Odkar sem prešel na windows 8 imam težavo z DWM(Desktop window manager). Procesor je v času ko na računalniku ne delam nič ali gledam kakšen film obremenjen 100%. Ko pa pomigam z miško ali kaj začnem delat, pa začne padat nazaj na normalno. Opažam tudi da takrat ko pomagam z miško ta malo zašteka. Potem sem v upravitelju naprav pogledal kaj tako obremenjuje računalnik in videl da okrog 80% porablja DWM.exe. Malo sem pobrskal po googlu in ugotovil da je to nekaj v zvezi grafičnega uporabniškega vmesnik windows aero. Ampak ker se bolj malo spoznam na to, bi prosil za kakšno pomoč. ![]()
Vse O Windows 8
Objavljeno 23 januar 2014 - 17:14
Objavljeno 30 januar 2014 - 20:04
Še slika te težave:
Če imaš mogoče logitechovo miško ali kakšno napravo ko uporablja Setpoint manager software, v tem programu je napaka in ni najbolj zdruzljiv z win 8, ga uninstaliraj in bi moralo delovati vredu..
Še slika te težave:
Če imaš mogoče logitechovo miško ali kakšno napravo ko uporablja Setpoint manager software, v tem programu je napaka in ni najbolj zdruzljiv z win 8, ga uninstaliraj in bi moralo delovati vredu...
Imam logitechovo miško ja, ampak sem probal kot si rekel. Iz upravitelja naprav sem odstranil miško ampak ni nič bolše.
Objavljeno 01 februar 2014 - 11:26
A maš mrbit prižgan kak Utorrent ali kaj podobnega? Ker nekaterim so tovrstni programi delali probleme.
Ja, utorrent imam pa skos prižgan. Bom probal še to, ampak dvomim ker mi je zelo čudno da ko zaženem upravitelj naprav začne takoj padati obremenitev procesorja na normalno mejo. Pa še to sem opazil, ko gledam kakšen film čez nekaj časa 100% obremenitev, potem pomigam z miško, ta malo zašteka, in potem takoj spet pade na normalno obremenitev.
Objavljeno 18 marec 2014 - 07:56
Imam eno vprašanje. Od kar imam Windows 8 in sedaj Windows 8.1 mi računalnik (prenosnik Asus N71JQ) zamrzne. Ga spremljam že nakaj časa in ni neke logike zakaj zamrzne. Včasih še predno se naložijo Windowsi, včasih med nalaganjem, spet drugič ko so naloženi itd... Potem je edina možnost, da ga resetiram in še enkrat zaženem. In to včasih traja 10 x zapovrstjo in potem spet dela. Ko začne delat, dela dokler ga nisem ugasnil. Tudi po več dni... Nedavno sem ugotovil, če ga dam v spanje, potem se je lepo zagnal. Zdaj pa se je začelo dogajati, da ga tudi iz spanja ne morem prebuditi in ga moram resetirati. To se dogaja samo v Win 8 oz 8.1. ko sem imal naloženo win 7 se to ni dagajalo. Sem formatiral, pa naložil win 7, je delalo vse normalno nato spet formatiral in nazaj na win 8 se je spet začelo... Windows 8 oz 8.1 imam licenčne in kupljene. Hvala za pomoč
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov