Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com
Slika

Programirate V Php-Ju In Imate Iphone Ali Ipad Uporabnike?

PHP ios dinamične forme poslovna uporaba ios naprav spletni servisi

Ni odgovorov

#1 mimaletic

mimaletic

    nOObie

  • Members
  • 1 objav

Objavljeno 03 november 2014 - 13:58

Probajte 12FrameWork. Aplikacija je free na AppStore-u.

V nekaj urah, boste z modificiranjem na spletni strani priložene PHP strežniške kode, uporabnikom iOS naprav enostavno pripravili dinamične vnosne forme z native kontrolami. 12framework se prilagaja rezultatom spletnega servisa in ustvarja kontrole za vnos, text, memo, date, bool. Možnosti za uporabo je neskončno, preverjalne liste, vnos podatkov na terenu, servisni nalogi ipd. Zakaj bi pregrešno drag telefon ali tablico, uporabljali le kot miniaturno igralno konzolo s telefonom?!

 

AppStore: https://itunes.apple...d783188083?mt=8

Website: http://www.12framework.com

 

Verzija 1.1. ki bo konec novembra bo razširjena z naslednjimi funkcionalnostmi:

1. Enostaven pregled PDF dokumentov, polje se nastavi kot pdf tip, za vrednost polja v PHP-ju zapišete url, ki vrne ali generira PDF datoteko, 12framework prikaže native komfortno preglenico z možnostjo listanja strani in zumiranja. Idealno za pregled računov in ostale dokumentacije.

2. Branje črtnih kod, polje se nastavi kot barcode tip, omogoča vnos prebrane črtne kode v polje ali se samodejno sproži iskanje v bazi za prebrano črtno kodo. Idealno za hitro preverjanje po skladišču direktno v podatkovni bazi, brez dragih čitalcev in programske opreme.

itn.

 

Lep pozdrav,

Milenko, Ljubljana.

Dodaj odgovor  Podobne teme s ključnimi besedami: PHP, ios, dinamične forme, poslovna uporaba ios naprav, spletni servisi

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov