Zadnje dni sem si ogledal naslednje filme - 2. del
Objavljeno 05 junij 2006 - 20:35
Ocena: 9/10
Kratek opis:
Film se začne na koncu prvega dela, ko Alice zapusti korporacijo Umrella. Film me je zelo presenetil, saj ima ogromno podobnosti z igre Resident evil 3- Nemesis. Prepoznal sem celo nekaj 'cutscenov' z igre (ko oni grenato vrže nad zombije...). Skratka zelo dobro. Nemesisa so dobro naredili, čeprav mi je v igri sami boljši. Film ni neka grozljivka, bolj triler/akcija, tisti ki pa ste gledali 1ko, morate obvezno gledati tudi dvojko. Zdi se mi, da je v filmu velika luknja saj kar je filma kar naenkrat konec. Nevem no... Zvok in glasba sta mi všeč, igralci dobri, konec je zanimiv, skratka zelo me spominja na samo igro. Dober film. Komaj čakam trojko!
'My name's Alice, and I remember everything :twisted: '
Objavljeno 05 junij 2006 - 20:46
film gre o neki pošasti ki pobija vse ljudi nadzoruje pa jo en človek ki jo je dresiral in jo naredil zlobno. Na koncu seveda gospodarja ubijejo ter seveda tudi pošast no neda se mi več razlagat poglejte si sami res ql filem.!.!.
Objavljeno 05 junij 2006 - 20:49
Odličen zaključek triologije, čeprav sem pogrešal, da je bilo malo premalo mutantov v filmu :-/. Sploh odlično se mi je zdelo, ko je Phoenix našel za gostitelja Jean Grey, ki je povzročila ogromen kaos v filmu. Zgodba se odlično nadaljuje, saj je zdravilo proti mutantom odkrito, prav tako pa zahteva to nove žrtve. Edino nestrpen sem, ker ima film 5 alternativnih koncev :shock:. Torej te konce se vidi na koncu filma po "kreditih". Po večini pa se vidi konec, ko se duša umrlega prof. Xavierja preseli v telo bolnika v neki bolnišnici in se le-ta spominja zdravnice :shock:.
Z nestrpnostjo pa pričakujem DVD, ki upam da bo imel čimveč bonusov ter vse alternativne konce, potem pa še Extended verzija :twisted:.
Objavljeno 05 junij 2006 - 21:45
Nazadnje sem gledal en svetovn filem Volčja bratovščina
film gre o neki pošasti ki pobija vse ljudi nadzoruje pa jo en človek ki jo je dresiral in jo naredil zlobno. Na koncu seveda gospodarja ubijejo ter seveda tudi pošast no neda se mi več razlagat poglejte si sami res ql filem.!.!.
Angleški naslov pa je?
Objavljeno 07 junij 2006 - 19:22
Mnenje: Zelo dober film res. Zelo navdušen tudi nad glasbo v filmu. Zelo lepo prikazano, zanimivo in dokaj napet (bolj pri koncu, na začetku niti ne). Sam film govori o cerkvi in o živih sorodnikih Kristusa. Saj verjetno že veste. Skratka zelo zadovoljen, po dolgih letih končno spet en dober film! Š e posebej zanimiv je prikaz umetnine 'Zadnja večerja'. Jaz sem samo...
:ok: :shock:
Objavljeno 17 junij 2006 - 14:32
Ocena: 8/10
V filmu boste odkrili, da pregovor "iz majhnega zraste veliko" resnično drži. O tem, kako se je z domače garaže in 3-4ih ljudi čez čas postavilo ogromno podjetje Apple. Vmes prikazuje Bill Gatesa (Microsoft) kot največjega tatu. Zakaj je danes Microsoft tako velik, zakaj sta se Apple in Microsoft sprla, boste izvedeli v filmu. Vsekakor se ga splača pogledati vsem, ki hočejo videti, kako se je Microsoft razvil. Dober film! :ok:
Objavljeno 10 julij 2006 - 13:00
Film govori o razvoju black metala na Norveškem, požiganju cerkva in raznih satanističnih dejanjih na norveškem. Predstavi nam "kralja" norveškega black metala, ki pa ga pozna le malo ljudi in sicer "The Count" (Varg Vikernes, Burzum). Videli boste, kako je norveški black metal vplival na ljudi v skandinaviji, kako je nasilje prešlo tudi na Š vedsko in Rusijo. Spoznali boste človeka, ki je ubil člana skupine Mayhem, za mnoge najkrutejšega kriminalca v evropi. Človeka, zaradi katerega je norveški black metal postal zelo popularen v evropi in tudi v ameriki. Zakaj je postal popularen, boste videli v filmu (ne, ni zaradi neke popularnosti bandov). Vseh ciljev "The Count" ni izpolnil, saj so ga aretirali nekaj dni pred največjim načrtom- razstrelitvijo največje norveške cerkve z nekaj sto kg eksploziva. V filmu boste izvedeli še kup zanimivih stvari! Zanimivo je tudi to, da je Burzum ostanke cerkva, ki jih je zažgal, uporabil na album artih. Naprimer album art na albumu "Aske"

- Varg Vikernes (Burzum) leta 93Dober dokumentarec, se splača pogledat! :ok:
Objavljeno 29 julij 2006 - 13:42
Komedija
http://www.imdb.com/title/tt0362120/
Če ste gledali vsaj enega predhodnika scary movie4 potem veste o čem se gre! TriPodi (Ipod) hočejo uničiti človeštvo z nekaj črnega humorja!
Film na dele smešen drugače butast
Ocena: 4/10
Objavljeno 31 julij 2006 - 15:09
Eden redkih Japonskih filmov, ki ga še niso uničl Američani s svojo predelavo :bravo: Napet film, ki se začne kot romantična drama in konča kot najhujša nočna mora. Ob gledanju se pojavlja vprašanje WTF je pa zdej to sam pol k mal premislš ti je vse čist jasn. Za vse tiste, ki lih niso feni tipičnih ameriških filmov.
Objavljeno 04 avgust 2006 - 14:20
triler
Film govori o preprodaji orožja. Yuri s tem obogati in v ta posel vpelje brata in strica, ki ju kasneje ubijejo. Agenti so mu vedno za petami a mu nikoli ne morejo nič narediti. Ko njegova žena izve s čim se ukvarja ga zapusti, Yuri pa še vedno ne more končati s tem poslom.
http://www.imdb.com/title/tt0399295/
Film je kar zanimiv.
Objavljeno 10 avgust 2006 - 15:27
Totalno odštekani štirje tipi počno vse vragolije, ki jim pridejo na pamet. Polomnjene noge roke, počena lobanja... a njih to ne ustavi.
Res zakon film, ki ga snema eden od četverice vas bo nasmejal do onemoglosti.
Dudesons Web Page
Ocena: 10/10
Odlična grafika, odličen zvok in vrhunske vragolije.
Objavljeno 11 avgust 2006 - 20:11
No film je še kar dobr. V celem filmu so bile samo 3 dirke. Prva v garaži, druga po ulicah in tretja po hribih. Premalo je bilo razkazovanja mišic avtomobilov in preveč driftanja čeprav se gre za T. Drift
Objavljeno 12 avgust 2006 - 01:04
Film ni nič kaj prida. Temeljne zgodbe sploh ni, temveč se samo na trenutke menjajo dogodki. Govori pa o družbi prijateljev, ki kupijo travo od varnostnika, nato pa jim jo zaseže policist, ki je enak varnostniku.
Je nekaj poceni smešnih for drugače pa nič posebnega.
Ocena: 5/10
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov