, forum je resda tudi "debatne narave", je pa tudi za marsikoga pomemben vir informacij. Zato bi pozval vse, naj svoje brezpredmetne objave (ki služijo povečini zgolj za nabijanje :joj: ) objavljajo vsaj v temah, ki so za te "smeti" namenjene (npr: kakšna tema "Klepetalnica", o kakršni je že tekla debata ali pa vsaj nekaj podobnega, bi prav prišla za sproščanje trenutnih čustev, ipd., saj so dejansko koristne objave praktično v manjšini).

Aja, glede novega moderatorja: bi ga tudi sam predlagal, če bi bil javni izbor, saj res dosti sodeluje na forumu in predvsem, kar je najpomembneje, poskuša po najboljših močeh in znanju pomagati drugim pri različnih stvareh. Kdor mu je nevoščljiv, pa naj pred svojim pragom pomete.

Slutim, da bo že spet letelo nekaj nazaj po meni... :zvizg:

#40 VirusBuster

VirusBuster

Govorec

• Members
  • 2.507 objav
  • Kraj:Lendava

Objavljeno 25 december 2008 - 13:24

No pa da še jaz na kratko povem. Sicer ne bom dolg, kajti prepirati se mi ne da. Prvo kar bi rad povedal je, da so tukaj moderatorji bog i batina, tako da, krivica ali ne krivica kakor oni odločijo tako bo. In vi proti temu ne morete prav nič (jasno lahko se pritožujete ampak zelo redko se moderatorju da poglobiti v težavo in raziskovati). Če tega ne morete sprejeti potem ne sodite na ta forum oziroma nasploh ne sodite na noben forum, saj je moderator tukaj sodnik. Drugo stvar bi pa rad povedal moderatorjem. Vsi govorite kako je to le vaša dobra volja in vaš prosti čas, da opravljate to delo. Ne. Vi ste se prijavili za to mesto oziroma so vam ga ponudili in ste pri tem morali vedeti da je to vaša dolžnost in ne ravno pravica. Če kateri misli, da nima dovolj prostega časa lahko kar odstopi, saj moderiranje enega največjih in najbolj obiskanih slovenskih forumov ni le za zabavo in v prostem času, kakor da bi to bil nek hobi.
Nimam proti vam nič, zdaj bolj redko obiskujem forum in kolikor vidim je zelo urejeno, vsaka čast. Ampak, ko letijo kritike na vas, ne jamrat kako ste vi zaposleni in kako nimate prostega časa, saj ste ob vstopu v moderatorske vrste morali sprejeti, da bo vam to vzelo kar nekaj časa.
lp
P.S. Glede prenove pa je tako, da se jo obljublja že en dolg čas. Konec koncev je meni forum všeč tak kot je, ampak če že obljubljate neko prenovo bi se k temu lahko pošteno spravili zraven in prenovo dokončali v 2-3 mescih... Ne vem v čem je težava da se obljublja že več kot pol leta (če ne več) in nič ne vidimo.

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov