Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Avto gume

Odgovorov v temi: 90

#81 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 18 november 2010 - 18:11

Hm... da niso mogoče obnovljene?

Gume so nove. Kupil jih je brat, čisto nove, nič obnovljene nalite nič. Prodal mi jih je za simbolično ceno ker jih več ne rabi ker je zlomil avto totalka pred dvema tednoma.
Obnašajo se vredu, zimskim gumam primerno, se občuti da so mehkejše, kak bo pa po snegu pa bomo vidli.

#82 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 18 november 2010 - 19:25

Kot sem seznanjen, vulkanizerji ne smejo več prodajati obnovljeni pnevmatik! Savo Eskimo S3 ja, sem jih imel oz. so na enem avtu zadaj in se čisto zadovoljen z njimi; je pa res, da ne obožujejo ravno mokre ceste...dobre so za sneg (par ur v celi sezoni), na ledu so skoraj da vse problematične, na mokri cesti, ki je vsakodneva pa... :) Cena - kvaliteta 2:1,5

#83 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 454 objav

Objavljeno 19 november 2010 - 19:28

Hm... meni se pa zdi, da sem še pred nekaj dnevi videl nekje reklamo za obnovljene gume. Jager mislim da je bil.

Za mokro cesto se strinjam - niso najboljše, so pa vseeno dostojne - samo na zasneženi cesti sem pa lani prevozil kar precej ur in nikoli problemov. Imamo v našem koncu en manjši hrib in samo jaz in še en sva dostojno prišla do hiše, drugi pa vsi obstali nekje na 3/4 :)

#84 makoma

makoma

Pomagač

• Members
  • 464 objav
  • Kraj:okolica MB

Objavljeno 31 marec 2011 - 20:02

Danes sem se odpravil v MB po gume, ker sem bil ravno tam "na šihtu", pa nekako te svoje dimenzije nisem dobil no in kot naročeno me je poklical brat ki je kupil nove gume pred cca. mescem dni in avto razbil totalka prejšnji teden in seveda gume so ostale in mi jih je prodal za simbolično ceno.
Nisem še pa nikoli slišal za to vrsto gum, Sailun Ice Blazzer???
Sicer za to ceno mi je vseeno če razpadejo spomladi, ampak vseeno, pozanimal bi pa se rad. :huh:

pomlad je tu...
so gume preživele?
malo povej, kak je blo: poraba obraba...

#85 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 01 april 2011 - 09:36

Obraba ni nekako bila huda, so še skoraj kot nove, stem da delam mesečno cca. 3000km +/- 500km. Vožnja po snegu ni povzročala nekih težav na avtocesti in kar nekaj centimetrov snega je šlo dokaj vredu. Mislim nič kaj dosti slabše kot neke gume z znamko.

Naletel sem tudi na led in sicer v taki situaciji kjer me nobena guma ne bi več rešila, zato sem imel krajši izlet na travnik, nič hujšega, kot pravim, težko bi se rešil pa če bi imel na avtu najboljšo gumo. Tako da moram reči da sem dokaj zadovoljen z gumami. Ampak sama sreča da je zima mimo da lahko spet nataknem svoje letne gume na avto, oprijem je vseeno boljši z letnimi. :huh:

#86 makoma

makoma

Pomagač

• Members
  • 464 objav

Objavljeno 01 april 2011 - 13:51

Obraba ni nekako bila huda, so še skoraj kot nove, stem da delam mesečno cca. 3000km +/- 500km. Vožnja po snegu ni povzročala nekih težav na avtocesti in kar nekaj centimetrov snega je šlo dokaj vredu. Mislim nič kaj dosti slabše kot neke gume z znamko.

Naletel sem tudi na led in sicer v taki situaciji kjer me nobena guma ne bi več rešila, zato sem imel krajši izlet na travnik, nič hujšega, kot pravim, težko bi se rešil pa če bi imel na avtu najboljšo gumo. Tako da moram reči da sem dokaj zadovoljen z gumami. Ampak sama sreča da je zima mimo da lahko spet nataknem svoje letne gume na avto, oprijem je vseeno boljši z letnimi. :huh:

pol si mel pa srečo
mene čaka nakup zimskega kompeta naslednje leto...
imam pa še lanske Uniroyal Rainexpert , malo so zlizane, jih bom križem menjal, pa bojo še po moje vsaj 2 sezoni zdržali

#87 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 454 objav

Objavljeno 03 april 2011 - 10:58

Mene bodo pa še naslednje leto vozile kar Sava Eskimo S3 :huh:
Tudi letošnje leto lepo služile, samo se občuti, da niso več nove ampak vožene že drugo sezono...

#88 makoma

makoma

Pomagač

• Members
  • 464 objav

Objavljeno 03 april 2011 - 12:51

jaz pa se morem teh starih Dunlopk znebit...so že stare 5 let
pa nekaj novega pametnega najt za dobro ceno/kvaliteto...

#89 Koseda_XXl

Koseda_XXl

Mojster

• Members
  • 1.685 objav
  • Interesi:Nič...

Objavljeno 28 april 2011 - 21:37

Na Seat Cordobo sem kupil pred prejšnjo zimo GoodYear UG7+ 4 komade, pa jih v celi zimi zvozil, do minimalnega profila. To je bila katastrofa, nikoli kopal z avtom, normalno se vozil, pobralo jih je pa takoj ko si jih grdo pogledal :/ Sedaj pa na BMW-ju kupujem prednje gume nove, odzadaj pa rabljene ker mi jih v roku pol leta zakuri :)

#90 Aski Rok

Aski Rok

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 10 september 2013 - 14:51

Zimske pnevmatike so ponavadi mehkejše. Te "celoletne" so pa samo letne z globjim profilom.

Zimska guma se pa poleti kar precej obrablja, sploh če še imaš mogoče kaj optiko "iz centra".
Jaz naredil na zimskih cca. 20-30kkm, od oka, ker je že nakaj časa nazaj.

Ja valda, zimske gume so mehkejše ker se ne obrabljajo tako kot letne, zato pa poleti hitro gre adijo :) Zato vedno ko je zima zimske, ko je poletje pa letne, sicer pa sem tudi jz ze kdaj zimske zavlekel čez poletje :)

#91 Andrej.Perme1

Andrej.Perme1

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 23 september 2014 - 17:12

Jaz sem kupil na netu /www.stipic.si/ . Mi je bilo najbolj ugodno. Sava 205.60.16 jr bil 71€.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov