OK, nekaj stvari, katere lahko popraviš in si pozoren v naprej:
- Spodaj naredi razmik med textom in footerjem... na prvi strani si to rešil z "br" in "h1" kar je napačen pristop - to zadevo reši s css
- Za slider prilagodi slike, da so takšne velikosti kot jih prikazuješ, s tem stran pohitriš, saj bo slika imela manj kb (recimo lepotni salon imaš 2480x1772 samo pomanjšan... zmanjšaj raje original sliko)
- Levi sidebar bi jaz raje dal od vrha, ker drugače zgleda preden ga vidiš kot da je desna stran zamaknjena (ker maš občutek da bi morala bit na sredini)
Pa še en nasvet, če te to res zanima in bi se ukvarjal s tem, potem daj DW malo na stran in naloži kakšno bolj napredno beležko (Notepad++, Aptana,..) in kodo piši na roke
Hvala ti, bom upošteval vse nasvete =).
Drugače pa imam občutek, da me DW res malo "zavira" pri učenju. Pri njem mi je všeč mestnik kjer samo izbiraš in klikaš naprimer razne marging (top,right...itd), potem ti pa sam ustvari kodo. Aptana imam nameščenega, vendar kar naprej prhajam nazaj na DW saj se določenih ukazov ne spomnem takoj (pa tam pogledam). Tako da bi res moral več delati v aptana in bi si mogoče same ukaze prej "naučil"