Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Anketa: Kaj Mislite Kaj Predstavlja Oz Z Čim Se Ukvarja Za Facebook Stran?

Facebook

Odgovorov v temi: 8

Anketa: Anketa: Kaj Mislite Kaj Predstavlja Oz Z Čim Se Ukvarja Za Facebook Stran? (2 član(i) je(so) oddal(i) glas(ove))

Kaj mislite kaj predstavlja oz z čim se ukvarja za facebook stran (glej sliko)?

1. Promoviranje oseb/slavnih (2 glasovi [100.00%] - Ogled)

Odstotek glasovanja: 100.00%

2. Promoviranje dogodkov (0 glasovi [0.00%])

Odstotek glasovanja: 0.00%

3. Organiziranje dogovkov (0 glasovi [0.00%])

4. Medicinske storitve (0 glasovi [0.00%])

5. PR agencija (0 glasovi [0.00%])

6. Potovalna agencija (0 glasovi [0.00%])

Glasuj Gostje ne morejo glasovati

#1 Marino Osiris

Marino Osiris

nOObie

• Members
  • 18 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:HTML, CSS, C++, Java, JavaScript, PHP, MySql.

Objavljeno 19 maj 2015 - 18:17

Prosim bi vas, da si ogledate priloženo sliko, facebook strani in potem na anketi označite kaj mislite kaj predstavlja ta facebook skupina.

Ni pravilnih in nepravilnih odgovorov gre se zgolj zato, da vedeti če je razvidno iz vsebine navzven kaj facebook strani želi doseči oz. s čim se ukvarja. Menda boste morali malo downscrollat po sliki, da boste lahko videli celo vsebino.
Vse indikatorje, ki bi lahko vplivali na vašo odločitev sem izbrisal oz. prekril.
Slika je zelo dolga, gre za zadnjih nekaj objav na febooku zato sem jo dal v .rar datoteko, da si jo lahko dol potegnete ter jo povečate in si jo pogledate. (Brez skrbi ne gre za noben virus niti za maleware zgolj vaše mnenje pri anketi bi rad).

Prosim poglejte sliko in označite svojo trditev v anketi.

Hvala.

#2 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3.422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 20 maj 2015 - 07:46

Na forumu je možnost nalaganje slik in objava.

Predlagam, da ser namesto RAR datoteke pripne direktno slika, ki naj bo naložena na forum.

Povezava do RAR datoteke odstranjena.

#3 Marino Osiris

Marino Osiris

nOObie

• Members
  • 18 objav

Objavljeno 20 maj 2015 - 08:54

Na forumu je možnost nalaganje slik in objava.

Predlagam, da ser namesto RAR datoteke pripne direktno slika, ki naj bo naložena na forum.

Povezava do RAR datoteke odstranjena.

Ja mi je jasno, da se lahko naloži slika na forum ampak slika je zelo dolga in če jo naložim na forum tudi z povečavo, ki omogoča enoji klik vsebina NI berljiva!

Povezavo do RAR datoteke ponovno dodajam!

#4 Marino Osiris

Marino Osiris

nOObie

• Members
  • 18 objav

Objavljeno 22 maj 2015 - 16:44

Super, fajn, da ste mi zopet zbrisali link!

Človek božji a ti ni jasno, da če sliko naložim na forum, da se pol vsebina ne vidi, ker je slika 5000px dolga in je preko foruma NI možno povečati do take mere, da bib ila vsebina vsaj malo vidna! Kar bi seveda vedel, če bi si pogledal sliko, ampak ignorant kot si, niti tega nisi skupaj spravil.

Pejt se solit.

Grem na nekam in nekam!

Na ta forum se pa več ne mislim prijavit!

#5 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3.422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 23 maj 2015 - 15:10

Prvo je nemogoče spremljanje ali je rar datoteka na tvojem strežniku res neokužena. Sicer, če ti tako trdiš, potem bo že verjetno RES kajne? 

Ker je spet zadeva na tvojem strežniku lahko kadarkoli omenjeno rar datoteko zamenjaš s kakšno okuženo. 

Spet tretje je, da ti iščeš pomoč uporabnikov foruma.

In tem uporabnikom prvo zakompliciraš življenje, da morajo na svojo lastno tveganje prenesti neznano Rar priponko s spleta.

Da te razsvetlim, operacijski sistem Windows nima vgrajenega programa za odpiranje rar datotek, ampak, samo za zip datoteke. Torej, tudi, če bi bil kdo na tem, da bi ti pomagal, ne more odpreti neznane rar datoteke in mora še enkrat na splet po neznan program...

In seveda pripenjanje slik na forum ni tako slabo kot praviš. Če pa je tvoja slika negledljiva pa je najbolje, da jo spremeniš in prilagodiš mediju, mar ne? Torej v tvojem primeru forumu? 

p.s.

Tvoj rar sem snel in pogledal sliko. Tudi sem eden redkih (poleg tebe), ki je rešil tvojo anketo. Če bi zadevo prilagodil pa verjetno temu nebi bilo tako.

#6 Marino Osiris

Marino Osiris

nOObie

• Members
  • 18 objav

Objavljeno 24 maj 2015 - 10:50

To je res ampak razloži mi logiko, ko jaz iščem pomoč in mnenja drugih zakaj bi jim potem želel škodovat? Aja in če še nisi slišal obstaja zadeva, ki se imenuje antivirus...

Na to sploh nebom odgovarjal, ker je butasto...

Hvala za tvoje razodetje ampak izgleda, da si ti tisti, ki bo jo rabil, saj menim, da ni uporabnika z windowsem, da nebi imel nameščen program za odpiranje rar in zip datotek, mogoče si pa ti zlata izjema, ki ne uporablja rar in zip datotek, ti pa garantiram, da si v tem početju več ali manj osamljen. Tvoj argument je povsem iralevanten.

Kvaliteta se odraža v tem, da medij ni potrebno prilagajat na stran...

Hvala za tvoj trud, ampak, ker mi tukaj ni bilo omogočeno oz. mi je bilo preprečeno prit do realnih številk sem anketno objavil na drugih forumih, ki se nanašajo na temo računalništva in spletnih tehnologij, kot so nekam in nekam... (Nisem pa vedel, da se tukaj krši svoboda govora z recenziranjem vsebine, kadar se pojavi ime kakega sorodnega foruma z podobno tematiko), classy, real classy...

#7 neco96

neco96

Sufler

• Members
  • 183 objav

Objavljeno 24 maj 2015 - 17:17

Na to temo se moram strinjati z Pentium-om. Gre zgolj za določeno zaupanje med tabo, ki zastaviš anketo, ter nami, ki ti jo rešujemo. Če hočeš, da stvar gladko teče moraš vzpostaviti najprej določeno zaupanje do ankentirancev. To bi lahko zagotovil tako, da bi za spremembo odstraniš rar in preprosto daš sliko gor. če je slika prevelika jo lahko daš na več delov, najmanjši problem za računalničarja. Poglej iz te strani. Ti hočeš, da ti mi rešimo anketo, rad bi anketo objavil na neko stran/forum, kjer obstajajo določena pravila. In glede na to, da hočeš dobiti rezultate ankete se preprosto prilagodiš pravilom tega foruma. Sploh pa v primeru, če ti administrator tako ukaže.

#8 Jan.Merhar

Jan.Merhar

Sufler

• Members
  • 165 objav

Objavljeno 24 maj 2015 - 17:24

Sem rešil anketo. Res bi lahko zmanjšal sliko in jo prilepil na forum.

#9 Marino Osiris

Marino Osiris

nOObie

• Members
  • 18 objav

Objavljeno 25 maj 2015 - 13:16

Najverjetneje sem res izbral slabši pristop k reševanju ankete.

Nisem pa želel biti nespoštljivi ali kajkoli druzga, zato se tudi opravičujem, če sem koga užalil. Vendar sem zares potreboval menja uporabnikov kot statistični izhodišče.

Medtem sem pa pridobil statistiko drugje.

Jan.Merhar, hvala za tvoj trud.

Dodaj odgovor

Podobne teme s ključnimi besedami: Facebook

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov