Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Microsoft Windows Vista

Odgovorov v temi: 1959

#1901 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 23 april 2009 - 11:46

webphp probaj How to Install Vista Language Packs MUI on all versions of Vista (+ video tutorial). :)

#1902 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 23 april 2009 - 11:46

A povem vam lahko le to, da bom kar lep čas ostal na XP-jih, saj je arhitektura na Visti toliko spremenjena proti XP-jih, da se enostavno ne znajdem.

Sicer imam dva PC-ja,enega z Visto,drugega pa z XP-ji.Res pa je bil prehod na Visto huda izkušnja zame,ampak,ko se navadiš in obvladaš Visto...pa je Vista zakon,no vsaj zame. :)

#1903 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav
  • Kraj:Celje

Objavljeno 23 april 2009 - 18:35

webphp probaj How to Install Vista Language Packs MUI on all versions of Vista (+ video tutorial). ;)

1. Ne zaupam nobeni novici iz strani z naslovom kot je KezNews, čeprav je mogoče dobra stran.
2. Če ima stran toliko oglasov ji vsekakor ne zaupam.
3. Vse skupaj je bolj kot ne nelegalno, kar pa mi ni preveč všeč. Virusni, trojanci in podobno.

Torej ne obstaja kakšen legalen način, pri katerem me ne bi skrbelo za viruse? :)

#1904 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 23 april 2009 - 19:34

Imam eno vprašanje glede Viste ... je možno na Business verzijo namestiti kak dodatek ali karkoli, da bo v angleščini? Ali je edina možnost nakup ENG verzije?

MUI ne obstaja, lahko pa kje snameš angleško verzijo in jo namestiš. Samo nisem 100%, da ti bo aktivacijska koda delovala. Najbolje, da se obrneš na MS Slovenija.

Popravek: Bo delovala, ker imam jaz isto aktivacijsko kodo za obe.

#1905 MACGYVER7

MACGYVER7

Pomagač

• Members
  • 373 objav

Objavljeno 02 maj 2009 - 02:31

Mene pa zanima kako pridem do popravkom za visto? preko update mi jih ne najde!! A mogoce kdo ve kje bi se jih dal dobit? hvala za odgovore!

#1906 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 02 maj 2009 - 08:36

Windows Server 2008 Service Pack 2 and Windows Vista Service Pack 2

April 28, 2009

Service Pack 2 (SP2) for Windows Server 2008 and Windows Vista is an upcoming update to Windows Vista and Windows Server 2008. It will provide customer and partner feedback-driven fixes into a single service pack, minimizing deployment and testing complexity. In addition to all previously released updates since SP1, SP2 will support new types of hardware, and will add support for several emerging standards.

As of April 28th, 2009 the Windows Server 2008 SP2 and Windows Vista SP2 Beta program has concluded, thank you for your participation and feedback.

This site will be updated to include Service Pack 2 download details when they are available.

VIR: http://technet.micro...s/dd262148.aspx

Windows Vista SP2 RC1 Download

Windows Update ti pa verjetno ne najde, ker (verjetno) ne išče Beta/RC verzij. -Vsaj tako mislim

#1907 sennheiser

sennheiser

Poročevalec

• Members
  • 613 objav
  • Kraj:Novo mesto

Objavljeno 10 maj 2009 - 18:25

Zanima me, zakaj mi windows media player ko ga v visti minimeram ne gre v vrstico na desni. Na začetku je delovalo bp in je bilo tako kot treba. Zdaj pa kar naenkrat to ne deluje. Po nastavitvah sem pregledal pa nič ne deluje glede tega.

#1908 duff

duff

Raziskovalec

• Members
  • 47 objav
  • Kraj:Izola
  • Interesi:Avto / Moto addicted

Objavljeno 11 maj 2009 - 10:44

Zanima me, zakaj mi windows media player ko ga v visti minimeram ne gre v vrstico na desni. Na začetku je delovalo bp in je bilo tako kot treba. Zdaj pa kar naenkrat to ne deluje. Po nastavitvah sem pregledal pa nič ne deluje glede tega.

desni klik na start vrstico, toolbars, daj kljukico na windows media player :)

#1909 d3nisek

d3nisek

Raziskovalec

• Members
  • 54 objav

Objavljeno 22 maj 2009 - 08:59

na svoj prenosnik bi rad naložil visto

v prenosniku laufa: core2duo P8400 2.22GHz
4GB DDR2
Intel 4500 MHD
....

razmišljal sem o 64bitni ker bi lahko porabil vseh 4gb ramov, a sen na nekaterih forumih zasledil da 32bitne aplikacije delujejo na 64bitnem sistemu počasneje.

#1910 MIHAc27

MIHAc27

Gospod s kravato

• Members
  • 1.083 objav
  • Kraj:Ne rabiš vedet

Objavljeno 22 maj 2009 - 09:59

osebno ti svetujem 32bitno verzijo... zgubiš pač 500mb rama

#1911 konecd

konecd

Raziskovalec

• Members
  • 26 objav

Objavljeno 24 maj 2009 - 15:41

lep pozdrav
Imam težave z visto in sicer, imam licenčne windowse vista home premium.
Težava je v tem ko hočem formatirat windowse mi tam pri vpisu product keya napiše:
Veljavnost kluča izdelka ni mogoče preveriti. Pozorno ga preglejte in se prepričajte ali ste ga vnesili pravilno.

Naj še omenim to da nimam originalnega CDja, ker sem ga izgubil, zato sem visto potegnil iz partisa (Vista Home Premium Slo x86 RTM)
Mogoče kdo ve kaj bi to bilo? key sem že probal vpisati večkrat.
hvala za odgovore.
lp

#1912 TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav

Objavljeno 24 maj 2009 - 17:24

Poizkusi vpisati ključ, ki si ga dobil pri downloadu. Potem, ko pa namestiš sistem pa zamenjaj ključ s svojim.

#1913 konecd

konecd

Raziskovalec

• Members
  • 26 objav

Objavljeno 24 maj 2009 - 18:50

kje v Windowsah se pa ta ključ potem spremeni oz. popravi?

#1914 mirko53

mirko53

Spammer

• Members
  • 4.638 objav
  • Kraj:Evropa

Objavljeno 24 maj 2009 - 19:24

Če imaš res vse legalno kot zatrjuješ, ti bodo najbolj sigurno svetovali pri Microsoft SLO.Saj koncemkoncev zato Windowsi niso brezplačni! :)

#1915 TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav

Objavljeno 24 maj 2009 - 19:36

Če imaš res vse legalno kot zatrjuješ, ti bodo najbolj sigurno svetovali pri Microsoft SLO.Saj koncemkoncev zato Windowsi niso brezplačni! :)

Večina ljudi kupi prenosnik z prednaloženim OS Windows, ki so licencirani pod OEM licenco in MS ne ponuja NOBENE podpore za OS s to licenco.

#1916 konecd

konecd

Raziskovalec

• Members
  • 26 objav

Objavljeno 24 maj 2009 - 19:43

Poizkusi vpisati ključ, ki si ga dobil pri downloadu. Potem, ko pa namestiš sistem pa zamenjaj ključ s svojim.

windowse sem formatiral zj me pa samo zanima kje ste ta ključ spremni? če se to sploh da... :)

#1917 ervinkle

ervinkle

nOObie

• Members
  • 20 objav

Objavljeno 25 maj 2009 - 20:48

Objavljena slika

Ali kdo ve kako bi se dalo pri tem gumbku spremeniti kaj naredi ko ga kliknem .
Namreč hočem ga imeti za izklop ne pa spanje racunalnika.

ČE kdo ve kaj je potrebno narediti se priporočam za odgovor.

lp ;)

#1918 sale

sale

nOObie

• Members
  • 17 objav

Objavljeno 25 maj 2009 - 21:15

Nadzorna plošča-možnosti porabe energije-zgoraj desno Izberite funkcijo gumba za napajanje. Lp

#1919 KOLAC

KOLAC

Igračar

• Members
  • 138 objav
  • Kraj:Zasavje

Objavljeno 27 maj 2009 - 09:27

Jaz imam Windows Visto Home Basic in ko hočem, da gre računalnik v stand by način, se ugasne samo monitor, računalnik (disk) pa še vedno brenči. Kako rešim ta problem?

#1920 masaron_xxl

masaron_xxl

nOObie

• Members
  • 12 objav

Objavljeno 08 junij 2009 - 11:40

Ima gdo kake iskušnje Windows Vista SP2 Lite Edition, v čem se razlikuje od standardne viste in če je dobra zamenjava za XP preprosto zaradi izgleda
LP

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov