Pokažite svoje spletne strani in designe
Objavljeno 02 julij 2012 - 14:16
Pivske igre je spletna stran, kjer zbiramo zabavne pivske igre.
Namenjena je temu, da se ljudje ob pijači zabavajo. Če tudi ti s prijatelji kdaj žuraš in kakšnega spiješ sigurno poznaš tudi kakšno zabavno pivsko igro, tako da prosim da vsi dodate svojo najljubšo pivsko igro pa bo baza lepo rasla.
Stran še ni povsem 100% dokončana, verjetno dobi še nekaj lepotnih popravkov, odvisno koliko bo prostega časa (je stran iz zabave, tako da v prostem času kaj dodelam).
Poleg pivskih iger sprejemam seveda tudi kritike in predloge
Objavljeno 04 julij 2012 - 21:01
Ena na hitro narejena stran zgolj iz zabave in v zabavne namene!
Pivske igre je spletna stran, kjer zbiramo zabavne pivske igre.
Namenjena je temu, da se ljudje ob pijači zabavajo. Če tudi ti s prijatelji kdaj žuraš in kakšnega spiješ sigurno poznaš tudi kakšno zabavno pivsko igro, tako da prosim da vsi dodate svojo najljubšo pivsko igro pa bo baza lepo rasla.
Stran še ni povsem 100% dokončana, verjetno dobi še nekaj lepotnih popravkov, odvisno koliko bo prostega časa (je stran iz zabave, tako da v prostem času kaj dodelam).
Poleg pivskih iger sprejemam seveda tudi kritike in predloge
Sedaj je stran dobila še nekaj popravkov in dodatnih funkcij...
Vesel bi bil komentarjev, predvsem kaj drugače, kaj vam ni všeč, slabe kritike so zelo dobrodošle, da se zadeva izboljša...
Objavljeno 07 julij 2012 - 15:27
Gumb za na vrh strani je nekako popačen in ne spada skupaj z ostalo barvno shemo ter obliko.
Gumb za iskanje je tudi malo iz konteksta.
Pri podstrani "kategorije" so oklepaji črni in (RSS) nekako ne spada zravn v tej velikosti pisave oz na tak način kot je sedaj. Ni pregledno.
Stolpca na desni bi bilo mogoče pametno združiti, da bo več placa na sredini za vsebino. In ne bo tako natlačeno ter da ti oglasi ne skačejo u glavo...
Toliko z moje strani =)
Objavljeno 07 julij 2012 - 19:35
Glede sidebara ne vem, same igre ponavadi niso zelo dolge, tako da v večini primerov se mi zdi da imajo dovolj prostora, bom pa seveda tudi to premislil...
Hvala Gapi_pro
EDIT:
Gumba "iskanje" in "Na vrh" sta že popravljena. √
RSS povezave odstranjene (verjetno niti niso najbolj koristne na takšni strani) √
Popup zaenkrat odstranjen... √
Objavljeno 07 julij 2012 - 20:33
Drugače pa hvala za sodelovanje, z veseljem izboljšam stvari, katere se da
Objavljeno 11 julij 2012 - 21:40
Naj predstavim še svojo spletno stran ter obenem tudi design.
Gre se za spletno stran klip.si, katere namen je predstavitev najboljših video posnetkov.
Kar je (vsaj meni) zelo pomembno je to, da sem stran izdeloval iz nule, torej s svojim lastnim CMSom. S tem sem pridobil na znanju ter
si omogočil popolno svobodo nad modifikacijami strani.
Vsak komentar, graja, pohvala, predlog ali ideja je povsem dobrodošla.
Lep pozdrav!
Objavljeno 12 julij 2012 - 15:41
Objavljeno 12 julij 2012 - 22:25
Glede desnega stolpca je pa tako, da je še malce nepopoln jquery, ga bom moral malce izboljšati. Sicer pa se ta problem, ki ga ti opisuješ, ne bi smel pojaviti v resoluciji večji ali enaki od 1366 x 768. Imaš mogoče manjšo?
Bom pa vsekakor popravil to tako, da ko pride do dna, avtomatsko naredi nek razmak
Objavljeno 13 julij 2012 - 10:00
- Meni tudi barva ne potegne, morda bi vsaj za naslove (ki so linkani) dal neko drugo barvo, da se ve, da je URL že ko si prvič na strani... da ga lahko klikneš da vidiš za kaj gre...
- Iskanje se tudi zelo slabo vidi... Pa mogoče bi blo boljše da narediš searchanje z getom - da dobiš nov url?
- Polinkaj kategorije pri prispevkih
Drugače pa pohvalno, predvsem da si se odločil povsem iz nič pisat...
Objavljeno 14 julij 2012 - 09:59
Text v searchu sem malce potemnil, drugo bolj kot ne ne pride v upoštev. Glede searchanja pa mi je bila boljša ideja, da ostane na istem prikazu
Glede kategorij sem pa popravil
Hvala za mnenja, ideje ter pohvale tudi tebi
Objavljeno 20 julij 2012 - 11:15
Za tiste, ki iščete zastonj domene oz. spletne strani, ki jih ponujajo imam naslov: xyz ni za programerje ampak bolj za tiste, ki bi radi imeli spletno stran pa ne znate programirati. Ko jo naredite mi pošljite link
Preberi ime teme...
Ne razumem, kaj ima tvoj prispevek veze, kot da je oglas za določeno spletno stran.
Objavljeno 09 avgust 2012 - 16:16
No pa da povem še jaz svoje.
Med počitnicami nisem dobil študentskega dela in sem se odločil izdelati spletno stran. Nisem ravno nov pri tem (že par let poskušam kaj ustvariti), me pa stvar izjemno veseli in motivira tako da mi ni težko biti pokonci do 3h zjutraj =).
Torej spletna stran je http://nanet.cuccfree.org - na free serverju. Tako za samoizobraževanje sem hotel spletno stran izdelati iz skice na papirju in uspelo mi je. Spletno stran sem delal par tednov (vsak dan po nekaj ur najprej photoshopu kasneje DW).
Zanimajo me mnenja, še posebej tista slaba, da vidim kje sem in če se sploh splača truditi na tem področju - bi si rad s tem tudi mogoče rad služil kruh.
LP in ne me linčat, kjer je moja prva spletna stran
Objavljeno 14 avgust 2012 - 09:59
- Spodaj naredi razmik med textom in footerjem... na prvi strani si to rešil z "br" in "h1" kar je napačen pristop - to zadevo reši s css
- Za slider prilagodi slike, da so takšne velikosti kot jih prikazuješ, s tem stran pohitriš, saj bo slika imela manj kb (recimo lepotni salon imaš 2480x1772 samo pomanjšan... zmanjšaj raje original sliko)
- Levi sidebar bi jaz raje dal od vrha, ker drugače zgleda preden ga vidiš kot da je desna stran zamaknjena (ker maš občutek da bi morala bit na sredini)
Pa še en nasvet, če te to res zanima in bi se ukvarjal s tem, potem daj DW malo na stran in naloži kakšno bolj napredno beležko (Notepad++, Aptana,..) in kodo piši na roke
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov