Pri promociji RN VIP je zapisano pod prvo točko:
- prebiraj RN PIANO Premium vsebine
In še vedno mi kaže samo to... VIP pa sem že nekaj tednov!
Objavljeno 29 september 2012 - 09:07
Macola791 pred dnevi smo ti poslali možnost za ekskluzivno RN VIP članstvo, namenjeno samo tebi, ki si prejemnik e-novic medija Računalniške novice. Zaradi ogromnega zanimanja ste bili morda neuspešni pri pridobivanju RN VIP članstva in ga tako niste mogli izkoristiti.
Ker smo prepričani, da boš kot RN VIP član deležen zares ogromnih prihrankov, zabave, informiranosti, razgledanosti, prihranka časa ter ostalih ugodnosti, SAMO ZATE podaljšujemo možnost RN VIP članstva, ki je ne dobiš nikjer drugje, zato pohiti in ulovi še zadnji vlak za posebno ugodnost! Več tukaj.POSEBNA UGODNOST ZATE Macola791:
Za ceno polletnega članstva prejmeš celoletno RN VIP članstvo, ki nudi največ!![]()
Zakaj moraš postati RN VIP član?
Ker boš deležen tudi spodnjih ugodnosti:HITRO, na voljo je še 20 USB ključev 8GB!
- Do 90% popusta za nakupe izdelkov in storitev v rubriki "Akcije"
- Stalen popust pri slovenskih trgovcih zračunalniško in drugo IT opremo
- Do 90% popust pri spletnih storitvah (npr. Ona-on.com)
- Do 90% popust pri plačljivih IT dogodkih (npr. Pomp forum, Netfork, ...)
- Do 100% popust pri računalniških izobraževanjih
- Dostop do e-arhiva revije računalniške Novice
- Popust pri servisu računalniške in druge IT opreme + 1 brezplačna ura
- PIANO dostop - dostop do vseh Premium vsebin RN
- Brezoglasna in hitrejša spletna stran Racunalniske-novice.com
- in še mnogo več...
Med vsemi, ki nemudoma postanete RN VIP člani, bomo izžrebali 20 srečnežev, ki prejmete USB ključ 8GB! Več tukaj.
p. s. Ta ponudba je časovno omejena. Če pomisliš, nimaš ničesar za izgubiti, v teh časih pa na pol »zastonjski« nakupi pomenijo veliko! Klikni na spodnjo povezavo za več informacij:
http://www.racunalniske-novice.com/VIP
Lep pozdrav,
Uredništvo Računalniške novice
Pridruži se nam na Facebooku!Dodaj nas na Google+
Sledi nam na Twitterju
![]()
Za odjavo kliknite tukaj. Po vnosu uporabniškega imena in gesla v svojem profilu nastavite želeno.
Oglaševanje, Pravna obvestila
Objavljeno 01 oktober 2012 - 10:29
Že v eni drugi temi sem omenil, da kot vip še vedno ne vidim Piano novi, pa očitno niste opazili...
Že v eni drugi temi sem omenil, da kot vip še vedno ne vidim Piano novi, pa očitno niste opazili...
Vaše uporabniško ime si lahko spremenite tukaj: http://www.racunalni...com/moj-profil/Bom izkoristil to temo, da jaz nisem uporabnik Macola791, zato mi prosim ne pošiljajte več ponudbe za VIP! Dobil sem jo 2x v enem tednu.
![]()
Macola791 pred dnevi smo ti poslali možnost za ekskluzivno RN VIP članstvo, namenjeno samo tebi, ki si prejemnik e-novic medija Računalniške novice. Zaradi ogromnega zanimanja ste bili morda neuspešni pri pridobivanju RN VIP članstva in ga tako niste mogli izkoristiti.
Ker smo prepričani, da boš kot RN VIP član deležen zares ogromnih prihrankov, zabave, informiranosti, razgledanosti, prihranka časa ter ostalih ugodnosti, SAMO ZATE podaljšujemo možnost RN VIP članstva, ki je ne dobiš nikjer drugje, zato pohiti in ulovi še zadnji vlak za posebno ugodnost! Več tukaj.
POSEBNA UGODNOST ZATE Macola791:
Za ceno polletnega članstva prejmeš celoletno RN VIP članstvo, ki nudi največ!![]()
Zakaj moraš postati RN VIP član?
Ker boš deležen tudi spodnjih ugodnosti:HITRO, na voljo je še 20 USB ključev 8GB!
- Do 90% popusta za nakupe izdelkov in storitev v rubriki "Akcije"
- Stalen popust pri slovenskih trgovcih zračunalniško in drugo IT opremo
- Do 90% popust pri spletnih storitvah (npr. Ona-on.com)
- Do 90% popust pri plačljivih IT dogodkih (npr. Pomp forum, Netfork, ...)
- Do 100% popust pri računalniških izobraževanjih
- Dostop do e-arhiva revije računalniške Novice
- Popust pri servisu računalniške in druge IT opreme + 1 brezplačna ura
- PIANO dostop - dostop do vseh Premium vsebin RN
- Brezoglasna in hitrejša spletna stran Racunalniske-novice.com
- in še mnogo več...
Med vsemi, ki nemudoma postanete RN VIP člani, bomo izžrebali 20 srečnežev, ki prejmete USB ključ 8GB! Več tukaj.
p. s. Ta ponudba je časovno omejena. Če pomisliš, nimaš ničesar za izgubiti, v teh časih pa na pol »zastonjski« nakupi pomenijo veliko! Klikni na spodnjo povezavo za več informacij:
http://www.racunalniske-novice.com/VIP
Lep pozdrav,
Uredništvo Računalniške novice
Pridruži se nam na Facebooku!Dodaj nas na Google+
Sledi nam na Twitterju
![]()
Za odjavo kliknite tukaj. Po vnosu uporabniškega imena in gesla v svojem profilu nastavite želeno.
Oglaševanje, Pravna obvestila
Objavljeno 05 oktober 2012 - 12:46
Objavljeno 05 oktober 2012 - 15:38
Bom izkoristil to temo, da jaz nisem uporabnik Macola791, zato mi prosim ne pošiljajte več ponudbe za VIP! Dobil sem jo 2x v enem tednu.
Vaše uporabniško ime si lahko spremenite tukaj: http://www.racunalni...com/moj-profil/
Objavljeno 21 oktober 2012 - 20:11
Kdo je tebe kaj vprašal?
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov