Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Rn Vip

Odgovorov v temi: 28

#21 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 22 oktober 2012 - 06:48

Račun macola ali kaj že je ni moj, prejemam pa njegovo e—pošto na moj e—naslov. Jaz drugemu uporabniku ne bom spreminjal gesla, je pa verjetno kdo zadolžen, da to uredi.

#22 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3.422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 22 oktober 2012 - 08:20

Pozdravljen, prosim posreduj to še na njihovo e-pošto, lahko pa se tudi obrneš na pomoč v živo, da bo stvar hitreje rešena. Lep preostanek vikenda! :)

Tema je namenjena uredništvu in težavam na strani, forumu in vsem kar pride zraven. Tako da prosim brez nepotrebnih nasvetov kaj lahko stori, če se uporabnik pravilno obrne na forum po pomoč.

Upam, da bo uredništvo čimprej ugotovilo kje so težave in da se nevšečnost ČIMPREJ odpravi...

#23 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 29 oktober 2012 - 20:22

Pošto drugega uporabnika sem spet prejel tako, da sem zdaj blokiral prejemanje pošte RN-ja. Če bo kaj zame, pač ne bom prejel. Žalostno, da se take stvari ne uredi.

#24 MackTheJack

MackTheJack

Raziskovalec

• Administrators
  • 25 objav

Objavljeno 04 januar 2013 - 13:35

OK, ob prevzemu foruma z ekipo tudi pregledujem kaj se dogajalo do sedaj.

@Medicius, pregledal sem profil Macola791 na RN in vse kaže, da je ta račun odprt na naslov: medicius@hotmail.com

V dokaz prilagam printscreen, da ne bo kdo rekel da se zmišljujem.

macola.jpg

ne vem zakaj potem toliko vpitja?

PS: Jan je imel prav, ko vas je skušal dobronamerno usmeriti na pomoč preko mejla ali v živo. Tam bi do zgornje ugotovitve prišli takoj. To, da se je nekdo (vi?) prijavil z vašim naslovom, pa vsekakor ni krivda RNja. Če bi se takoj obrnili na nas, bi težavo že zdavnaj odpravili. Za nevšečnost pa se opravičujem.

#25 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 04 januar 2013 - 19:00

OK, ob prevzemu foruma z ekipo tudi pregledujem kaj se dogajalo do sedaj.

@Medicius, pregledal sem profil Macola791 na RN in vse kaže, da je ta račun odprt na naslov: medicius@hotmail.com

V dokaz prilagam printscreen, da ne bo kdo rekel da se zmišljujem.

macola.jpg

ne vem zakaj potem toliko vpitja?

PS: Jan je imel prav, ko vas je skušal dobronamerno usmeriti na pomoč preko mejla ali v živo. Tam bi do zgornje ugotovitve prišli takoj. To, da se je nekdo (vi?) prijavil z vašim naslovom, pa vsekakor ni krivda RNja. Če bi se takoj obrnili na nas, bi težavo že zdavnaj odpravili. Za nevšečnost pa se opravičujem.

Pozdravljen.

Bom kar po točkah:

1. Profil Macola791? O kakšnem profilu govoriš? Jaz ga ne nejdem več med uporabniki.

2. Če se jaz obrnem na pomoč k osebju zaradi vprašanja varnosti, se uporabniki nimajo kaj vmešavati! Morebitne osebne zadeve zadržite zase.

3. Prvič sem se obrnil na pomoč 29.9.2012. Zdaj mi pa po dobrih 3. mesecih in ne vem koliko prejetih reklamnih sporočilih drugega uporabnika soliš pamet, da bi vas naj poklical? Se ne spomnim, če smo v pravila za nas (zdaj) nevedne uporabnike dodali tvojo ali vašo telefonsko številko. Da forum ne deluje, kot bi trebalo in da imate v uredništvu mačehovski odnos do njega in uporabnikov, mi je že dolgo znano.

4. Zraven tega, pa me obtožujete pod "?", da sem se jaz prijavil pod Macola791 uporabniškim imenom? Očitno je varnost tega portala zelo vprašljiva, vaše sodelovanje z online kadrom pa NIČELNO!

5. Nikjer nisem vpil do zdaj, kar je razvidno iz napisanega besedila v temi, razen na koncu 4. točke tega prispevka.

6. Očitno si moram spremeniti geslo omenjenega e-naslova. Svetujem tako tudi ostalim uporabnikom!

Lp, Medicius.

#26 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3.422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 04 januar 2013 - 22:43

Vem da imaš lahko profil na forumu ali na osnovni strani RN-ja. Ali je možnost, da omenjeni račun na forumu ne obstaja, obstaja pa še vedno na osnovni RN strani, kjer se uporabnik tudi lahko prijavi, ureja račun in izbira kakšne oglase in podobno bo sprejemal? :hmm:

#27 benji79

benji79

Raziskovalec

• Members
  • 34 objav

Objavljeno 21 januar 2013 - 20:55

Strokovnost RN je vprašljiva in moteča! Z tem mislim pisce "novic",ki zavajajo z naslovi,moteče reklame v samih člankih oz. novicah,skratka podn od podna.Kaj imaste od tega? Nič,praktično nič! Še tistih par bralcev,ki jih imate odganjate.Piano je dokazano brezvezen ( https://slo-tech.com/forum/t550399/0 ) Boli vas kita za nas bralce?! A je sedaj lepše videti,da ima od 20.novic le dve po en komentar? Kam to vodi? Naj mi eden od vodilnih poda odgovor,če si upa stopiti iz ozadja( od vodilnih ne mislim na admine in kvazi pisce člankov,ki prekopirajo od drugih in sem prilepijo novice).

#28 benji79

benji79

Raziskovalec

• Members
  • 34 objav

Objavljeno 24 januar 2013 - 16:01

Sem si kar mislil,da bo tako.Noben nima jajc!!

#29 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav
  • Kraj:Krško

Objavljeno 23 februar 2013 - 21:57

A v RN VIP ponudbi med akcijam bo celo leto samo nahrbtnik in ventilator?   :hmm:  :D

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov