Predlogi Za Izboljšanje Foruma In Obvestila!
Ustvaril
bizi10
, okt 02 2009 23:21
Odgovorov v temi: 151
Objavljeno 12 november 2009 - 22:27
Morda to, da bi ti v profilu uporabnika pokazalo koliko prispevkov je oddal v tekočem mesecu, ali pa vsaj na prvi strani foruma spodaj poleg raznih statistik da bi dodali še "Člani z največ prispevki ta mesec". Če je to mogoče seveda
Bomo preverili če bi to bilo izvedljivo.
Objavljeno 15 november 2009 - 21:02
Ja od sestavljana racunalnika do prvih korakov v programiranju, photoshop, izdelovanje spletnih strani, sicer vse kar se tice racunalnika!
Za sestavljanje računalnikov bi verjetno šlo ampak za kakšne daljše tutoriale pa mislim da je Youtube omejen na ene 10-15 minut?
Objavljeno 17 december 2009 - 09:10
Izboljšajte vir vremena in slikice za prikaz vremena. Vem, da veliko ljudi zanima vreme in tudi mene zanima in se mi dozdeva, da nimate najbolj točnega vira - lahko bi imeli bolj točen vir. Torej ne bi bilo slabo, če bi tudi slikice za prikaz vremena spremenili - sneg se skoraj ne loči od dežja naprimer.
Edit:
Še enkrat poudarjam, da je vaš prikaz vremena obupen. Prihodnje tri dni, sploh četrtek, napovedujejo zelo obilne padavine. Pri vas pa ne kaže niti kančka dežja! Dajte se potruditi pa to popraviti, ker s tem ne izgledate profesionalci.
Edit:
Še enkrat poudarjam, da je vaš prikaz vremena obupen. Prihodnje tri dni, sploh četrtek, napovedujejo zelo obilne padavine. Pri vas pa ne kaže niti kančka dežja! Dajte se potruditi pa to popraviti, ker s tem ne izgledate profesionalci.
Objavljeno 07 marec 2010 - 09:11
Ne vem če je že tekla debata o tem, a jaz imam problem s prikazovanjem strani v novicah. Namreč zaradi majhne resolucije ekrana 1024x768 mi stran popači na način da mi se določena besedila prekrivajo. To preprečim le s tem da povečam prikaz s ctrl + a žal mi s tem na zaslonu ne pokaže celotne strani.

Objavljeno 08 marec 2010 - 14:10
Na forumu pogrešam tisto, da ko si kliknil na uporabniško ime od nekoga in potem, ko si pisal post, ti je avtomatsko kopiralo njegovo uporabniško ime v post. Npr. če bi rad nekaj odgovoril na post od nekoga...- primer: Dr.1m,
Čeprav saj vem, da ti ne vzame veliko časa, da ga skopiraš sam, označiš krepko in dodaš vejico, ampak to je ena taka malenkost, ki jo pogrešam...
Čeprav saj vem, da ti ne vzame veliko časa, da ga skopiraš sam, označiš krepko in dodaš vejico, ampak to je ena taka malenkost, ki jo pogrešam...
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov