Objavljeno 04 avgust 2008 - 15:50
Objavljeno 04 avgust 2008 - 15:55
Objavljeno 04 avgust 2008 - 16:28
Objavljeno 04 avgust 2008 - 16:30
Objavljeno 05 avgust 2008 - 08:05
Swedata- menjava diska - brez problema
Pc plus - menjava dvd-ja na računalniku - hitro, brez problema
ena A - menjava okvarjene osnovne plošče, brez problema (ker take niso imeli, dobil dosti boljšo, brez doplačila)
Interspar - pokvarjeni računalniški zvočniki - menjava takoj; pokvarjen discman mp3 - vračilo denarja, ker ni bilo možnosti dobiti drugega, takoj.
baumax - menjava raznih električnih orodij - nikoli problema - menjava takoj, če ni enakega, dobiš drugi, praviloma boljši in dražji, brez doplačil - mašina za mašino (kar pač imajo trenutno na zalogi).....
vračila neckerman, quelle, moda plus - vedno brez problema - napačno naročilo ali druga roba.
Najbolj odzivna trgovina v Sloveniji - cool pc - kar koli naročil - razni hladilniki, ventilatorji, kabli, razdelilci, adapterji... vse danes naročil, dostava naslednji dan, odlični, samo, da se ne bojo po stari navadi slovenskih firm, pokvarli.
Posebno pohvalo bi dal trgovini IN PUT- na bolhi kupil nepopolen AKASA ALL IN ONE- kontaktiral trgovino - poslali brezplačno komplet kablov in za €10 čitalec kartic, ki je bil sesut (model narobe priklopil USB), napravo sem kupil za €5. Sedaj so mi še preko Comtrona zastonj dostavili napajalni kabel za zunanjo Sata enoto za ta all in one.
V glavnem so te trgovine, napram tistim, ki so včasih harale po naši ljubi SLO, večina dosti solidne, večina zelo odzivne, tudi reklamacije zadosti upoštevajo, včasih pa se jim zgodi tudi kakšna napaka, komu, ki dela pa se ne, vendar se z lepo besedo vse uredi, če pa začne človek na njih lajat in zmerjat, pa verjetno ne bojo reagiral prav lepo, saj tudi kupci ne bi.
Objavljeno 05 avgust 2008 - 09:15
Sem že veliko kupil pri njih in bom tudi v bodoče. :ok:
Malo bom pograjal MLACOM d.o.o. in sicer zaradi zelo hladnega odnosa do strank. :zvizg:
Objavljeno 05 avgust 2008 - 10:54
Objavljeno 05 avgust 2008 - 11:05
Objavljeno 05 avgust 2008 - 12:36
Solo.si je zanič :shock:
No, tole ni ravno objektivno. Če tako misliš, tudi utemelji zakaj. :zvizg:
Objavljeno 05 avgust 2008 - 12:45
Upam, da sem bil dovolj jasen in objektiven. lep pozdrav
Objavljeno 05 avgust 2008 - 15:08
Objavljeno 05 avgust 2008 - 21:11
Prvič sem slišal za njih pred kakšnim mesecem, in vidim da imajo dobre cene :ok: .
Hočem kupit 4850 in osebno najraje kupujem pri mimovrste, nikoli nikoli nisem imel problemov , tudi z vračanjem ne, sem vrnil ene 5 izdelkov
http://www.elektroni...roducts_id/1868 -> 146 €
http://www.mimovrste...850-512mb-pci-e -> 165 €
Objavljeno 05 avgust 2008 - 22:47
x1c3x, jaz grem skoraj vsak teden proti Mariboru pa če hočeeš ti jaz založim pa prinesem, če si seveda kje iz okolice Lj. ali Gorenjske - ZASTONJ SEVEDA!!! Isto velja tudi za ostale, kontaktiraj me na ZS ali email.
LP!
Objavljeno 06 avgust 2008 - 09:20
Ni potem problema z eventuelnimi reklamacijami, garancijo in podobnimi zadevami?
Ker cene imajo res mikavne...
Objavljeno 06 avgust 2008 - 09:57
Objavljeno 06 avgust 2008 - 10:51
Da pristavim še svoj lonček.
Izredno zadovoljen sem z Funtechom, CoolPCjem, Annijem (ne toliko s cenami, kot z njihovim servisom), ter zaenkrat z So-doo..
Grajo bi imel pa za Accord92 aka PCplus, predvsem za servis. Pred kakšnimi 6 leti sem pri njih kupil računalnik, ki od prvega dne ni deloval. PC se je ves čas obešal, občasni blue screeni niso bili nič posebnega. Računalnik je bil večkrat na servisu, vedno so mi ga vrnili, češ, da je problem v sistemu. Zadnjič, ko sem bil tam, mi je nek vele pametni serviser razlagal, da verjetno ne znam naložit sistema. ;-) Seveda. V okvari je bila matična in pa eden izmed dveh modulov, kar sem ugotovil kasneje, ko sem se požvižgal na garancijo in potrgal nalepko z ohišja..
Poleg tega bi imel grajo za Jae, oziroma spet njihov servis. Odzivni čas je namreč neverjeten, eden redkih servisov, ki zna dejansko zadevo rešiti šele po 45 dneh.. Je pa res, da se mi je enkrat, ampak samo enkrat, pri njih zgodilo, da so matično zamenjali v enem dnevu. Ostalih 10x, ko sem kaj vračal, pač ne..
Objavljeno 06 avgust 2008 - 15:09
Tracer, to pomeni da imajo tisti trenutek ko ti gledaš internetno stran ta izdelek že na zaloge. Za ostale pa poskrbijo v roku od enega do treh dneh, lahko tudi kaj dlje, če je kakšen poseben izdelek (recimo EVGA Black pearl) ali kaj podobnega.
Objavljeno 09 avgust 2008 - 19:26
Moram pa v ponedeljek nazaj poslati tipkovnico, staro cca 3 mesece (Logitech Internet 350 mislim, da je).
Objavljeno 13 avgust 2008 - 08:47
Objavljeno 13 avgust 2008 - 09:32
Bomo videli zdaj, kako je z Mimovrste. Poslal sem v garancijo 2+ leti star trdi disk, ki se je pregreval in težil z ogromno napakami, in označil 'želim vrnjeno kupnino (nekaj takega)'.
mislim da ti ne bodo denarja vrnili...to je samo za prvih 15-30dni.
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov