gapi_pro, velik boljše, vendar nisem mislil take robove Mislil sem tako "vijugasto" nevem kako naj ti razlozim . Aja pa mislim da bi bilo lepo ce bi stroke na rob dodal?
Na samem začetku moram opozorit, da sem začetnik. Naredil sem boljši "box", vendar, ko sem vstavil drugo sliko ga je povečalo(iz 1.65 MB na 7.82MB) in ga nebi mogel ustaviti v forum. Znak, so moje začetnice imena in priimka; je pa narejen s pomočjo "znanega" znaka, vendar sem ga meni v prid malo popačil. Komentarji, več kot zaželjeni....
Matick2, tole je nastajalo v sklopu vodiča zate, sam predno sem jaz uspel to naredit, si to že sam pogruntal kako. Svaka čast, zelo dobro si naredil še posebno spodnjega. Res se mi dopade. No, nadalnjega pisanja (edit : ) tega tutoriala (to sm prej spustu, se mi je zdel samoumevno) ne bo, ker ne rabiš.
Le tako naprej!
Matick2, če lahk kje drugje pomagam, ni problema, sam to kr sm mislu spisat do konca u tutorial, ti že znaš! Respect!
matick2, jaz nikjer ne vidim napake pri zapiranju... Če misliš da napis z desne pride na levo, hmm, rčei da je pač bolj "Lightshow" :ok: Lepo narejeno, bom še sam kaj skup spacal, vidim da jih vedno več animacije dela
cannibal, ko popolnoma zapre vrata poglej zgoraj, ko se premakne malo nižje (preveč sem spustil zgornja vrata)
Saj, animacije je "luštno" delat samo; kaj, ko se ti takoj velikost povečuje in potem ni za nikamor (ne za na forum, nikakor pa ne za spletno stran) Počasi bo potrebno preiti na Flash, samo še nekaj Photoshop treninga pa bo!
matick2, eh, flash... Gif bi moral imeti več barv :nene: :nene: Aja, pa tale napaka se skoraj ne vidi! Bom še jaz kaj ustvaril, ideja je že padla, bom nalimal potem :ok: