Zdravo,
hvala za graje ![]()
no če se pa za paintball odločite bo pa padev lep popust.
Lp, Jurij
Objavljeno 21 februar 2013 - 11:00
Naredil sem stran nagrobnih spomenikov za prijatelja. Kaj pravite na izgled, pohvale pripombe so dobrodošle.
Objavljeno 22 februar 2013 - 10:51
Naredil sem stran nagrobnih spomenikov za prijatelja. Kaj pravite na izgled, pohvale pripombe so dobrodošle.
Vizualno :pogrešam glavo... in tudi ta belina okoli mi ne sede preveč..
Objavljeno 03 marec 2013 - 09:36
Tukaj pa je nekaj mojih strani
Best air fresheners - znamenom spletnega marketinga
Tig welding - znamenom spletnega marketinga
Izdelava internetnih strani , se sedaj prenavlja !
Struženje in varjenje - Obdelava inox kovin
Gorilnik na pelete - Trenutno najboljši gorilnik na pelete slo izdelave
Objavljeno 03 marec 2013 - 22:51
Pozdravljen! Pa brez zamere ampak od teh mi prav nobena ni všeč. Predvsem delaš strani iz "90 tih" . Pa brez zamere!. Vse je nekako razmetano. Text je obupen, ker nima ne prave velikosti ne pravih pozicij. Preveč na določenih straneh razmetano in obiskovalec ne ve kam bi sploh pogledal. Probaj malo pogledati druge strani kako so narejene preden sploh začneš izdelovati.
Objavljeno 07 april 2013 - 10:22
Objavljeno 20 april 2013 - 12:37
Objavljeno 21 april 2013 - 16:21
Objavljeno 08 september 2013 - 09:47
Ucim se delati v Photoshopu. Poskusil bom napraviti spletno stran. Zahtevna bo in ne vem ali mi bo uspelo. Dreamweaver CS5 sem tudi nabavil. Design se mi zdi v redu! Uposteval bi smiselne pripombe.
Spletni portal bo namenjen dobrodelnosti. Omogocil bi naj prijavo, informiranje o dogodkih, predstavitve sponzorjev in prodajo umetniskih del. Vabili bomo slikarje iz vseh evropskih drzav.
Katero temo na forumu naj uporabljam, ko bom naletel na probleme pri nastajanju strani? Nasvet?
Objavljeno 08 september 2013 - 10:13
Še moja zadnja referenca...
Kritike zelo dobrodošle. Gre pa za Jezikovni center Ami Lingua
Meni je vsec. Na tretji strani prevec izstopajo crni znaki. Sem se kar umaknil, ko sta pridrvela od nikoder.
Objavljeno 30 september 2013 - 20:57
Ucim se delati v Photoshopu. Poskusil bom napraviti spletno stran. Zahtevna bo in ne vem ali mi bo uspelo. Dreamweaver CS5 sem tudi nabavil. Design se mi zdi v redu! Uposteval bi smiselne pripombe.
Spletni portal bo namenjen dobrodelnosti. Omogocil bi naj prijavo, informiranje o dogodkih, predstavitve sponzorjev in prodajo umetniskih del. Vabili bomo slikarje iz vseh evropskih drzav.
Katero temo na forumu naj uporabljam, ko bom naletel na probleme pri nastajanju strani? Nasvet?
Kul za začetek. Priporočam, da počasi začneš brati, če te bo resnično to veselilo kakšne bloge predvsem v angleščini. Mogoče je še preveč to, kar delaš old school ampak se boš naučil ampak to traja in moraš biti pripravljen delati, se učiti. Verjemi mi ne traja nekaj mesecev. Traja nekaj let, da se naučiš in celo življenje se potem izpopolnjuješ. Lahko me pa tudi kontaktiraš pa ti kaj svetujem. Lp
Objavljeno 30 september 2013 - 22:47
Še ena od naših mnogih projektov podjetja g-server d.o.o. za pošiljanje sms sporočil, pošiljanje qr kode ali sms nagradne igre z odgovori.Storitev stran bo možno lahko tudi najeti.
http://www.apisms.si/ predlogi, komentarji dobrodošli.
LP
Objavljeno 12 november 2013 - 12:37
Nova spletna stran za blagovno menjavo:
Kritika dobrodošla!
Zelo simpatična stran. Predvsem mi je zelo všeč sama ideja, malo me moti, ker je nekoliko preveč pusta. Zelo me pa moti, da naenkrat vidil le en del ponudb ostale pa se umaknejo na drugo, tretjo ali osemnajsto stran, ki je morda nihče ne pogleda
Objavljeno 19 november 2013 - 11:31
Pa se nasa stran, ki jo sicer ze prenavljamo, zaradi izbire Typo3. In smo se odlocili da bomo prepisali celotno stran "iz nule". Tole je pa se stara, nova pride kmalu(upam) ![]()
Objavljeno 06 januar 2014 - 23:46
Vidim, da je kar aktualno delati servise za obveščanje o nedosegljivosti spletne strani. Jaz sem ga tudi naredil: www.piltek.com
In pa moja stran:
Lp,
Jure
Objavljeno 07 januar 2014 - 08:26
In pa moja stran:
Lp,
Jure
Dober koncept, vendar očitno ne deluje najbolje.
Dodal dve strani; eno dosegljivo in eno trenutno nedosegljivo.
Tvoj sistem pa javi, da sta obe trenutno nedosegljivi?
Objavljeno 14 januar 2014 - 13:15
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov