Galerija
Ustvaril
Un4go10
, avg 13 2004 19:17
Odgovorov v temi: 1337
Objavljeno 31 avgust 2006 - 19:56
Joooj, norišnica!!!! Eno uro sem delal svoj "GUI" za "svoj" OS in zdaj se mi restarta računalnik iz neznanega razloga. Lahko to v Photoshopu dobim nazaj? Je bilo že res ful dobro narejeno, tudi svoje ikone delam in potem pof, restart
. Zdaj pa vse na novo. :nene: :nene:
No v glavnem, delam svoj OS (seveda v Photoshopu, da ne bo kdo mislil da karkoli programiram, se razume).
No v glavnem, delam svoj OS (seveda v Photoshopu, da ne bo kdo mislil da karkoli programiram, se razume).
Objavljeno 31 avgust 2006 - 22:21

Na tem delam. Seveda je šele začetek, vendar grem spat ker moram ob osmih vstat. Fora je v tem, da v bistvu to ni screenshot nobenega OS-a, ampak sem celo sliko sestavil v Photoshopu (vse!). Ozadje sicer ni moje, ikone tudi ne, obliko sem naredil sam. Seveda gre za osnovo, jutri in čez vikend bom naredil še folder moj računalnik pa to, potem kak internetni brskalnik itd. Spominja na visto, ni pa vista.
PS: Ikone niso moje, te sem uporabil za "orientacijo". Kasneje bom seveda sam izdelal vso grafiko, vključno z ikonam in gumbi. Čez kako leto pa morda skin pack za WinXP, na tako foro. Bom videl, v glavnem ful mi je dolgcajt
LN!
//EDIT: 1.9.18.47
Eto sem naredil še Moj računalnik, da vse bolj realistično zgleda. Gumbi za izhod, minimiranje itd. še niso vstavljeni, te bom narisal sam. Trenutno pa sem razne ikone vzel od drugih OSjev, da dobim občutek za svojo, končno "fake" različico OS-a. Sem že 10 ljudi nahecal da sem naredil skin pack za XP in vsi takoj :shock: , potem sem ji pa le povedal, da se v Photoshopu igram. Zaenkrat se še tega držim, morda drugo leto res naredim svoj prvi skinpack. Zakaj pa ne
Jutri bom narisal brskalnik. Potem sem že praktično konec
Objavljeno 01 september 2006 - 18:28
cannibal, ODLIČNO!!! Mnei je tako všeč, da bi kar imel :srce:
No kako ste kaj danes na prvi šolski dan??? Wiiiiiiiiiiiiiii
Jaz se malo še igram dokler imam čas v mojem photoshopu
In ker smo ravno dobili urnik, sem si ga v šoli nakracal, doma pa se mi ne bo ljubilo celo leto gledati bel list papirja in gor namalane črke od predmetov
, zato sem se odločil, da naredim urnik kar v photoshopu
.
Res, da ni profesionalno, tako kot bi mogoče cannibal, in drugi naredili
, ker sem začetnik, sem pa delal, brez pomoči kakršnega koli vodiča.
Povejte mnenje kako se vam zdi, kaj naj spremenim, da bo izgledalo super :ok: :ok:
Aja ne preveč zahtevnih zamisli, ker jih ne bom znal narediti
No kako ste kaj danes na prvi šolski dan??? Wiiiiiiiiiiiiiii
In ker smo ravno dobili urnik, sem si ga v šoli nakracal, doma pa se mi ne bo ljubilo celo leto gledati bel list papirja in gor namalane črke od predmetov
Res, da ni profesionalno, tako kot bi mogoče cannibal, in drugi naredili
Povejte mnenje kako se vam zdi, kaj naj spremenim, da bo izgledalo super :ok: :ok:
Aja ne preveč zahtevnih zamisli, ker jih ne bom znal narediti
Objavljeno 01 september 2006 - 20:27
ticm, malo manj barv bi lahko uporabil, tisto kemijo se že težje prebere, moraš jit dvakrat čez 
No jaz sem naredil danes še brskalnik, malo popravil grafiko (orodno vrstico), zdaj pa za ta teden konec. Potem sledi še predvajalnik, potem začnem s svojimi ikonami. Kasneje morda skinpack za XP (ni v načrtu, razmišljam pa vseeno v tej smeri
)

Kao brskalnik. Foxplorer ni ime skopirano iz Firefoxa, ampak iz FakeOS (lažni operacijski sistem). F(ake)O(perating system)xplorer

Kao moj računalnik. Ga bom čez nekaj časa še dodelal, zamenjal te ikone s svojimi, ko jih bom seveda naredil.

Kao navaden desktop, ikone in "programe" bom zamenjal s svojimi
Je pa zanimiva fora, sicer kar traja da vse narišeš, ampak se splača. Nekaj drugega za spremembo :ok:
Če bom res naredi skinpack, sem zanj že izbral ime- Glista!
Have more than just Windows Vista... Get yourself free Glista!
No jaz sem naredil danes še brskalnik, malo popravil grafiko (orodno vrstico), zdaj pa za ta teden konec. Potem sledi še predvajalnik, potem začnem s svojimi ikonami. Kasneje morda skinpack za XP (ni v načrtu, razmišljam pa vseeno v tej smeri

Kao brskalnik. Foxplorer ni ime skopirano iz Firefoxa, ampak iz FakeOS (lažni operacijski sistem). F(ake)O(perating system)xplorer

Kao moj računalnik. Ga bom čez nekaj časa še dodelal, zamenjal te ikone s svojimi, ko jih bom seveda naredil.

Kao navaden desktop, ikone in "programe" bom zamenjal s svojimi
Je pa zanimiva fora, sicer kar traja da vse narišeš, ampak se splača. Nekaj drugega za spremembo :ok:
Če bom res naredi skinpack, sem zanj že izbral ime- Glista!
Have more than just Windows Vista... Get yourself free Glista!
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov