P.S. Knjige, vodiči, forumska pomoč, ideje, domišlija,... potem vse skup združim... BUMM - pa nekaj "spacam"...
Galerija
Ustvaril
Un4go10
, avg 13 2004 19:17
Odgovorov v temi: 1337
Objavljeno 11 avgust 2006 - 16:14
cannibal, jaz se z vami "mački v Photoshopu" še ne morem merit! Konkurenca je velika; sem pa na dobri poti (je veliko volje in želje po znanju PS), da z vami enkrat konkuriram (govorim o tekmovanjih: podpis, predelava avtomobila,...) - no vsaj poskusil bom! Moram pa priznati, da brez vas, tudi te animacije nebi bilo! Zato, HVALA vsem, ki mi pomagate! :bow: :ok:
P.S. Knjige, vodiči, forumska pomoč, ideje, domišlija,... potem vse skup združim... BUMM - pa nekaj "spacam"...
Ni mi všeč, da mi nekdo nekaj naredi; pomagaj mi in naredil bom sam! - tako je pač pri meni! :ok: (kopirat zna vsak; meni je bolj všeč, da mi nekdo pomaga in potem vse sam naredim v svojem stilu in zamisli)
Objavljeno 12 avgust 2006 - 09:16
za slovenske tutoriale lahko pogledate na http://slo-style.gajba.net/ kjer je že sedaj nekaj zanimivih tutorialov še več pa jih bo v bližnji prihodnosti pršlo
Objavljeno 20 avgust 2006 - 00:06
žJaz sem še eno ozadje naredil, da imam sedaj in za Firefox in za Internet Explorer
PS: To je 30o ozadje za računalnik ki sem ga naredil v dveh letih, odkar se ukvarjam s tem :thumbsup:
:srce:
Ce mi dovolis malo pokomentirati.
Tako kot ima IE svoje barve, jih ima tudi Firefox.
In mislim da tale modra, mu ne "pase" kej prevec.
Poleg tega, pa ikona, ki je malce blendana, sicer ni slaba ideja, vendar vseeno ne pride do izraza.
Drugace pa tako kot je rekel ArYeS, ne seze do kolen IE wallpaper
Objavljeno 20 avgust 2006 - 00:10
anzet, ja z barvami je križ, sem hotel vzeti tako, ki bolj paše Firefoxu (kaka oranžna) ampak pride še slabše ven kot modra.
Barva je enaka, vzorec ozadja je popolnoma drugačen, vendar simpel. Je pa poanta ozadja enaka. Jah, ker sem že IE naredil, sem še za FF nekaj ustvaril, čeprav je tudi meni IE tudi lepši. Je pa pri Firefox-u tudi problem, ker je sam logotip malce za časom. Logo IE 7 mi je pa trenutno daleč najlepši logotip.
Grem spat zdaj, moram zjutraj ustat že ob devetih
Tnx za predloge, bom drug teden še kaj naredil, seveda zopet sam, brez predelav slik.
Lahko noč :sleepy:
Barva je enaka, vzorec ozadja je popolnoma drugačen, vendar simpel. Je pa poanta ozadja enaka. Jah, ker sem že IE naredil, sem še za FF nekaj ustvaril, čeprav je tudi meni IE tudi lepši. Je pa pri Firefox-u tudi problem, ker je sam logotip malce za časom. Logo IE 7 mi je pa trenutno daleč najlepši logotip.
Grem spat zdaj, moram zjutraj ustat že ob devetih
Tnx za predloge, bom drug teden še kaj naredil, seveda zopet sam, brez predelav slik.
Lahko noč :sleepy:
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov