x1c3x...napisal si, da si izklopil kar 10 svc-hostov.
Sorry, ne. Mislil sem povedati da mi okoli 10 svchostov laufa, sorry za nesporazum, mislim da jih ne moreš končati (vsaj ne vseh), mogoče nekatere lahko, če tistega končaš ki največ rama porab se ti komp avtomatsko restarta, kar lahko popraviš z cmd -> shutdown/a, ampak ok

Kot pa iz procesov vidim, ti jih kar veliko požrejo driverji za toshibo
Če me na blef vprašaš, kaj bi izklopil, bi rekel tole, glede na to da ne vem katere programe rabiš...npr SmoothView.exe - jaz bi ga izklopil, samo če ga rabiš, pojma nimam kaj je to XD
CCC - Catalyst Control Center
MOM - kot CCC
CFSvcs - neki od toshibe
CFSwMgr -It is a tool to manage multiple network connections.
daemon - daemon tools
DesktopSMS - predvidevam da (free) SMS sender ?
ehmsas ta 2 procesa sta za Vista Media Center ( če trenutno ni v uporabi izklopi, ko boš vklopil VMCenter se samodejno vklopi
ehtray -isto ko zgoraj
NMBgMonitor -------nero
NMIndexing Service -------nero
NMIndexStoreSv -------nero
PDVD8Serv - Power DVD 8 Proces
realsched - nekaj bv od real playerja, oz kodeka
-- lahko tudi SearchIndexer->samo se čez čas spet pojavi hehe

------
Page2
------
SmoothView
TOPI.exe nisem 100%, od toshibe driverji, ampak se mi zdi da samo za nekaj bv, kakor sem malo pogooglov, nvem...raje pusti XD
ToshibaRegistration - zdi se mi brezveze, ampak spet nisem 100%
traybar.exe - če se ne motim je za upravljat WebCam na laptopu...
UnlockerAssistant -Related to Unlocker utility to unlock files when the OS reports the file is being used by an other person or program. (za izklopit če ne rabš)
ULCDRSvr - Ulead DVD Burning Software --- Delete, enter

WinMail mislim da je en third party program..lahko izklopiš, če ne rabiš
WmiPrvSE - nekaj v vezi z windowsi, če izklopiš, vsaj jaz nisem našel efekta, itak se spet pojavi, če pa še en podoben proces vidš (wmiprvsw.exe je virus )
wmpnetwk- Windows Media Player Network ...loh izklopš
------------------
No...to je ene 20 procesov manj

ostalo so večinoma driverji od toshibe, kot sm prej rekel
----------------
Š e nekaj...v Run napiši MSConfig, se pomakni na "Startup" zavihek pa še tam naredi screenshot, pls...da še v startup par programov izklopmo

------
Ti bom naredil en fajl in dal link, pa si poglejte , podobno mam jaz, da sam konča procese itd... tko da... until next time :ok: