Drugace pa mislim da bo tale tvoj OS bolj na "easy", aka. zelo prijazen do uporabnika
Galerija
Ustvaril
Un4go10
, avg 13 2004 19:17
Odgovorov v temi: 1337
Objavljeno 01 september 2006 - 21:30
Spremenjeno le malo... oblake (clouds) sem dal barvno na temno modro ter črno, črte med textom pa sem dal na odtenek svetlejšo sivo
Je morda to dobro ali lahko še izboljšam oz. izboljšam seveda lahko kdajkoli, ampak mislim, če sem izpolnil vaša pričakovanja
(Ohh še zej nisem prav povedu
)
Je morda to dobro ali lahko še izboljšam oz. izboljšam seveda lahko kdajkoli, ampak mislim, če sem izpolnil vaša pričakovanja
Objavljeno 01 september 2006 - 23:35
Torej, ko sem takole gledal cannibalov izdelek, sem se spomnil da bi tudi jaz lahko kaj podobnega naredil.
Evo in izdelek je tukaj.

Gre za OS, ki se imenuje ZetLab (ime je izmisljeno, vendar ima svoj pomen ;-) ), glavna stavr je pa konzola.
Oproscam se zaradi tistih ikon, ki sem jih cannibalu ukradu, pa ker ne pasejo zraven.
Drugace sem se pa zacetnik, tako da....
Aja pa ne biti preostri z mano glede komentarjev. :ok:
Evo in izdelek je tukaj.

Gre za OS, ki se imenuje ZetLab (ime je izmisljeno, vendar ima svoj pomen ;-) ), glavna stavr je pa konzola.
Oproscam se zaradi tistih ikon, ki sem jih cannibalu ukradu, pa ker ne pasejo zraven.
Drugace sem se pa zacetnik, tako da....
Aja pa ne biti preostri z mano glede komentarjev. :ok:
Objavljeno 02 september 2006 - 00:09
ticm, jah vredu je, lepši je od prešnjega, ni pa printer friendly Če boš tiskal boš pokuril veliko barve, pa še spacat se zna vseskupaj. Jaz bi naredil tabelo (saj delaš v tabeli ne?) tam bi naredil osnovno ozadje (barvni preliv ali kaj takega) ter sestavil urnik. 
//Si edital, je bolje. Nice
//Si edital, je bolje. Nice
Objavljeno 02 september 2006 - 00:38
[quote="cannibalJaz bi naredil tabelo (saj delaš v tabeli ne?) tam bi naredil osnovno ozadje (barvni preliv ali kaj takega) ter sestavil urnik. 
[/quote]
tabela??? Ne ne delam v tabeli. To sem napisal vsakega posebej ter postavil na svoje mesto. Za ozadje sem dal oblake. Za črte pa tisto ravo črto med opcijami
A imaš kakšen vodič oz. mi opišeš kje naj najdem tabelo in kako delat z njo, ker še nisem nikoli, tudi po vodičih ne :ok:
[/quote]
A imaš kakšen vodič oz. mi opišeš kje naj najdem tabelo in kako delat z njo, ker še nisem nikoli, tudi po vodičih ne :ok:
Objavljeno 02 september 2006 - 00:38
lJaz bi naredil tabelo (saj delaš v tabeli ne?) tam bi naredil osnovno ozadje (barvni preliv ali kaj takega) ter sestavil urnik.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov