Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Pokažite svoje spletne strani in designe

Odgovorov v temi: 1997

#1881 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 30 junij 2012 - 19:12

Ga bom zamenjal, samo da ustvarim primerno zamenjavo. =)

#1882 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav
  • Kraj:Krško

Objavljeno 02 julij 2012 - 14:16

Ena na hitro narejena stran zgolj iz zabave in v zabavne namene!

Pivske igre je spletna stran, kjer zbiramo zabavne pivske igre.

Namenjena je temu, da se ljudje ob pijači zabavajo. Če tudi ti s prijatelji kdaj žuraš in kakšnega spiješ sigurno poznaš tudi kakšno zabavno pivsko igro, tako da prosim da vsi dodate svojo najljubšo pivsko igro pa bo baza lepo rasla. ;)

Stran še ni povsem 100% dokončana, verjetno dobi še nekaj lepotnih popravkov, odvisno koliko bo prostega časa (je stran iz zabave, tako da v prostem času kaj dodelam).

Poleg pivskih iger sprejemam seveda tudi kritike in predloge ;)

#1883 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 04 julij 2012 - 21:01

Ena na hitro narejena stran zgolj iz zabave in v zabavne namene!

Pivske igre je spletna stran, kjer zbiramo zabavne pivske igre.

Namenjena je temu, da se ljudje ob pijači zabavajo. Če tudi ti s prijatelji kdaj žuraš in kakšnega spiješ sigurno poznaš tudi kakšno zabavno pivsko igro, tako da prosim da vsi dodate svojo najljubšo pivsko igro pa bo baza lepo rasla. ;)

Stran še ni povsem 100% dokončana, verjetno dobi še nekaj lepotnih popravkov, odvisno koliko bo prostega časa (je stran iz zabave, tako da v prostem času kaj dodelam).

Poleg pivskih iger sprejemam seveda tudi kritike in predloge ;)

Sedaj je stran dobila še nekaj popravkov in dodatnih funkcij...
Vesel bi bil komentarjev, predvsem kaj drugače, kaj vam ni všeč, slabe kritike so zelo dobrodošle, da se zadeva izboljša... :)

#1884 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 07 julij 2012 - 15:27

To da se mi je že ob prvem obisku pojavil popup za facebook je čisto mim. Take strani jaz sploh nebi več gledal dalje. Ker socialna omrežja ne smejo biti tako vsiljena sploh. Lahko imaš like povezavo nekje na strani ali link do fb skupine. Samo ne vsiljevati tega.

Gumb za na vrh strani je nekako popačen in ne spada skupaj z ostalo barvno shemo ter obliko.
Gumb za iskanje je tudi malo iz konteksta.

Pri podstrani "kategorije" so oklepaji črni in (RSS) nekako ne spada zravn v tej velikosti pisave oz na tak način kot je sedaj. Ni pregledno.

Stolpca na desni bi bilo mogoče pametno združiti, da bo več placa na sredini za vsebino. In ne bo tako natlačeno ter da ti oglasi ne skačejo u glavo...

Toliko z moje strani =)

#1885 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 07 julij 2012 - 19:35

Huh končno eden :) Hvala za tole... Gumb na vrh strani bom popravil še danes, je že bil v TO-DO listi :) Ostalo pa bom tudi popravil kar si napisal

Glede sidebara ne vem, same igre ponavadi niso zelo dolge, tako da v večini primerov se mi zdi da imajo dovolj prostora, bom pa seveda tudi to premislil...

Hvala Gapi_pro ;)

EDIT:
Gumba "iskanje" in "Na vrh" sta že popravljena.
RSS povezave odstranjene (verjetno niti niso najbolj koristne na takšni strani) √
Popup zaenkrat odstranjen... √

#1886 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 07 julij 2012 - 20:17

Lepo popravljeno =)

Edino kar me moti sedaj je animacija za scroll to top. Skrajšaj čas, da bo zadeva bolj instantna.

#1887 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 07 julij 2012 - 20:33

Znižan čas tudi scrolla na vrh na 300ms... Prehitro? :)

Drugače pa hvala za sodelovanje, z veseljem izboljšam stvari, katere se da :) Ko nekaj ustvarjaš sam, velikokrat ne vidiš povsem osnovnih napak (recimo tist gumb na vrh in iskanje), tako da sem vesel da mi nekdo takole pove kot si mi ti ;)

#1888 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 07 julij 2012 - 20:53

Lohk še mal manj daš.

Sm pa opazil še en rob v background sliki pri prehodu med oblaki in gradientom k je pod njimi.

#1889 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 07 julij 2012 - 21:21

Še malo znižano, meni se zdi zdaj res super leteče? :)

rob popravljen (margin ga je zamaknil za 25px in se nista ujeli barvi v pravem trenutku), tnx :)

#1890 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 09 julij 2012 - 15:05

Zanimivo. Drugače bi lahko dal še kakšne slike tam, kjer imaš "vodiče", da vidiš tudi slikovno . Vsaj meni se zdi dolgočasno brati, če je samo text.

Lp

#1891 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 09 julij 2012 - 16:02

Zanimivo. Drugače bi lahko dal še kakšne slike tam, kjer imaš "vodiče", da vidiš tudi slikovno . Vsaj meni se zdi dolgočasno brati, če je samo text.

Lp

Bo se tudi to zrihtalo... sam treba najdet/nardit primerne slike za primerno kategorijo ;)

#1892 slopuc

slopuc

Raziskovalec

• Members
  • 97 objav

Objavljeno 11 julij 2012 - 21:40

Živjo fantje in punce.

Naj predstavim še svojo spletno stran ter obenem tudi design.

Gre se za spletno stran klip.si, katere namen je predstavitev najboljših video posnetkov.

Kar je (vsaj meni) zelo pomembno je to, da sem stran izdeloval iz nule, torej s svojim lastnim CMSom. S tem sem pridobil na znanju ter
si omogočil popolno svobodo nad modifikacijami strani.

Vsak komentar, graja, pohvala, predlog ali ideja je povsem dobrodošla.

Lep pozdrav!

#1893 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 12 julij 2012 - 15:41

Mogoče malo prenežna barva glavnega menija. In pa desni stolpec, ki sledi uporabniku, se seveda vedno vstavi ravno pri faceboooku in pa da se ga malo zbugati, če z miško primeš scroll thumb in ga potegneš do konca dol čez rob in nato miško še malo čez rob gor/dol premikaš se stran scrolla v neskončnost lepo počasi. =)

#1894 slopuc

slopuc

Raziskovalec

• Members
  • 97 objav

Objavljeno 12 julij 2012 - 22:25

Hvala za tvoj komentar ;)

Glede desnega stolpca je pa tako, da je še malce nepopoln jquery, ga bom moral malce izboljšati. Sicer pa se ta problem, ki ga ti opisuješ, ne bi smel pojaviti v resoluciji večji ali enaki od 1366 x 768. Imaš mogoče manjšo?
Bom pa vsekakor popravil to tako, da ko pride do dna, avtomatsko naredi nek razmak :)

#1895 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 13 julij 2012 - 10:00

• Meni tudi barva ne potegne, morda bi vsaj za naslove (ki so linkani) dal neko drugo barvo, da se ve, da je URL že ko si prvič na strani... da ga lahko klikneš da vidiš za kaj gre...
  • Iskanje se tudi zelo slabo vidi... Pa mogoče bi blo boljše da narediš searchanje z getom - da dobiš nov url?
  • Polinkaj kategorije pri prispevkih

Drugače pa pohvalno, predvsem da si se odločil povsem iz nič pisat... ;)

#1896 slopuc

slopuc

Raziskovalec

• Members
  • 97 objav

Objavljeno 14 julij 2012 - 09:59

Tako barvno kombinacijo sem se odločil izbrati namenoma, torej neko smooth varjanto, ki ne skače iz barvne lestvice vse povprek. Glede naslovov je tako; barvo bi lahko samo temnil/svetliv, modra ne pride v upoštev, ker vso zadevo ubije. Sklepam pa, da večja večina obiskovalcev za povezavo klikne kar sliko :)

Text v searchu sem malce potemnil, drugo bolj kot ne ne pride v upoštev. Glede searchanja pa mi je bila boljša ideja, da ostane na istem prikazu :)

Glede kategorij sem pa popravil ;)

Hvala za mnenja, ideje ter pohvale tudi tebi ;)

#1897 Vid Perpar

Vid Perpar

nOObie

• Members
  • 13 objav

Objavljeno 20 julij 2012 - 10:13

Za tiste, ki iščete zastonj domene oz. spletne strani, ki jih ponujajo imam naslov: xyz ni za programerje ampak bolj za tiste, ki bi radi imeli spletno stran pa ne znate programirati. Ko jo naredite mi pošljite link :D

#1898 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3.422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 20 julij 2012 - 11:15

Za tiste, ki iščete zastonj domene oz. spletne strani, ki jih ponujajo imam naslov: xyz ni za programerje ampak bolj za tiste, ki bi radi imeli spletno stran pa ne znate programirati. Ko jo naredite mi pošljite link :D

Preberi ime teme...
Ne razumem, kaj ima tvoj prispevek veze, kot da je oglas za določeno spletno stran.

#1899 drozic1989

drozic1989

nOObie

• Members
  • 8 objav

Objavljeno 09 avgust 2012 - 16:16

Pozdravljeni!

No pa da povem še jaz svoje.

Med počitnicami nisem dobil študentskega dela in sem se odločil izdelati spletno stran. Nisem ravno nov pri tem (že par let poskušam kaj ustvariti), me pa stvar izjemno veseli in motivira tako da mi ni težko biti pokonci do 3h zjutraj =).

Torej spletna stran je http://nanet.cuccfree.org - na free serverju. Tako za samoizobraževanje sem hotel spletno stran izdelati iz skice na papirju in uspelo mi je. Spletno stran sem delal par tednov (vsak dan po nekaj ur najprej photoshopu kasneje DW).

Zanimajo me mnenja, še posebej tista slaba, da vidim kje sem in če se sploh splača truditi na tem področju - bi si rad s tem tudi mogoče rad služil kruh.

LP in ne me linčat, kjer je moja prva spletna stran

#1900 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 14 avgust 2012 - 09:59

OK, nekaj stvari, katere lahko popraviš in si pozoren v naprej:
  • Spodaj naredi razmik med textom in footerjem... na prvi strani si to rešil z "br" in "h1" kar je napačen pristop - to zadevo reši s css
  • Za slider prilagodi slike, da so takšne velikosti kot jih prikazuješ, s tem stran pohitriš, saj bo slika imela manj kb (recimo lepotni salon imaš 2480x1772 samo pomanjšan... zmanjšaj raje original sliko)
  • Levi sidebar bi jaz raje dal od vrha, ker drugače zgleda preden ga vidiš kot da je desna stran zamaknjena (ker maš občutek da bi morala bit na sredini)

Pa še en nasvet, če te to res zanima in bi se ukvarjal s tem, potem daj DW malo na stran in naloži kakšno bolj napredno beležko (Notepad++, Aptana,..) in kodo piši na roke ;)

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov