Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Graje In Pohvale Prodajalcev Računalniške Opreme

AGT

• Please log in to reply
Odgovorov v temi: 222

#141 Amadeuss

Amadeuss

Pomagač

• Members
  • 360 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 04 december 2009 - 13:15

Hehe saj ponavadi je tako, jim omeniš davčno ali tržno inšpekcijo pa se potlej do tedaj nerešljive težave kar naenkrat čudežno dajo rešit :)

#142 cerko

cerko

Vajenec

• Members
  • 334 objav

Objavljeno 07 december 2009 - 09:47

Pozdravljeni!

Kritika enaa.com.

Pred 14. dnevi naročil dva produkta, ki sta bila obljubljena v dveh dneh kljub temu, da je pisalo na spletni strani 5 dni. Ko sem pogledal čez 3 dni, ko še nič nisem dobil, je bil rok popravljen na 10 dni.
Sem rekel ok, pač dobavitelji. Sem jih poklical in so zagotovili, da bo kakor piše na spletni strani. OK. Počakal 10 dni in jih ponovno poklical kaj je z naročilom. Javijo mi, da en produkt ni dobavljiv. OK. Vzamem drugega, napajalnik. V petek ga montiram in glej ga zlomka; polomljena veternica in stvarna napaka. Nesem danes zjutraj nazaj. Pričakoval da mi ga bodo takoj zamenjali za neoporečnega glede na to, da je napaka jasno vidna in ni dileme oz. od dobavitelja takoj naročili novega. NE. Na servis in cel krog, torej cca 3 dni pri njih in še 3-19 dni na servisu. Kaj naj PC brez napajalnika? Firma naj ustavi poslovanje?
Torej zahtevam vračilo denarja in nameravam kupit napajalnik kje drugje. Ne gre - splošni pogoji poslovanja za firme. Neživljensko vsaj s stališča firme. Glede na velikost firme pa tudi ne bom najemal drugo firmo za vzdrževanje.
Odločim se, da sam nesem napajalnik na servis in tako prišparam vsaj nekaj dni. No tudi na servisu mi zagotovijo, da bo trajalo vsaj 3 dni. Firma pa naj mi gre na dopust?
Grem po nov napajalnik, ki vsekakor ne bo Chieftec za 100€.
Srečno z nakupi in preglejte robo preden jo prevzamete. Sam od sedaj naprej bom.
Nadaljevanje sledi. Upam, da bom lahko pohvalil vsaj servis.

LP Cerko

Edit: Pohvale Avtera servisu - porihtali v enem dnevu. Pa uživajte v veselem decembru!

#143 Matevž

Matevž

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 12 januar 2010 - 13:33

Jaz bi pa pohvalil spletno trgovino SLONAKUP.SI. Hitra dostava, hitra odzivnost, pripravljeni so pomagati kupcem, kot sem jaz, ki se ne spoznamo najbolje na IT. Priporočam.

#144 Saša

Saša

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 02 april 2010 - 18:05

HOFER NI FER!!!!!!!!

Navkljub vsem blišču in ugodnih ponudbah,s katerimi se Hofer tako širokousti,vam zdaj iz prve roke povem, da nikar ne nasedajte tej predstavi,ker v primeru,da kupite tehnični predmet v vsakem primeru potegnete kratko...23.09.08 sem v njihovi poslovalnici kupila prenosni računalnik znamke MEDION AKOYA E5010(po njihovih zagotovilih zelo napredna in kvalitetna firma)in seveda dobila 3 letno garancijo.Zame,kot ćisto začetnico čisto dovolj.V začetku letošnjega leta,se je računalnik začel pregrevati in izklapljati,zato sem se odločila,da ga dam na popravilo in uveljavim garancijo.Odnesla sem ga v najbližjo poslovalnico,ker na garanciji lepo piše-citiram-"Če za ta izdelek v Sloveniji ni zagotovljenega servisa,se za servisno mesto štejejo prodajalne,kjer se izdelek popravlja.V tem primeru vas prosimo,da se oglasite v eni od prodajaln"poleg pa je tudi telefonska številka,ki jasno kaže,da je najbližji servis v Avstriji.Do tukaj vse lepo in prav...torej oddala sem računalnik,s prodajalko sva napisali zapisnik.in zame je bila zadeva zaključena...samo še počakam na dostavo in bo vse lepo in prav.POMOTA!!!!!!!!Zapisnik ima datum 12.02.2010,danes 2.04.2010 pa si me še vedno podajajo sem in tja,kot kakšno žogico,odgovornosti,pa ne prevzame nihče...No pa pojdimo od začetka....

ko se je 45 dnevni rok bližal h koncu in se mi je zdelo že malo smešno,da računalnika še vedno ni,sem se 17.03.oglasila v poslovalnici kjer sem ga oddala in odgovornega prosila,če lahko preveri kako vse skupaj kaže...pa mi je gospod odgovoril,da še ni 45 dni,da naj še le počakam kak dan,da se bo že uredilo in me na prav prefinjen način odslovil..dobro,ker datum res še ni pretekel sem se pač sprijaznila z odgovorom in šla.zdaj pa prihaja zanimivi del...19.03 me pokliče gospa iz hoferja v Mariboru in me prijazno povpraša kako sem zadovoljna z popravljenim računalnikom... pa sem ji lepo razložila,da ga sploh še nimam...kakšno presenečenje..obljubila je,da bo zadevo preverila in me obvestila...in res,dva dni kasneje me pokliče in pove,da je bila dostava 6.3.ampak ni bila mogoča,ker ta naslov ne obstaja...torej,ji še enkrat povem naslov in seveda spet zagotovila,da bo zadevo preverila...seveda potem ni več poklicala(takšna preverjanja res vzamejo ogromno časa),zato sem se jaz 26.3 zopet oglasila v poslovalnici in zgodba bi se kmalu ponovila,če ne bi vztrajala naj preveri kje je moj računalnik..po nekaj minutah,je gospod prišel iz pisarne in mi zagotovil,da me bodo obvestili.In spet se ni zgodilo nič..28.3.pa je poteklo 45 dni.In kaj se zgodi???Nič!!!!29.3.sem se odločila,da imam tega počasi dovolj in naj priznajo,da so ga založili,kar pa seveda kategorično zanikajo in še v isti sapi dodajajo,da oni niso nič krivi ali kaj odgovorni,ker so samo prodajalci.Dali so mi telefonsko številko od medionovega predstavništva v Sloveniji in jaz sem seveda poklicala.Gospa mi je prav prijazno dopovedovala,da se opravičujejo,vendar jih je zavedel moj priimek,ki je tako lepo nemški,da sploh niso preverjali naslova ampak so fantje kar določili,da sem iz Avstrije..Torej,je računalnik skoraj mesec dni potoval po vsej evropi..preden so ugotovili,da sem v Sloveniji...in v tem sploh ni videla kaj slabega...seveda se je še pošalila,da je malo potoval po Evropi,zdaj pa bo končno prispel k meni..jaz naivica pa še kar verjela...ker mi je pač obljubila,da bo v dveh dneh vse uredila..gospa me je res poklicala,povedala pa samo to,da je računalnik na Bavarskem in ga bodo zdaj končno pripravili za Slovenijo...malo so mi že odpovedovali živci sploh po tem,ko sem začela malo premišljevati,da so ga skoraj mesec dni prevažali in prelagali,pa verjetno tudi niso bili ravno nežni..kaj vse bo z njim narobe šele zdaj...in sem se odločila,da ga nočem več in naj mi vrnejo kupnino....In Hofer,ki je tako fer,mi je noče izplačati,čeprav smo že pet dni,čez zakonsko predpisani rok o vračilu iz popravila...in zakaj ne???zato,ker ne dovoli medion,ker je paket še vedno na poti in lahko jaz vzamem računalnik,pa še kupnino poberem...res zanimivo...medion pa tudi ni nič kriv,ker je vse skupaj zakuhala dostava,ker niso peljali na pravi naslov...kolikor je meni jasno,dostava ne piše naslovov ampak odpelje kamor je napisano...ali kako????in se vrtimo v krogu,kjer me počasi,že prepričujejo,da sem kriva sama,ker nimam slovenskega priimka ali pa ker jih nisem direktno obvestila,da ga bom dala na servis..in seveda klicala na svoje stroške v Avstrijo..in konec koncev sem si sama kriva tudi zato,ker sem ga sploh kupila v Hoferju...včeraj so me iz hoferja obvestili,da kupnine ne bo do konca praznikov...sem poklicala na njihovo številko v Ljubljano...in kaj se zgodi???naj vam povem,da sem porabila eno uro,da se je končno javila gospa in mi povedala,da je gospa iz oddelka za reklamacije na kosilu,naj poskusim čez pol ure...poskušala sem več kot dve uri,pa se ni nihče več javil...minute pa tečejo,ker imajo narejeno tako,da dvakrat pozvoni,potem pa začnejo teči minute...res me zanima ali je kaj takšnega sploh dovoljeno,saj ta edina trgovina,ki je tako fer ogromno zasluži kar na tej številki,kdor ne verjame,naj poskusi srečo in pozorno spremlja sekunde,ki ti jih vzamejo..telefon še vedno zvoni,čas pa teče...definitivno bom preverila ali je kaj takšnega sploh dovoljeno...018346600...pokličite in se prepričajte...Poklicala sem tudi na medion(seveda na moje stroške)in gospa mi je razložila,da bom absolutno dobila denar po 45 dneh(čeprav je danes 51)in sicer,mi ga bodo nakazali na tekoči račun(s tem pa se ne strinjam,ker sem ga tudi jaz plačala z denarjem in ne preko trajnika..in si samo kupujejo čas in čisto nič drugega),takoj ko bom na vrsti na reklamacijah...ma,pa prosim vas...kot zanimivost še natrosi,da je računalnik 1.4 ob 14:38 uri zapusil Maribor in mi ga bodo dostavili v roku parih ur.Naj povem,da sem doma iz Velenja,pa dostavi,še vedno ni uspelo priti na moj naslov.in da naj ga kar lepo prevzamem in ga takoj nesem nazaj v trgovino,da mi bodo izplačali denar.Končno sem se odločila,da bom to svinjarijo,ki se dogaja..in za katero ni nihče nič kriv,predstavila tudi tukaj..njim je pač vseeno,če sem jaz brez računalnika,za katerega sem plačala,niti jih ne gane zdaj,ko prosim naj mi vrnejo moj denar,ker so očitno vsi nedotakljivi..jaz pa sem konec koncev ostala brez računalnika in brez denarja...to je zame navadna kraja in sprenevedanje!!!Zato ljudje,če se imate vsaj malo radi,NIKAR V Hofer po Medion računalnike!!

Kako bi v takem primeru odreagirali vi??'Odločila sem se,da bom zadevo prijavila ustreznim organom in tudi zahtevala odškodnino,ker se enostavno ne strinjam s takšnim načinom manipuliranja...vsekakor jim bom predložila tudi račune za telefon,ker imam dovolj te njihove arogance...

To,da sem blazno naivna že vem..ali sem mogoče tudi preobčutljiva?

#145 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 02 april 2010 - 18:17

Prebral sem samo prvi del tvojega posta in takoj ti povem, če nekaj smrdi in ti ne popravijo računalnika, se obrni na tržno inšpekcijo, ki je zato, da takšne probleme rešuje namesto tebe, ki pravzaprav nimaš nobene moči. Poglej si tole mojo temo in ti lahko povem, da ti bodo z veseljem pomagali:
http://www.racunalni...showtopic=63196
Še moj citat, ko sem dobil svoj ''prav''!

Danes me je poklical tržni inšpektor in me vprašal, če imam tale telefon z napako jaz doma in sem mu rekel, da ga imam. Potem me je 10min ''piz*il'', zakaj jim ga nisem dal tja, potem je pa rekel, da lahko danes pridem v posredovalnico po nov telefon. Torej sem imel prav. Njim ni bilo treba odgovoriti v 8ih dneh zato, ker jim nisem predložil telefona.
Torej, na posredovalnici so me nasrali še to, ker mi niso sprejeli telefona, ki sem ga zavrnil. Če bi jaz vedel, da ga oni morajo sprejeti, čeprav ga ne želijo, bi jim ga moral poslati po pošti.

Moram povedat, da se mi zdi ful fajn, kako prijazen je bil danes tisti posrednik z mano. :D Torej, telefon imam zdaj nov, ki celo dela in ima slovenski jezik v meniju. :thumbsup:

P.S. - Rekel je, da mi baterije ne bo zamenjal in sem se kar zbunil, da je to tut napaka servisa, ki ni 2x za reči, da so mi zamenjali in dali drugo (staro) baterijo, ki dela manj kot 1 dan. In mi jo je kar dal. Ne morem verjet, kako se je fant zjasnil. :D

Poglej si moj prvi post v temi in boš videla, da je podobno kot pri tebi.
Kot začetnica v računalniškem svetu si se sedaj vsaj nekaj iz tega naučila- ne kupuj računalnika v trgovini, kjer prodajajo ''fasn'go'', ampak v trgovini, kjer prodajajo računalnike. Raje daj kakšnih 100€ več in si skoraj brez skrbi. :(

Če pravice ne najdeš sama, jo daj z inšpektorjem.

#146 Saša

Saša

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 02 april 2010 - 18:45

Prebral sem samo prvi del tvojega posta in takoj ti povem, če nekaj smrdi in ti ne popravijo računalnika, se obrni na tržno inšpekcijo, ki je zato, da takšne probleme rešuje namesto tebe, ki pravzaprav nimaš nobene moči. Poglej si tole mojo temo in ti lahko povem, da ti bodo z veseljem pomagali:
http://www.racunalni...showtopic=63196
Še moj citat, ko sem dobil svoj ''prav''!

Danes me je poklical tržni inšpektor in me vprašal, če imam tale telefon z napako jaz doma in sem mu rekel, da ga imam. Potem me je 10min ''piz*il'', zakaj jim ga nisem dal tja, potem je pa rekel, da lahko danes pridem v posredovalnico po nov telefon. Torej sem imel prav. Njim ni bilo treba odgovoriti v 8ih dneh zato, ker jim nisem predložil telefona.
Torej, na posredovalnici so me nasrali še to, ker mi niso sprejeli telefona, ki sem ga zavrnil. Če bi jaz vedel, da ga oni morajo sprejeti, čeprav ga ne želijo, bi jim ga moral poslati po pošti.

Moram povedat, da se mi zdi ful fajn, kako prijazen je bil danes tisti posrednik z mano. :D Torej, telefon imam zdaj nov, ki celo dela in ima slovenski jezik v meniju. :thumbsup:

P.S. - Rekel je, da mi baterije ne bo zamenjal in sem se kar zbunil, da je to tut napaka servisa, ki ni 2x za reči, da so mi zamenjali in dali drugo (staro) baterijo, ki dela manj kot 1 dan. In mi jo je kar dal. Ne morem verjet, kako se je fant zjasnil. :D

Poglej si moj prvi post v temi in boš videla, da je podobno kot pri tebi.
Kot začetnica v računalniškem svetu si se sedaj vsaj nekaj iz tega naučila- ne kupuj računalnika v trgovini, kjer prodajajo ''fasn'go'', ampak v trgovini, kjer prodajajo računalnike. Raje daj kakšnih 100€ več in si skoraj brez skrbi. :(

Če pravice ne najdeš sama, jo daj z inšpektorjem.

Naj povem,da sem odgovornim tako v Hoferju kot na Medionu povedala,da jih bom prijavila in dala v medije,pa se nihče ni kaj dosti oziral na to...tudi grožnja z odvetnikom ni zalegla,gospa mi je samo razložila,da mi tega ne priporoča,ker bodo samo stroški večji...

#147 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 02 april 2010 - 19:18

Naj povem,da sem odgovornim tako v Hoferju kot na Medionu povedala,da jih bom prijavila in dala v medije,pa se nihče ni kaj dosti oziral na to...tudi grožnja z odvetnikom ni zalegla,gospa mi je samo razložila,da mi tega ne priporoča,ker bodo samo stroški večji...

Hehehe, meni je rekla, da je imela že večkrat inšpekcijo tam, pa da jim itak nič ne morejo. Ne verjemi, kar ti oni pravijo, ampak kaj ti inšpektor reče, ki si 100% ne bo nobene stvari izmislil. Ravno tako mi je govorila, da moram nov telefon zahtevati od servisa in ne od njih in takšne reči, ki so se na koncu izkazale ravno obratno. Resnično ti svetujem posvet z inšpektorjem na brezplačni številki, ravno tako tudi obisk pri njemu, ki je pravtako brezplačen. :D

#148 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 02 april 2010 - 21:05

Kolikokrat sem že napisal in povedal tudi v živo. Ne kupuj tehničnih stvari med solato.
Ampak eni ste pač pametni in si ne date dopovedat, kateri ste do zdaj imeli še srečo z hoferom, kar mirno kri do mene(zaradi te izjave), enkrat boste že spoznali. :D

#149 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 02 april 2010 - 22:04

Kolikokrat sem že napisal in povedal tudi v živo. Ne kupuj tehničnih stvari med solato.
Ampak eni ste pač pametni in si ne date dopovedat, kateri ste do zdaj imeli še srečo z hoferom, kar mirno kri do mene(zaradi te izjave), enkrat boste že spoznali. :(

Učimo se na napakah in nekateri do sedaj še nis(m)o prebrali tvojega posta. :D Se strinjam, ampak tvoji super-posti niso objavljeni v časopisih in na televiziji... :D

#150 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 03 april 2010 - 01:50

Saša, vsega nisem bral, ampak če samo omeniš Hofer, vem na čem si.

Jaz bi absolutno spravil zadevo v medije, ker Hofer z njihovo tehniko absolutno nategujejo, to vejo oni, to vem sam, ker imam izkušnje z njimi in magar jih spravi v cajtnge. Jaz sem imel lani problem, ker sem med makaroni vzel trdi disk, ki naj bi bil WD, na koncu se je izkazalo, da je faking činezijski Vrittlachi (hitachi). Temo in nateg si lahko prebereš na linku spodaj. Seveda je disk odletel v enem mesecu...

http://www.racunalni...showtopic=65233

Mimogrede, sem stopil v štacuno resno in pripravljen na ******rijo. Šel do prodajalke, zahetval vodjo, pride, ji ni nič jasno, vztraja, da ni ona kriva za robo, kar me je razkurlo totalno, sem ji lepo po ovinkih povedal, da mi je totalno vseeno, od kje je roba, če jo imaš na polici, je vaša in da mi je denar v momentu kle, sicer si nameče inšpekcijo in medije na vrata. Valda je zakapčila, da mi ni do tistega kao "wtf" ksihta, je šla do prodajalke, vrnila denar v momentu, brez da bi škatlo sploh odprla in konec.
Mislim, da si dovolj vztrajala in ti je jasno, da si denar zabluzila. Kriva nisi ti, tako kot nisem bil kriv jaz, pač iskal sem poceni robo, pa čeprav med solato. Ja, pisalo je WD, zato sem ga vzel, sicer ga absolutno nebi. Pusti trgovino. Inšpekcija, mediji.

#151 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 03 april 2010 - 09:52

Se strinjam, ampak tvoji super-posti niso objavljeni v časopisih in na televiziji... :D

Si mi dal idejo za "xfirestorm times". :D

Offtopic: off.

#152 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav

Objavljeno 03 april 2010 - 11:25

Saša, vsega nisem bral, ampak če samo omeniš Hofer, vem na čem si.

Jaz bi absolutno spravil zadevo v medije, ker Hofer z njihovo tehniko absolutno nategujejo, to vejo oni, to vem sam, ker imam izkušnje z njimi in magar jih spravi v cajtnge. Jaz sem imel lani problem, ker sem med makaroni vzel trdi disk, ki naj bi bil WD, na koncu se je izkazalo, da je faking činezijski Vrittlachi (hitachi). Temo in nateg si lahko prebereš na linku spodaj. Seveda je disk odletel v enem mesecu...

http://www.racunalni...showtopic=65233

Mimogrede, sem stopil v štacuno resno in pripravljen na ******rijo. Šel do prodajalke, zahetval vodjo, pride, ji ni nič jasno, vztraja, da ni ona kriva za robo, kar me je razkurlo totalno, sem ji lepo po ovinkih povedal, da mi je totalno vseeno, od kje je roba, če jo imaš na polici, je vaša in da mi je denar v momentu kle, sicer si nameče inšpekcijo in medije na vrata. Valda je zakapčila, da mi ni do tistega kao "wtf" ksihta, je šla do prodajalke, vrnila denar v momentu, brez da bi škatlo sploh odprla in konec.
Mislim, da si dovolj vztrajala in ti je jasno, da si denar zabluzila. Kriva nisi ti, tako kot nisem bil kriv jaz, pač iskal sem poceni robo, pa čeprav med solato. Ja, pisalo je WD, zato sem ga vzel, sicer ga absolutno nebi. Pusti trgovino. Inšpekcija, mediji.

... Dejansko denarja še ni zabluzila, ker ga lahko brez problema še dobi nazaj. :D Drugače pa, edina tvoja moč (Saša) so mediji in inšpekcija. :D
Obveščaj nas... :(

#153 Dean

Dean

nOObie

• Members
  • 10 objav

Objavljeno 03 april 2010 - 22:33

Pohvale eTrgovini Visit
& Visit

z drugimi prodajalci nisem mel opravka.

:D Hofer, Lidl, EuroSpin & Co. :D WTF!!!

#154 Luka

Luka

Raziskovalec

• Members
  • 35 objav

Objavljeno 26 april 2010 - 13:57

Kaj pa PcPlus?

lp

#155 David

David

Raziskovalec

• Members
  • 47 objav

Objavljeno 16 maj 2010 - 10:09

Glede na to da imate nekateri negativne izkušnje z SOLO me zanima kaj menite o tem da bi pri njih kupil Patriot 240-pin DDR2 2×2GB 800MHz RAM s hladilnikom? Cena je res bogovska, tukaj to dobim za 80 €, na eni drugi spletni trgovini pa za skoraj 115 € :sorry:

LP

#156 matic93

matic93

Gospod s kravato

• Members
  • 1.328 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 16 maj 2010 - 21:38

David, lahko probaš, vsekakor pa ne plačevati po predračunu, pač pa samo po povzetju, da lahko to še brez težav prekličeš in da ne boš denarja dajal vnaprej, saj je znano da nekatere (beri večino) stvari dobavljajo zelo dolgo. Problemi se pojavijo tudi pri vračanju artiklov ali pri vračanju v garancijo, ampak če ne bo s pomnilnikom nič narobe potem morda prideš skozi brez zapletov.

#157 David

David

Raziskovalec

• Members
  • 47 objav

Objavljeno 17 maj 2010 - 05:44

Ja saj to se mi zdi sumljivo če bo to delalo, ali bo po nekaj dneh crknilo? Ker je to edina trgovina ko dobim tak RAM pod 100 €...Bom probal, upam da bo delalo tako dolgo kot bi moglo, da ne bo teh komplikacij ki si jih omenil.

Hvala,

LP

#158 driver46

driver46

Raziskovalec

• Members
  • 57 objav
  • Kraj:Dolenjska

Objavljeno 17 maj 2010 - 15:25

Glede trgovine SOLO imam tudi jaz slabe izkušnje, ko robe ni in ni bilo od nikoder tako, da sem na koncu preklical naročilo.

#159 David

David

Raziskovalec

• Members
  • 47 objav

Objavljeno 18 maj 2010 - 17:37

za ram piše dostava 7-14 dni, upam da ne bo še kaj dlje trajalo...

LP

#160 Luka

Luka

Raziskovalec

• Members
  • 35 objav

Objavljeno 19 maj 2010 - 07:34

Moja izkušnja je, da če piše 7-14 dni in ne zahtevajo predplačil, ponavadi tudi ne dobavijo, ker še sami ne vejo ali bo.

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov