Vse o PHPju
Ustvaril
publikum
, jul 24 2005 17:05
Odgovorov v temi: 1931
Objavljeno 11 avgust 2006 - 14:48
En velik problemček.
Naredu sm osnovno stran in vanjo dal tabelo. V tabelo sem vstavil funkcijo
include("palete/glava.php")
Ta funkcija mi vstavi v osnovno stran tabelo, ki bi jo uporabljal za navigacijo. Vendar pa ta druga (navigacija) tabela ne prikaže nobene slike ali ozadja!
Tabela, ki se vstavlja in tabela na osnovni strani. Zakaj ni slik?
Če slike naslavljam s celim naslovom potem so vidne. Sam kaj če bom kdaj spreminjal IP ali domeni, bo treba vse spreminjat :x
Naredu sm osnovno stran in vanjo dal tabelo. V tabelo sem vstavil funkcijo
include("palete/glava.php")
Ta funkcija mi vstavi v osnovno stran tabelo, ki bi jo uporabljal za navigacijo. Vendar pa ta druga (navigacija) tabela ne prikaže nobene slike ali ozadja!
Tabela, ki se vstavlja in tabela na osnovni strani. Zakaj ni slik?
Če slike naslavljam s celim naslovom potem so vidne. Sam kaj če bom kdaj spreminjal IP ali domeni, bo treba vse spreminjat :x
Objavljeno 12 avgust 2006 - 11:26
Tut js mam čisto isti problem. Ne includa mi fotke. Mam stran na osnovi dwt templata. Pol pa ko nardim pač eno stran, v sredino strani, kjer mam narjen edit region, includam en .htm fajl, pa mi pokaže samo text, oblikovanje, pač vse, samo slike ne. Kaj bi lahko bil problem? Lp
Tomi
Tomi
Objavljeno 13 avgust 2006 - 00:49
Kako v PHP-ju naredit varno Mailing listo oz. Subscribe Mailing List...
Vsi vemo, da je ena slabših zadev, če ti nekdo vdre in pobere email naslove... zato bi želel imeti varno zadevo.
Nisem velik poznavalec PHP-ja, se pa matram... pa me zanima ta stvarca
Če kdo pozna kake dobre linke o varnosti in zaščiti podatkov v aplikacijah... bi bil zelo vesel.
Vsi vemo, da je ena slabših zadev, če ti nekdo vdre in pobere email naslove... zato bi želel imeti varno zadevo.
Nisem velik poznavalec PHP-ja, se pa matram... pa me zanima ta stvarca
Če kdo pozna kake dobre linke o varnosti in zaščiti podatkov v aplikacijah... bi bil zelo vesel.
Objavljeno 13 avgust 2006 - 08:51
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov