Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Predlogi Za Izboljšanje Foruma In Obvestila!

Odgovorov v temi: 151

#41 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3.112 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Kras

Objavljeno 19 marec 2010 - 13:55

Ne vem zakaj se toliko bunite glede tehnikalij foruma, saj deluje popolnoma lepo.

Kvečjemu naj se uredništvo RN malo potrudi in poskusi spraviti kaj bralcev revije na forum.

#42 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 20 marec 2010 - 16:21

Na vašo željo smo dodali nekaj smeškotov:
:) ;) :oops: :vmad: :pray:

#43 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 20 marec 2010 - 16:22

Ne vem zakaj se toliko bunite glede tehnikalij foruma, saj deluje popolnoma lepo.

Kvečjemu naj se uredništvo RN malo potrudi in poskusi spraviti kaj bralcev revije na forum.

:oops: >Še enkrat preberi naslov teme?
Ena od tehnik kako privabiti ljudi na forum je pa to, da se forum izboljša. To, da ga pa želi nekdo izboljšati pa še ne pomeni, da je slab forum ali pa da ne deluje pravilno.

#44 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 20 marec 2010 - 16:24

Pa še to:
:vmad: :) :pray: :oops:

#45 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 31 marec 2010 - 07:18

gapi_pro: si mogoče v enem primeru prijavljen in v drugem ne?

#46 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 01 april 2010 - 15:50

...xfirestorm, sem prav vesel, da si se vmešal, da pokažem na takem primeru kot si ti. Prvo praviš, da če danes ne veš odgovora, ga tudi jutri ne boš. Seveda ne (se strinjam), kaj pa če si tako površen in ne prebereš posta pravilno, tako kot si ga ravnokar ali pa ga mogoče celo spustiš ali kaj podobnega? Preberi še enkrat- z odebeljeno posebej za tebe, tisto kar je pomembno! :D

In prosim, ne prosi me naj ti napišem še primer tistega prvega (urejanje postov). Tudi sam sem proti DOUBLE POSTOM, ampak kot sem že omenil, jih je včasih nujno uporabljati, sploh v primeru, ko je tema že nekoliko pozabljena in manj obiskovana, ti pa ponovno urediš svoj post. :D Ravno zato bi lahko uvedli t.i. ''zvončke''. Vsakršno izkoriščanje tega bi pa bilo kaznovano, ravno tako kot je kaznovana nepravilna raba jezika, piratstvo itd. -Poleg tega bi kaznoval še površne bralce (malo za šalo, malo za res). :(
Mislim, da sem ti dobro utemeljil.

Ne, nisi niti malo dobro utemeljil.
Še vedno je to ena...nebi rad bil preveč osoren...predstavljaj si, bedarija, v milejšem pomenu.
Če včeraj nisem vedel odgovora, ga danes tudi ne bom. Če ga nisem vedel zato ker sem narobe prebral je popolnoma vseeno, ker teme ne bom ponovno odprl dokler ne bo vsaj enega novega odgovora v temi(ne da bo "svetila lučka", da se bo št. odgovorov povečalo.)

Tako se upiraš v ta tvoj primer kako ti je en "ukradel temo", zato smo tukaj moderatorji, če že mi nismo opazili, pa nam pošli ZS, pa bomo temo razčlenili. Problem rešen. Če pa ne bo odgovora na tvoje vprašanje, pa ga verjetno nihče ne pozna. Kaj ti naj povem? Probaj rešit sam in še nas razsvetli.

V nadaljne bi te pa prosil če se izmikaš tej neumno veliki pisavi in raznemu barvanju, prvič ker je nadležno, drugič ker nismo slepi, če pa že smo pa brskalniki imajo možnost povečave teksta, tretjič, sem te tudi prvič dovolj dobro razumel.

#47 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 01 april 2010 - 16:07

gapi_pro: si mogoče v enem primeru prijavljen in v drugem ne?

Ne, v obeh primerih sem prijavljen na stran.

#48 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 01 april 2010 - 20:20

:D >Še enkrat preberi naslov teme?
Ena od tehnik kako privabiti ljudi na forum je pa to, da se forum izboljša. To, da ga pa želi nekdo izboljšati pa še ne pomeni, da je slab forum ali pa da ne deluje pravilno.

"Tehnikalija" še ni nujno da izboljša forum.
Kar se mene tiče, v tem prispevku spregledajte da sem mod, govorim čist za sebe osebno kot uporabnik foruma in nič več, je ta forum več kot odličen, razen par posameznikov se vsi držijo pravil, ki so za moje pojme jasno in dobro napisana, zajamejo bistvo. Pretežno so na forumu ljudje ki bi jim nekako lahko rekel računalničarji začetniki, zato je tudi razumljivo, da ko kdo pride z "über" zapletenim vprašanjem ne najde odgovora(kot sem bil pred mesci jaz z vprašanjem zakaj Vista/7 favorizirata vse ostale povezave pred VPN povezavo) in si sam sebi štejem v čast da sem imel priložnost nekaj tudi vrniti tej skupnosti. Kar se pa tiče, bi rekel, vsakodnevnih vprašanj, pa sem mnenja da večina uporabnikov z takimi vprašanji tukaj najde odgovor oz. rešitev svojega problema, če pa že ne, pa nekako skupaj pridemo na želeni rezultat.
Tako da bi še jaz samo dodal, ne komplicirat foruma, forum, tehnološko gledano, naj ostane prijazen in enostaven uporabniku kot je sedaj, ne zasipat uporabnika z tonami funkcionalnostmi, ki na koncu ne prinesejo nič boljše udeležbe oz. sodelovanja in ostanite vse po vrsti od administracije/modov do "navadnih" uporabnikov takšni kot ste bili sedaj in bo več kot dovolj, da bodo tudi ti bralci prišli na forum, slej ko prej.

#49 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 01 april 2010 - 20:28

...Se strinjam z napisanim in odstopam od predloga. :D

#50 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 01 april 2010 - 20:57

Na forumu odslej veljajo naslednji nazivi. :D
  • nOObie_________________________0
  • Raziskovalec____________________25
  • Igračar_________________________100
  • Sufler__________________________150
  • Vajenec________________________250
  • Pomagač ______________________350
  • Poročevalec_____________________500
  • Iznajdljivec______________________750
  • Gospod s kravato________________1000
  • Mojster ________________________1500
  • Govorec________________________2000
  • Spammer_______________________3000
  • Velemojster_____________________5000
  • RN forum freak___________________7500
  • RN Legenda____________________10000

#51 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 05 april 2010 - 19:55

OBVESTILO!

Zaradi težav z dodeljevanjem nazivov uporabnikom smo nekatere, ki so bili poljubno spremenjeni s strani uporabnika morali izbrisati. Da ne bi bil kdo oškodovan na ta račun vas prosim, da tisti, ki ste ostali brez "osebnega" naziva, obrnete name preko ZS in bomo zadevo uredili.

Hvala za razumevanje.

#52 kljuka

kljuka

Pomagač

• Members
  • 367 objav

Objavljeno 04 maj 2010 - 18:36

Ni predlog, je samo opomba:

Člani z skupno največ prispevki.

Na prvi strani foruma spodaj.

#53 driver46

driver46

Raziskovalec

• Members
  • 57 objav
  • Kraj:Dolenjska

Objavljeno 05 maj 2010 - 09:50

Na prvi strani novic se bodo zdaj menjavale barve?

Tale pink (roza) barva prav straši...sem mislu da je že kaj narobe :)

#54 gusto

gusto

Poročevalec

• Members
  • 684 objav
  • Kraj:far far away

Objavljeno 15 maj 2010 - 14:22

Na prvi strani novic se bodo zdaj menjavale barve?

Tale pink (roza) barva prav straši...sem mislu da je že kaj narobe :)

Meni je tudi grozna tale roza. Sem kar debelo pogledal, ko sem jo zagledal. ;)

PS: Mogoče bo pa zdaj več deklin na forumu. :sorry:

#55 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 921 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 22 maj 2010 - 13:12

PS: Mogoče bo pa zdaj več deklin na forumu. :sorry:

V vsakem slabem je nekaj dobrega ;)

#56 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 16 junij 2010 - 19:29

Samodejni zaklep teme, ko sta od zadnjega prispevka minili 2 leti in pol ali 3 leta?

#57 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 19 junij 2010 - 20:03

Predlagam, da bi se zadeva "oceni uporabnika" bila vidna že takoj tukaj pri postih (pod avatarjem), bi bilo veliko več odziva. ker v profil malokateri pogleda, kaj šele da bi ocenil, če pa bi bilo na vidnem mestu, bi bili pa vsi ocenjeni :P Skoraj vsi. :P

#58 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 921 objav

Objavljeno 21 junij 2010 - 11:08

Heh, danes, ko sem odprl spletno stran RN, so bili menuji na prvi strani v zeleni barvi. In mi je bilo všeč! Mogoče bi dali na voljo, da bi lahko barvo teme spreminjali.

#59 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 21 junij 2010 - 11:12

Jap. In če pogledaš še logotip, ko so zeleni menuji, vidiš par "robotkov" :P Android invazija tudi pri RN :P Lepo za pogledat.

#60 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 921 objav

Objavljeno 21 junij 2010 - 15:00

Moti me edino to, da ko se z miško postaviš recimo v menuju na "forum" potem ti obarva temno sivo. Bi bilo bolše če bi obarvalo kakšno zeleno. Saj, ko je modra paše skupaj lepo, ampak ne pa pri zeleni :P

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov